Czy jest ze mną tylko dla kasy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jest ze mną tylko dla kasy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1 Ostatnio edytowany przez Kira2022 (2023-01-03 16:16:40)

Temat: Czy jest ze mną tylko dla kasy?

Witam wszystkich forumowiczów/forumowiczki, chciałbym zasięgnąć waszej opinii ponieważ mam wątpliwości co do osoby z którą jestem w związku. A wiec tak mam 30 lat, pod dłuższym związku i rozstaniu zacząłem spotykać się z dziewczyną 6 lat młodszą zaraz po studiach. Na początku wszystkie pięknie kolorowo, po czym zacząłem mieć wątpliwości. Dziewyczna z mocnymi długami około 140 tys. (nie powiedziała mi, sam z niej wyciągłem) Na samym początku często sypiała u mnie, gromadząc rzeczy. Po czym okazało się (jakieś 3-4 miesiące znajomości) że wymeldowała się z akademika (w którym mieszkała ze siostrą) No praktycznie mieszkam u Ciebie nie będe tam płacić. Poinformowała mnie po fakcie (nie wyrzucę jej na bruk, mysle zostań) porozmawialismy na ten temat. Ale do sensu mam wrażenie że jest ze mną dla pieniędzy. Za wszystko musze płacic ja, nie dokłada się wgl do mieszkania, nie kupuje nic w sklepie do domu, musze robić to ja. Kiedyś dbała mocno o porządek (już nie dba) dodatkowo wchodzą drobne kłamstwa i zatajenie, na pytanie czemu mi nie mówisz prawdy słysze odpowiedź “boje się twojej reakcji że mnie okrzyczysz”. Wątpliwości też nabrałem z jej opowieści o byłych partnerach - bogaci. Mam wrażenie że na mnie najnormalniej w świecie pasożyci, znalazła faceta z w miarę przyzwoitą pensją i mieszkaniem. Jedynie co mnie uspakaja to fakt iż jest spełniona w łóżku, to w całej układance jeszcze jest na plus
Dziewczyny Faceci powiedzcie co sądzicie o tym? Jak ją sprawdzić? Aczkolwiek mam wrażenie że nie jest samodzielna nie chce mieszkać w akademiku z siostra, chce życ na poziomi i się przy okazji przy tym nie wysylić.
Co prawda na samym początku spotykała się jeszcze z innym facetem wybaczyłem jej bo pierwszy miesiac człowiek się poznaje,. Ale ostatnio dalej ją przyłapałem na korespondencji z innym. Niepokoi mnie też ze jej siostra nie kryje sie z tym ze jest “blachara” i szuka kolesia którego złapie na dziecko.
I wisienka na torcie, zapisałem się do kliniki na implanty zębów. Pyta mnie ile? Ja mówie kwotę, odpowiedź: Jak nie masz co robić z pieniędzmi to daj mi trochę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jest ze mną tylko dla kasy?

Tak. Wydaje mi się, że ona chce się dobrze ulokować i chyba się ulokowała. Skoro nic z tym nie robisz to dajesz jej sygnały że i tobie to pasuje .
Powiedz jej, że ma się dokładać do mieszkania i rachunków.  Co taka klucha jesteś .

3

Uciekaj i się nie oglądaj

4

Kira2022 napisał/a:

Jedynie co mnie uspakaja to fakt iż jest spełniona w łóżku, to w całej układance jeszcze jest na plus
.

Ha ha ha

Wszystko do czasu Kira do czasu .

5

Na wszystko się godzisz, widzi, że może Cię wykorzystać, to z tego bezwstydnie korzysta.
Obudź się, chyba, że chcesz ją utrzymywać, to nic nie stoi na przeszkodzie.

6 Ostatnio edytowany przez ammon (2023-01-03 17:15:17)

24 lata i 140 k długów? chwilówki bierze?

PS: Na twoim miejscu to bym się tym zainteresował, żeby się nie okazało, że przyjdą jacyś smutni panowie..

7

Wpakowała Ci się dziewczyna do mieszkania, i chce być przez Ciebie utrzymywana.
Zła decyzja.

8

Ciekawe jak można dobić w wieku 24 lat, aż 140 tyś zł długu...
Ten post jest pełen oczywistości, aż dziwne że autor jeszcze się zastanawia...
Dziwna historia..

9

Kira2022 napisał/a:

Co prawda na samym początku spotykała się jeszcze z innym facetem wybaczyłem jej bo pierwszy miesiac człowiek się poznaje,. Ale ostatnio dalej ją przyłapałem na korespondencji z innym. Niepokoi mnie też ze jej siostra nie kryje sie z tym ze jest “blachara” i szuka kolesia którego złapie na dziecko.
I wisienka na torcie, zapisałem się do kliniki na implanty zębów. Pyta mnie ile? Ja mówie kwotę, odpowiedź: Jak nie masz co robić z pieniędzmi to daj mi trochę.

Dziewczyna chce się bawić, nie ma co jej na siłę trzymać. Jak chce z tobą mieszkać  niech dopłaca i wtedy się okaże jak jest.

10 Ostatnio edytowany przez ammon (2023-01-03 20:56:58)

Tamiraa napisał/a:
Kira2022 napisał/a:

Dziewczyna chce się bawić, nie ma co jej na siłę trzymać. Jak chce z tobą mieszkać  niech dopłaca i wtedy się okaże jak jest.

