Cześć
Jest to mój pierwszy post. Chciałbym poznać opinie kobiet na poniższy temat oraz mam nadzieję otrzymać wskazówki jak poznać kobietę, której szukam. A może tutaj na tym forum znajdzie się taka kobieta.
Uwielbiam być nago przy ubranej kobiecie. Bardzo mnie to kręci. Chcę od razu wyraźnie zaznaczyć, że nie pokazuję się nago kobietom, które sobie tego nie życzą. Nigdy czegoś takiego nie zrobiłem i nie zrobię, bo mnie to brzydzi. Lubię być nago przy kobietach, które chcą sobie popatrzeć na męskie ciało, a przynajmniej nie ma mają nic przeciwko temu, żebym był nago w ich pobliżu. Nie wiem skąd wzięła się taka potrzeba u mnie, pojawiła się już w okresie dojrzewania, ale dopiero jakiś czas temu zacząłem moje fantazje realizować. Dawniej byłem na to zbyt nieśmiały.
W ubiegłym roku byłem na wakacjach za granicą i pewnego dnia gdy byłem w pobliżu plaży clothing optional, musiałem się tam wybrać i zobaczyć jak tam jest. W ciągu kilku godzin widziałem może 10 dziewczyn – wszystkie opalały się w bikini lub topless. W przewadze byli faceci, większość z nich była kompletnie nago. Ten widok był niesamowity – ubrane dziewczyny pośród gołych facetów. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałem. Tego dnia odważyłem się po raz pierwszy publicznie rozebrać do naga. Krępowała mnie obecność innych facetów, ale górę wzięła myśl, że może jakaś ładna dziewczyna zobaczy mnie nago. Na początku byłem trochę rozczarowany, ale pod koniec dnia zdarzyło się coś niesamowitego - może nie będę opisywał co to było, napiszę tylko, że po tym zdarzeniu pragnąłem znowu wybrać się na tego typu plażę. No i parę miesięcy później wybrałem się na kolejny urlop – tym razem w miejsce gdzie wokół były niemal same plaże clothing optional i w zasadzie zaraz po wyjściu z terenu hotelu można było ściągnąć spodenki Z tego wyjazdu mam wiele pozytywnych wspomnień. Zaskoczyły mnie reakcje niektórych dziewczyn na mój widok. Były to bardzo miłe reakcje. Niektóre uśmiechały się i nieśmiało na mnie zerkały co jakiś czas. Pewnego wieczoru gdy na plaży było już mało osób, kąpiąc się w morzu dostrzegłem spacerującą parę wzdłuż brzegu (dziewczyna i chłopak). Podszedłem bliżej brzegu, wodę miałem do kolan. Dziewczyna szła od strony brzegu i mijając mnie (ok 30m ode mnie) głowę miała przechyloną o 90 stopni w moją stronę i cały czas się we mnie wpatrywała (tylko ja byłem w wodzie, więc na 100% patrzyła na mnie). Ja patrzyłem na nią, a ona na mnie, jej chłopak nie zwracał na to uwagi (i dobrze!). Była w sukience, ja stałem kompletnie nago odwrócony w jej stronę, żeby miała jak najlepszy widok
To było bardzo miłe uczucie. Lubię gdy kobiety w takich miejscach są bez swoich facetów – same lub w towarzystwie koleżanek. Rozbierając się, zachowuję odpowiednią odległość, żeby czuły się komfortowo. Miałem też taki przypadek, że pewna kobieta, Niemka ok 35 lat, całkiem atrakcyjna, zaczepiła mnie. Stałem przy brzegu z 10m od niej i nie zrozumiałem co mówi, więc podszedłem bliżej. Spytała czy nie widziałem jej okularów przeciwsłonecznych
To była tylko krótka chwila rozmowy – ja byłem trochę onieśmielony, bariera językowa też robiła swoje, ale przez ten czas gdy stałem nago obok obcej, ładnej kobiety w bikini czułem się cudownie.
Takich przykładów mógłbym jeszcze kilka wymienić, i to wszystko z jednego tygodniowego wyjazdu. Zdarzały się kobiety, które wydawały się być obojętne na męską nagość (może się już przyzwyczaiły i nie robiło to na nich wrażenia), ale zaskoczyło mnie tyle pozytywnych reakcji kobiet na moją nagość. Jestem zwyczajnym facetem, jestem zadbany, ale żaden ze mnie Brad Pitt moim zdaniem.
Piszę o tym, bo m.in. chciałbym poznać kobiecy punkt widzenia na moją „przypadłość”. Zastanawiałem się czy jestem ekshibicjonistą, ale gdy sprawdziłem w necie czym jest ekshibicjonizm, to okazało się, że nie jestem ekshibicjonistą. Ekshibicjonista obnaża się, żeby wzbudzić poczucie wstydu, zaskoczenia i strachu w zaatakowanej osobie i to go podnieca. Dla mnie coś takiego jest odrażające. Mi zależy na tym, żeby kobieta widząc mnie nago czuła się komfortowo i miała z tego frajdę. Sprawia mi przyjemność widok uśmiechniętej kobiety spoglądającej na moje nagie ciało. Poza tym lubię gdy widzą mnie ładne, młode kobiety. Krępowałoby mnie gdy w pobliżu byłyby dzieci i osoby starsze, no i faceci (jestem w 100% hetero). Będąc nago przy obcej, ubranej kobiecie czuję się po prostu szczęśliwy. Lubię oczywiście widok nagiej dziewczyny, ale w sytuacji gdy jestem nago, a obok jest obca dziewczyna, to wolę gdy ona jest w bikini lub w seksownej sukience niż zupełnie nago. Czuję wtedy, że ma nade mną pewną przewagę i to uczucie jest bardzo fajne.
Chciałem zapytać czy znacie miejsca gdzie można nago przebywać wśród ubranych kobiet. Interesują mnie Warszawa i okolice, ale także cała Polska i Europa. Interesują mnie nie tylko plaże. Może sauny? Nigdy nie byłem w saunie. Może jakieś eventy (ale to raczej za granicą, w Polsce chyba nic takiego nie ma)? Może jakieś babskie wieczory? – ale gdzie i jak poznać dziewczyny, które chciałyby taką atrakcję? Tylko Polki nie są niestety otwarte na tego typu rzeczy. Może jakieś inne miejsca o których nie pomyślałem (do niedawna nawet nie wiedziałem o istnieniu plaż clothing optional)?
Chętnie poznałbym dziewczynę i zaraz na początku znajomości wybrałbym się z nią na plażę i opalałbym się nago, a ona obok mnie w bikini (np. w Warszawie jest taka fajna plaża, ale trzeba zaczekać do wiosny). Tylko jak jej o tym powiedzieć, żeby nie pomyślała, że jestem jakiś dziwny czy zboczony? Jestem otwarty na stały związek (obecnie jestem sam) i chciałbym, żeby na początku znajomości tylko ona widywała mnie nago, ja zobaczyłbym ją później. Chętnie posprzątałbym mieszkanie jakiejś miłej kobiecie lub zrobił masaż stóp (na golasa i za darmo, tylko proszę się nie śmiać), choć rozebranie się do naga przy obcej kobiecie nie jest takie proste - trochę się wstydzę. A może tu na forum są kobiety, które chciałyby mnie poznać? Jeśli tak, to proszę o wiadomość na priv.