Jak zagadać typa, który robi kawę w costa coffee? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zagadać typa, który robi kawę w costa coffee?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Jak zagadać typa, który robi kawę w costa coffee?

Kochani,
Potrzebuję pomocy. Tydzień temu w costa coffee robił mi kawę pewien przystojny chłopak. Jutro planuję pójść do kawiarni o tej samej godzinie. Jak myślicie, jak mogę go zagadać albo ewentualnie poznać? W zeszłym tygodniu on robił kawę, a ktoś inny nabijał to na kasę. Proszę o rady, co zrobić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zagadać typa, który robi kawę w costa coffee?
ananaeczka12 napisał/a:

Kochani,
Potrzebuję pomocy. Tydzień temu w costa coffee robił mi kawę pewien przystojny chłopak. Jutro planuję pójść do kawiarni o tej samej godzinie. Jak myślicie, jak mogę go zagadać albo ewentualnie poznać? W zeszłym tygodniu on robił kawę, a ktoś inny nabijał to na kasę. Proszę o rady, co zrobić.

Zaproś go na kawę do Cafe Nero... tam jest smaczniejsza.
A do tego chłopaka z pociągu zagadałaś w końcu?

3

starr napisał/a:
ananaeczka12 napisał/a:

Kochani,

Właśnie, sprawa z costa dotyczy przyjaciółki smile Ostatnio tak mi dobrze doradziliście, że uznałam, że zapytam też o pomoc dla niej.
Jeżeli chodzi o chłopaka z pociągu to 2 tygodnie go nie widziałam, ale w środę znowu był i byłam tak zaskoczona, że nie podeszłam sad Ale kolejnym razem muszę podejść, już sobie tego nie odpuszczę.

4

Hmm... dlaczego młodzież nie mówi sobie "Cześć", albo "DZień dobry"?
Albo chociaż półuśmiech ... spojrzenie... cokolwiek...

5

starr napisał/a:
ananaeczka12 napisał/a:

Kochani,

Skisłam xD

6

Gary napisał/a:

Hmm... dlaczego młodzież nie mówi sobie "Cześć", albo "DZień dobry"?
Albo chociaż półuśmiech ... spojrzenie... cokolwiek...

Dlatego że wysyłają sobie smsy, ememesy, snapy i inne cuda wianki
trudno spojrzeć komuś w oczy jak się ktoś gapi w ekran
wiem wiem upraszczam

7

Po prostu , kawę poproszę wink I będzie zagadane wink

8

Kaszpir007 napisał/a:

Po prostu , kawę poproszę wink I będzie zagadane wink

Wg mnie to nie zadziała, bo trzeba przekroczyć pewną linię... Nie da się poderwać kogoś nie przekraczając...

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zagadać typa, który robi kawę w costa coffee?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024