Czy mi się wydają, czy przesadzam? Czy ona coś odemnie chce? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mi się wydają, czy przesadzam? Czy ona coś odemnie chce?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: Czy mi się wydają, czy przesadzam? Czy ona coś odemnie chce?

Witam. Mam taką sprawę, która po prostu zaczęła mnie trochę intrygować. Zacznę od tego, że zaczęła się ona półtora roku temu. Pewna dziewczyna w pracy sama zwróciła na mnie uwagę. Jednak znajomość trwała krótko. A po tygodniu miała już faceta i jest z nim do dzisiaj i razem mieszkają. Zostałem przez nią wystawiony i źle potraktowany. Olałem sprawę i nigdy więcej do niej nie napisałem. Nigdy więcej do niej nie zagadałem w pracy itp. Jedynie odpowiadam na jej cześć i to by było na tyle. Czasami raz na kilka miesięcy widuję ją na siłowni dwa trzy razy i tak wraca co jakiś czas. Oczywiście widzę jak na mnie patrzy. Czy to w pracy czy na siłowni. Nie ma problemu by stać do mnie plecami i ukradkiem spojrzeć. Robi tak dość często. Mialem sytuacje, że po prostu na nią wpadłem wzrokiem. Czołowe zderzenie. Ale odrazu odwróciłem wzrok w bok. Ona po chwili wracając. Ja w tym momencie stałem tyłem do niej. Rozmawiałem z kolegami. I ona przechodząc coś mi zrobiła. Nie wiem czy się otarła czy po prostu przejechała mi ręka po biodrze.  Ostatnio na siłowni miałem z nią taka sytuacje. Skończonym trening siłowy i poszedłem robić trening cardio na bieżni. Ona akurat też wtedy była na siłowni. Jeździła na rowerku. No okej. Patrzę w lewo a tam ona i się patrzy. Odwróciłem głowę i po prostu robiłem swoje. Pojeździła na rowerku z pół godziny. Poszła na bieżnie. Pochodziła z dwie minuty. I udała się na maszynę do ćwiczeń na przeciwko mojej bieżni.
Widzę ją, że idzie. Patrzy się na mnie. Siada, zaczyna ćwiczyć na maszynie. Hmm. Po czym wstaje. Stoi do mnie tyłem. Stoi tak z 5 sekund. Oczywiście widzę jej odsłonięte pośladki w leginsach. Odwraca się i patrzy na mnie. Po czym zmienia obciążenie i dalej idzie ćwiczyć na tej maszynie. Dodam, żeby zmienić obciążenie nie trzeba w ogóle wstawać ani stać przed maszyna. Wystarczy ręka w bok i gotowe. . Nie patrzyłem na nią zbytnio. Stwierdziłem, że pora udać się już do domu i tak też zrobiłem. Wyjeżdżając z parkingu z siłowni. Widziałem jak udaje się do swojego auta opuściła siłownię dosłownie minute po mnie.
Juz mniejsza z tym. Czy mi się coś wydaje?
W pracy zauważyłem jak w pewnym momencie pojawiłem się u nich na dziale. Stała i po prostu się do mnie uśmiechała, samymi ustami ale oczy też się śmiały. Odwróciłem głowę w przeciwnym kierunku i olałem. Na drugi dzień. Również pojawiłem się u nich na dziale. Na moment. Po czym podbiegła do mnie uśmiechnięta witając się i prosząc czy mógłbym im coś tam "podrzucić". Mówię okej.
Czy mi się wydaje czy ta dziewczyna mimo, że jest w związku coś odemnie chce?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mi się wydają, czy przesadzam? Czy ona coś odemnie chce?
Valverde28 napisał/a:

A czego Ty chcesz od niej że tak Cię to absorbuje?

3

M!ri napisał/a:
Valverde28 napisał/a:

Jestem ciekawy co ludzie o tym sądzą

4

Valverde28 napisał/a:

Jesteś na niej skoncentrowany.

