jak ciężko zrozumieć kobiete - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak ciężko zrozumieć kobiete

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: jak ciężko zrozumieć kobiete

Jestem z dziewczyną od pół roku  i zaczyna się psuć między nami. Kocham i zależy mi na niej ale od pewnego czasu nurtują mnie sprawy związane z łóżkiem. Gdy ją pieszcze na dole dziewczyna nagle każe przestać i odpycha głowę. Niepokoi mnie to dlatego , że ona nie ma z tego orgazmu, nie wyczuwam tego a przerywa , nie ma żadnego drżenia nóg zresztą wiem jak wygląda orgazm u kobiety bo to nie jest moja pierwsza dziewczyna. Ja chciałbym dłużej bo uwielbiam to robić i kobiety zdaje się też. Zastanawia mnie to gdzie tkwi problem bo nie rozumiem tego. Rozmawiałem już z dziewczyną ale ja nie wierzę w to co mówi. Ona twierdzi że jest jej fajnie na początku a nagle to miejsce zaczyna ją boleć i staje się nadwrażliwe i dlatego już nie chce. Ale co ją tam ma boleć skoro łechtaczka służy do przyjemności u kobiet. Właśnie czy łechtaczka może boleć? nie robię tego z reguły mocno staram się być delikatny oczywiście. Zacząłem myslec że to może we mnie jest problem ale ja nie wiem sam co mogę robić źle. Z poprzednimi kobietami nie miałem takiego problemu , same chętnie chciały i wgl nie odpychaly mojej głowy tylko trzymaly. Wiem że kobiety są różne ale chyba łączy was jakiś wspólny mianownik. Przechodzą mi przez myśl też że może dziewczyna mnie zdradza nie wiem co można sobie pomyśleć. Czasami tez tak jest że gdy ma do czegoś dojść to czuję że dziewczyna jest podniecona mokra i jak już się coś robi to ten śluz jakby zanika. Nie wiem czy to brzmi poprawnie politycznie czy nie ale tak jest. Jestem tym wszystkim poirytowany bo staram się dbać o swoją dziewczynę i chce żeby miała ze mnie przyjemność. No i są klotnie czasem bo dziewczyna też sie irytuje że ja nie rozumiem tego co mowi. Dlaczego tez jest tak że nie doceniacie tego wy kobiety jak się ktoś o was stara i naprawde zależy. Ciężko mi was zrozumieć czasami dlatego może te forum coś doradzi skoro tu są kobiety jak was rozumieć

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak ciężko zrozumieć kobiete

Wątek zdublowany

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak ciężko zrozumieć kobiete

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024