Chora sytuacja, potrzebna pomoc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chora sytuacja, potrzebna pomoc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Chora sytuacja, potrzebna pomoc

Cześć dziewczyny, jestem Maciej, facet, piszę tutaj ponieważ muszę się poradzić Was, kobiet w pewnej kwestii. Otóż byłem w związku ( mając 29 lat ) z 19latka, i myślałem wtedy że będzie to miłość na całe życie. Po drodze okazało się że ma chroniczną depresję, chciała przerwy w związku po jakimś czasie, potem jak już wszystko przegadaliśmy była bardzo toksyczna, pod koniec tego związku jak ona wyjechała na wakacje z rodzicami ja, rzucając wszystko, robiłem jej pokój w swoim domu od rana do nocy aż sobie pociąłem palce, ona z kolei nawet do mnie nie dzwoniła, totalna olewka. Ja miałem do niej dojechać i dzień przed tym zadzwoniła do mnie skacowana pytając się co u mnie, na co ja że słaba sytuacja że nie odzywa się do mnie 3 dni jak robię jej pokój i mnie zlewa, na co ona że mam już do niej nie przyjeżdżać bo zepsuje jej urlop. Wtedy coś we mnie pękło i ja rzuciłem, bardzo mnie raniła. Dzień później chciałem wszystko przegadać, mówiłem jej że jest miłością mego życia, lecz ona już nie chciała ze mną być. Przez kolejne pół roku byłem w kompletnej rozsypce psychicznej, nie byłem w stanie nawet spojrzeć na kobiety które stały za ladą w sklepie. Minęły 2 lata, ja miałem ją wszędzie poblokowaną, wysłała wiadomości do mojego najlepszego przyjaciela, że zrobiła wiele głupot w ciągu tych dwóch lat i zdała sobie sprawę że byłem najlepszy oraz iż jestem miłością jej życia. Ja postanowiłem odblokować i spytać co z jej zdrowiem, byłem przekonany że ma raka lub coś podobnego, lecz okazało się że ona po prostu chce wrócić. Opowiedziała mi przy okazji o tym co robiła pomiędzy, będąc ze mną, byłem jej pierwszym facetem, nawet nie pamięta ilu miała facetów, wchodziła do łóżka nawet z żonatymi typami i przyznała mi się do trójkąty 2mm 1 w.

Moje pytanie drogie panie, czy wy na moim miejscu dalybyscie dziewczynie szansę czy ja olać i zablokować, ponieważ są u mnie 2 kwestie: pierwsza, bałbym się jej zaufać, bałbym się że za kilka lat mnie będzie mogła zdradzać i wtedy najbardziej ucierpią dzieci
Druga, brzydzę się jej jak sobie wyobrażę ile facetów się w niej spuszczało, dosłownie brzydzę

Bardzo dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chora sytuacja, potrzebna pomoc

Skoro nie zaufasz i się brzydzisz, to właściwie po co rozkminiać ewentualny związek?

A po drugie, co z Tobą nie tak, że nie możesz znaleźć rówieśniczki? 10 lat w tym momencie to przepaść.

3

Nie wiem co Cię podkusiło, żeby ją odblokować... Toksyczny związek bardzo uzależnia, dlatego jak nie potrafisz definitywnie się odciąć, szukaj pomocy psychologa.
Tu nie może być drugiej szansy... Na jakiegoś desperata wyglądasz, jak myślisz o jakiejkolwiek szansie.

4

Lady Loka, mogę znaleźć rówieśniczkę, to nie jest problem. Po prostu to była jedyna osoba, która pokochałem w życiu, więc jest gdzieś tam ten sentyment niestety, mimo wszystko we mnie mówi by ją z powrotem zablokować

5

Jestem tak daleko od desperacji, jak tylko się da. Mam zamiar ją zablokować, tylko wpierw chce się dowiedzieć opinii innych kobiet, i pomyślałem o tym forum.

6

Rozumiem, dlatego wiedz, że z toksykiem nie można wchodzić w żadne interakcje, bo potrafi wciągnąć w otchłań...

7

Machoiio napisał/a:

Jestem tak daleko od desperacji, jak tylko się da. Mam zamiar ją zablokować, tylko wpierw chce się dowiedzieć opinii innych kobiet, i pomyślałem o tym forum.

Nie potrafisz jej zaufać
Brzydzisz się nią

No nie wiem po co Ci więcej argumentów.

8

Lady Loka napisał/a:
Machoiio napisał/a:

Nie potrafisz jej zaufać
Brzydzisz się nią

No nie wiem po co Ci więcej argumentów.

+1

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chora sytuacja, potrzebna pomoc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024