5

Valverde28 napisał/a:
M!ri napisał/a:
Valverde28 napisał/a:

A powinno Cie interesować co ty o tym sadzisz.
1: Kobieta jest zajęta.
2: Sam napisałeś ze cie wystawiła i zle potraktowała.

więc nie rozumiem tych twoich dywagacji na jej temat.
Ignoruj ja i po sprawie.

6

Valverde28 napisał/a:

Witam. Mam taką sprawę, która po prostu zaczęła mnie trochę intrygować. Zacznę od tego, że zaczęła się ona półtora roku temu. Pewna dziewczyna w pracy sama zwróciła na mnie uwagę. Jednak znajomość trwała krótko. A po tygodniu miała już faceta i jest z nim do dzisiaj i razem mieszkają. Zostałem przez nią wystawiony i źle potraktowany. Olałem sprawę i nigdy więcej do niej nie napisałem. Nigdy więcej do niej nie zagadałem w pracy itp. Jedynie odpowiadam na jej cześć i to by było na tyle. Czasami raz na kilka miesięcy widuję ją na siłowni dwa trzy razy i tak wraca co jakiś czas. Oczywiście widzę jak na mnie patrzy. Czy to w pracy czy na siłowni. Nie ma problemu by stać do mnie plecami i ukradkiem spojrzeć. Robi tak dość często. Mialem sytuacje, że po prostu na nią wpadłem wzrokiem. Czołowe zderzenie. Ale odrazu odwróciłem wzrok w bok. Ona po chwili wracając. Ja w tym momencie stałem tyłem do niej. Rozmawiałem z kolegami. I ona przechodząc coś mi zrobiła. Nie wiem czy się otarła czy po prostu przejechała mi ręka po biodrze.  Ostatnio na siłowni miałem z nią taka sytuacje. Skończonym trening siłowy i poszedłem robić trening cardio na bieżni. Ona akurat też wtedy była na siłowni. Jeździła na rowerku. No okej. Patrzę w lewo a tam ona i się patrzy. Odwróciłem głowę i po prostu robiłem swoje. Pojeździła na rowerku z pół godziny. Poszła na bieżnie. Pochodziła z dwie minuty. I udała się na maszynę do ćwiczeń na przeciwko mojej bieżni.
Widzę ją, że idzie. Patrzy się na mnie. Siada, zaczyna ćwiczyć na maszynie. Hmm. Po czym wstaje. Stoi do mnie tyłem. Stoi tak z 5 sekund. Oczywiście widzę jej odsłonięte pośladki w leginsach. Odwraca się i patrzy na mnie. Po czym zmienia obciążenie i dalej idzie ćwiczyć na tej maszynie. Dodam, żeby zmienić obciążenie nie trzeba w ogóle wstawać ani stać przed maszyna. Wystarczy ręka w bok i gotowe. . Nie patrzyłem na nią zbytnio. Stwierdziłem, że pora udać się już do domu i tak też zrobiłem. Wyjeżdżając z parkingu z siłowni. Widziałem jak udaje się do swojego auta opuściła siłownię dosłownie minute po mnie.
Juz mniejsza z tym. Czy mi się coś wydaje?
W pracy zauważyłem jak w pewnym momencie pojawiłem się u nich na dziale. Stała i po prostu się do mnie uśmiechała, samymi ustami ale oczy też się śmiały. Odwróciłem głowę w przeciwnym kierunku i olałem. Na drugi dzień. Również pojawiłem się u nich na dziale. Na moment. Po czym podbiegła do mnie uśmiechnięta witając się i prosząc czy mógłbym im coś tam "podrzucić". Mówię okej.

Rozstaliście się w przykry sposób i dziewczynie może zależeć, aby rozładować istniejące między Wami napięcie.
Pracujecie razem, widujecie się i może chcieć coś Ci wyjaśnić albo przeprosić?
Możliwości jest wiele. Niekoniecznie trzeba brać pod uwagę, że chce znowu być z Tobą.

7

Ona oszukuje tego swojego i z tobą też leci w bambuko. smile

8

Tak, chce coś od Ciebie. Ale tu nie chodzi o to.
Chodzi o to że Tu chcesz cos od niej. Bo zwracasz uwagę na to co napisałeś. Ignoruj ja, bądź miły ale ignoruj. Nawet udawaj że jej nie widzisz. Wtedy kobietom najbardziej palą się styki w głowie.

