Cześć, chciałbym się poradzić jakiś czas temu poznałem dziewczynę zaprosiła mnie na fb sam wiec zapytałem, skąd się znamy ona, że przez pomyłkę mnie zaprosiła i zaczęliśmy ze sobą pisać i powiem, że miło się pisało ona pisała rano ja również zawsze o czymś miłym rozmawialiśmy i raz byłem w kawiarni i mowie jej, że idę po ciastko i ona wtedy do mnie, że jakie jej kupie to zrobiłem zdjęcie i się spytałem, jakie chce ona napisała, jakie chce, ale dla żartu, lecz jaj jej już kupiłem i mówię, że teraz nie ma wyboru musi wziąć wiec zawiozłem jej do pracy była szczęśliwa mówiła, że nikt jeszcze jej nigdy nie zrobił takiego prezentu i jeszcze bardziej pisała od razu się chciała tego samego dnia spotkać, lecz ja nie mogłem i zaproponowałem inny termin, lecz ona nie mogła wiec dalej pisaliśmy i znowu po paru dniach napisałem, że może się spotkamy, lecz znowu nie mogła wszystko było dobrze do czasu, jak jej napisałem, że ona nie chce się ze mną umawiać dla żartów i szedłem spać to napisałem dobranoc. Teraz dziewczyna nie odczytuje moich wiadomości widzę, że dodaje relacje, lecz mi się nie wyświetla, czyli ograniczyła mi dostęp o co może chodzić mamy paru wspólnych znajomych mogła się czegoś o mnie dowiedzieć, czy co chciałbym się poradzić co myśleć…
1 2022-12-23 21:13:47 Ostatnio edytowany przez Pioooo (2022-12-23 22:19:17)
Temat: Poznana dziewczyna
Zobacz podobne tematy :
Odp: Poznana dziewczyna
Słyszałeś kiedyś o przecinkach? Ciężko sobie wyobrazić, że ktokolwiek chciał Ci Autorze odpisywać na taki słowotok, chociażby ta dziewczyna, o której tu mowa.
Taki słowotok, bez znaków interpunkcyjnych, dużo o tobie mówi. Wyluzuj facet, ochłoń.
Strzeliłeś focha to i zablokowała.