Nawet jeśli by zechciała dopłacać to i tak lepiej, żeby autor ją wyprosił. W najlepszym razie stracisz na nią tylko czas...
Jeśli w tym wieku ta dziewczyna ma takie długi to coś tam może być grubiej nie tak. Ledwo skończyła studia więc prawdopodobnie nie miała zdolności kredytowej, żeby zaciągnąć taki dług w banku... a to chyba ciężko aż 140 tyś długu zrobić(i jeszcze nic za to nie posiadać) jeśli faktycznie nie ma zdolności kredytowej...
Z kolei to może oznaczać, że te długi są zaciągnięte w jakichś podejrzanych instytucjach... to może skończyć się tym, że ktoś zacznie Cię nachodzić w celu egzekucji tych długów.
Zorientuj się o co z tym chodzi, gdzie to jest zaciągnięte(tylko nie na słowo, a niech Ci pokaże na to papiery). Potem obligatoryjnie podziękuj tej dziewczynie i licz na to, że zakończenie tej znajomości nie zrobi Ci więcej problemów....

11

paslawek napisał/a:
Kira2022 napisał/a:

Jedynie co mnie uspakaja to fakt iż jest spełniona w łóżku, to w całej układance jeszcze jest na plus
.

Ha ha ha

Wszystko do czasu Kira do czasu .

raczej skad on to moze wiedziec. kobieta zawsze moze udawac. przeciez jej sie to oplcaca smile

a tak poza tym to ona dorabia, zeby ten dlug splacac?

12

Przede wszystkim uważaj żebyś nie został tatusiem tak mimo woli... A poza tym to idź do okulisty bo masz problem ze wzrokiem jeśli takiej oczywistości nie widzisz

13

Zawsze byłeś taki bezwolny?

14

Oj chłopie ...
Znalazła sponsora i ciągnie.

Bądź ze sobą szczery. To nie związek, a najwyżej FWB.
Gdy tylko znajdzie lepszego (już szuka), rzuci cię w ciągu jednego wieczora.

15

Jej siostra to blachara, a ona kim jest? Też jest blachara.
Pogoń to z domu, no chyba że lubisz wydawać kasę na pasożyta i nie masz z czymś takim problemu.
Trzymaj się z daleka od jej długu, bo rzeczywiście możesz zaliczyć spotkanie z jakimiś smutnymi panami, jak już ktoś wcześniej napisał. Wprawdzie wizyty smutnych panie powszechnie kojarzą się z troszkę inna działką, bo z polityką, jednak w jej sprawie też musi być nietęgo. Może coś sprzedawała a towar miała w depozycie?

Po prostu pogon to z domu.

16

Kira2022 napisał/a:

Witam wszystkich forumowiczów/forumowiczki, chciałbym zasięgnąć waszej opinii ponieważ mam wątpliwości co do osoby z którą jestem w związku. A wiec tak mam 30 lat, pod dłuższym związku i rozstaniu zacząłem spotykać się z dziewczyną 6 lat młodszą zaraz po studiach. Na początku wszystkie pięknie kolorowo, po czym zacząłem mieć wątpliwości. Dziewyczna z mocnymi długami około 140 tys. (nie powiedziała mi, sam z niej wyciągłem) Na samym początku często sypiała u mnie, gromadząc rzeczy. Po czym okazało się (jakieś 3-4 miesiące znajomości) że wymeldowała się z akademika (w którym mieszkała ze siostrą) No praktycznie mieszkam u Ciebie nie będe tam płacić. Poinformowała mnie po fakcie (nie wyrzucę jej na bruk, mysle zostań) porozmawialismy na ten temat. Ale do sensu mam wrażenie że jest ze mną dla pieniędzy. Za wszystko musze płacic ja, nie dokłada się wgl do mieszkania, nie kupuje nic w sklepie do domu, musze robić to ja. Kiedyś dbała mocno o porządek (już nie dba) dodatkowo wchodzą drobne kłamstwa i zatajenie, na pytanie czemu mi nie mówisz prawdy słysze odpowiedź “boje się twojej reakcji że mnie okrzyczysz”. Wątpliwości też nabrałem z jej opowieści o byłych partnerach - bogaci. Mam wrażenie że na mnie najnormalniej w świecie pasożyci, znalazła faceta z w miarę przyzwoitą pensją i mieszkaniem. Jedynie co mnie uspakaja to fakt iż jest spełniona w łóżku, to w całej układance jeszcze jest na plus
Dziewczyny Faceci powiedzcie co sądzicie o tym? Jak ją sprawdzić? Aczkolwiek mam wrażenie że nie jest samodzielna nie chce mieszkać w akademiku z siostra, chce życ na poziomi i się przy okazji przy tym nie wysylić.

Mnie ten cały tekst zalatuje wręcz prowokacją... ale jeśli to prawda, to pogonić. Albo po staropolsku dać takiego kopa żeby zdechła z głodu w powietrzu big_smile

17

A powiedz Autorze po co Ci pasożyt i darmozjazd u boku? Zresztą, przy takim zadłużeniu w tym wieku, to ja bym uważał, czy ona nie ma poważniejszych problemów..

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jest ze mną tylko dla kasy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024