9

Ignoruje. Mijam jak powietrze. Ale na jej cześć odpowiadam. Kiedyś mówiłem jeszcze pierwszy cześć. Ale już od dłuższego czasu nie mówię nic.

Nie byliśmy razem. Ale zrobiła mi ghosthing. W zasadzie urwała kontakt z dnia na dzień na rzecz obecnego faceta. Nie prosiłem o szanse itp. Zapronowalem tylko dwa spotkania w odstępie 10 dni po ghosthingu i to by było na tyle.

W pracy po tym incydencie widać, że miała skwaszona minę. I wiedziała jak się zachowała

10

Valverde28 napisał/a:

Ignoruje.

Tak ignorujesz, że napisałeś tu cały elaborat na jej temat.

11 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2023-02-23 20:52:51)

Valverde28 napisał/a:

Ignoruje. Mijam jak powietrze. Ale na jej cześć odpowiadam. Kiedyś mówiłem jeszcze pierwszy cześć. Ale już od dłuższego czasu nie mówię nic.

Nie byliśmy razem. Ale zrobiła mi ghosthing. W zasadzie urwała kontakt z dnia na dzień na rzecz obecnego faceta. Nie prosiłem o szanse itp. Zapronowalem tylko dwa spotkania w odstępie 10 dni po ghosthingu i to by było na tyle.

W pracy po tym incydencie widać, że miała skwaszona minę. I wiedziała jak się zachowała

Ignorujesz swoim zachowaniem, a w sobie pielęgnujesz urazę.
Takie zachowanie będzie bardziej szkodzić Tobie niż jej. Jej może być przykro jakiś czas, a potem uzna, że nic już nie może zrobić i zostawi to wszystko za sobą.
Tobie może być przykro, że wybrała innego, niemniej ona ma prawo iść za głosem serca i wybrać to, co dla niej najlepsze. Znajomość nie była długa, nie poniosłeś większych strat, poza, jak odnoszę wrażenie, urażoną dumą.

Chowanie urazy to jak picie trucizny w nadziei, że pozabija twoich wrogów.
Nelson Mandela

12

Jak poprzednicy napisali, większych strat nie poniosłeś więc luz. Miała prawo wybrać innego, mogła Ci tylko o tym powiedzieć, a nie się ulatniać. Teraz, jeśli dąży do jakiejś interakcji z Tobą, to albo:
Tam jej się nie układa, i szuka nowej gałęzi i sprawdza Ciebie
Jest atencjuszka i jeden facet który się nią interesuje to za mało
Chce się z Tobą przespać
Chce się pogodzić albo wrócić na stopę koleżeńska. ( W to akurat wątpię)

13

Mariusz 1984 napisał/a:

Jak poprzednicy napisali, większych strat nie poniosłeś więc luz. Miała prawo wybrać innego, mogła Ci tylko o tym powiedzieć, a nie się ulatniać. Teraz, jeśli dąży do jakiejś interakcji z Tobą, to albo:
Tam jej się nie układa, i szuka nowej gałęzi i sprawdza Ciebie
Jest atencjuszka i jeden facet który się nią interesuje to za mało
Chce się z Tobą przespać
Chce się pogodzić albo wrócić na stopę koleżeńska. ( W to akurat wątpię)

Zostałem wystawiony 4 dni przed weselem. Na które miala ze mną pójść. Wróciłem do domu po wręczeniu prezentów młodym.

14

Jak to???

15 Ostatnio edytowany przez Valverde28 (2023-02-23 23:16:43)

Mariusz 1984 napisał/a:

Jak to???

Ale co? Takto. To co napisałem. Starta była taka że poszedłem sam na wesele bez niej

16

Daj spokój, nie myśl już o tej dziewczynie, zajmij się czymś pożyteczniejszym. Tak Ci zaszła za skórę, że do dziś to przeżuwasz i nawet wątek założyłeś. Ewidentnie bardzo Ci się podobała i nadal podoba. Ale jest nic nie warta, co już wiesz.  Wystawiła Cię a teraz usiłuje uwieść, będąc w związku z kimś innym i na pewno nie raz jeszcze w życiu to powtórzy. Takie kobiety się nie zmieniają. Olej ją całkowicie, patrz w inną stronę a przejdzie Ci - jeśli jesteś mądry. Jeśli nie, pakuj się w to. Niektórzy uwielbiają cierpieć.

