Czy pytanie jest forma braku zaufania? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy pytanie jest forma braku zaufania?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Czy pytanie jest forma braku zaufania?

Witam wszystkich, mam pytanie odnoszące się do tematu. Czy samo pytanie jest formą braku zaufania mimo tego że pytając człowiek jest przekonany że dana osoba czegoś nie zrobiła a i tak o to pyta aby się upewnić ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy pytanie jest forma braku zaufania?

Pytanie to forma rozmowy przecież, chyba że precyzyjniej można by to określić przesłuchiwaniem?

3

Pytanie to też oznaka zainteresowania. smile

4

Hejden napisał/a:

Witam wszystkich, mam pytanie odnoszące się do tematu. Czy samo pytanie jest formą braku zaufania mimo tego że pytając człowiek jest przekonany że dana osoba czegoś nie zrobiła a i tak o to pyta aby się upewnić ?

Brakiem zaufania jest już owo przekonanie, że dana osoba czegoś nie zrobiła a nie samo pytanie, pomijając fakt, że dość enigmatycznie przedstawiony problem.

5

Zadaj tej osobie pytanie czy ma do ciebie zaufanie i będziesz wiedział.

6

Hejden napisał/a:

Jeśli jest o czymś przekonany, to jaki sens ma takie pytanie? Ktoś tu chyba samego siebie oszukuje.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy pytanie jest forma braku zaufania?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024