Kochani,
Potrzebuję pomocy. Tydzień temu w costa coffee robił mi kawę pewien przystojny chłopak. Jutro planuję pójść do kawiarni o tej samej godzinie. Jak myślicie, jak mogę go zagadać albo ewentualnie poznać? W zeszłym tygodniu on robił kawę, a ktoś inny nabijał to na kasę. Proszę o rady, co zrobić.
Kochani,
Potrzebuję pomocy. Tydzień temu w costa coffee robił mi kawę pewien przystojny chłopak. Jutro planuję pójść do kawiarni o tej samej godzinie. Jak myślicie, jak mogę go zagadać albo ewentualnie poznać? W zeszłym tygodniu on robił kawę, a ktoś inny nabijał to na kasę. Proszę o rady, co zrobić.
Zaproś go na kawę do Cafe Nero... tam jest smaczniejsza.
A do tego chłopaka z pociągu zagadałaś w końcu?
ananaeczka12 napisał/a:Kochani,
Potrzebuję pomocy. Tydzień temu w costa coffee robił mi kawę pewien przystojny chłopak. Jutro planuję pójść do kawiarni o tej samej godzinie. Jak myślicie, jak mogę go zagadać albo ewentualnie poznać? W zeszłym tygodniu on robił kawę, a ktoś inny nabijał to na kasę. Proszę o rady, co zrobić.Zaproś go na kawę do Cafe Nero... tam jest smaczniejsza.
Właśnie, sprawa z costa dotyczy przyjaciółki Ostatnio tak mi dobrze doradziliście, że uznałam, że zapytam też o pomoc dla niej.
Jeżeli chodzi o chłopaka z pociągu to 2 tygodnie go nie widziałam, ale w środę znowu był i byłam tak zaskoczona, że nie podeszłam Ale kolejnym razem muszę podejść, już sobie tego nie odpuszczę.
Hmm... dlaczego młodzież nie mówi sobie "Cześć", albo "DZień dobry"?
Albo chociaż półuśmiech ... spojrzenie... cokolwiek...
ananaeczka12 napisał/a:Kochani,
Potrzebuję pomocy. Tydzień temu w costa coffee robił mi kawę pewien przystojny chłopak. Jutro planuję pójść do kawiarni o tej samej godzinie. Jak myślicie, jak mogę go zagadać albo ewentualnie poznać? W zeszłym tygodniu on robił kawę, a ktoś inny nabijał to na kasę. Proszę o rady, co zrobić.Zaproś go na kawę do Cafe Nero... tam jest smaczniejsza.
Skisłam xD
Hmm... dlaczego młodzież nie mówi sobie "Cześć", albo "DZień dobry"?
Albo chociaż półuśmiech ... spojrzenie... cokolwiek...
Dlatego że wysyłają sobie smsy, ememesy, snapy i inne cuda wianki
trudno spojrzeć komuś w oczy jak się ktoś gapi w ekran
wiem wiem upraszczam
Po prostu , kawę poproszę I będzie zagadane
Po prostu , kawę poproszę
I będzie zagadane
Wg mnie to nie zadziała, bo trzeba przekroczyć pewną linię... Nie da się poderwać kogoś nie przekraczając...