17

Ghosting następuje zazwyczaj już w trwającej relacji osoba przestaje z niewyjaśnionych okolicznosci się odzywać.I wtedy tkwi się w zawieszeniu.U ciebie to był kosz.Bolący jak zawsze ale zwykły kosz.Kobieta przez ciszę daje odpowiedz

18

szeptem napisał/a:

Daj spokój, nie myśl już o tej dziewczynie, zajmij się czymś pożyteczniejszym. Tak Ci zaszła za skórę, że do dziś to przeżuwasz i nawet wątek założyłeś. Ewidentnie bardzo Ci się podobała i nadal podoba. Ale jest nic nie warta, co już wiesz.  Wystawiła Cię a teraz usiłuje uwieść, będąc w związku z kimś innym i na pewno nie raz jeszcze w życiu to powtórzy. Takie kobiety się nie zmieniają. Olej ją całkowicie, patrz w inną stronę a przejdzie Ci - jeśli jesteś mądry. Jeśli nie, pakuj się w to. Niektórzy uwielbiają cierpieć.

Olewam ją tak robię. Patrzę w inna stronę.
Teraz mam pytanie.
Pakuj się w to? Ale w co?

19

Valverde28 napisał/a:
szeptem napisał/a:

Teraz mam pytanie.

A jestes pewien ze gdyby pewnego pieknego dnia przyszla do Ciebie i powiedziala : z tamtym juz nic mnie nie łaczy, sprobujmy jeszcze raz..  - powiedziałbys nie ?

20

Bawi się Twoją uwagą, chce Cię poprowokować dla sportu, może żeby żeby zagrać Tobą w zazdrość z kimś innym.

A Ty się dajesz.

21 Ostatnio edytowany przez Legat (2023-02-24 13:28:40)

Valverde28 napisał/a:

Teraz mam pytanie.

Ruchacze w to idą, ale to trzeba być przygotowanym. Nie ulegać emocjom i uczuciom. A ty zdaje się, na to nie gotowy. smile

22

napisales temat, bo miales nadzieje, ze ktos ci napisze, ze jej sie podobasz/chce z toba chodzic tylkod latego, ze sie patrzy? sorry, ale patrzenie sie oznacza NIC.

23 Ostatnio edytowany przez Valverde28 (2023-02-25 00:29:28)

Mariusz 1984 napisał/a:
Valverde28 napisał/a:
szeptem napisał/a:

Teraz mam pytanie.

A jestes pewien ze gdyby pewnego pieknego dnia przyszla do Ciebie i powiedziala : z tamtym juz nic mnie nie łaczy, sprobujmy jeszcze raz..  - powiedziałbys nie ?

Dzisiaj w pracy idę z kolegą na swoje stanowisko pracy. Jestem z nią na innych zmianach inne działy.patrzę a ona stoi trzema kolegami i czeka na dostawę jedzenia. Idziemy. Na ma mnie na wprost. Stoi na środku i się patrzy. Na środku ścieżki tak że idealnie widzi jak idziemy. I w pewnym momencie. Zrobiła bardzo smutna mine, mruży oczy. Zaczyna stać na palcach. Wypina biodra do tyłu. I łapie się rękami w pasie.
Jakiś nerwowy tik chyba. No to witam sie z nimi. Ona do mnie usmiechnieta hej. Wyciągam rękę a ona mi podaje rękę. W sensie tak jakby do pocałunku ją wystawiła. Wiesz jak mam na myśli. Ale koniec końców nornalnie ją złapałem i się przywitałem.

"Jeśli wyciąga ją skierowaną grzbietem do góry, można uznać, że nie ma nic przeciwko pocałunkowi."

Oczywiście wiem, że to był żart

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mi się wydają, czy przesadzam? Czy ona coś odemnie chce?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024