Cześć dziewczyny, jestem Maciej, facet, piszę tutaj ponieważ muszę się poradzić Was, kobiet w pewnej kwestii. Otóż byłem w związku ( mając 29 lat ) z 19latka, i myślałem wtedy że będzie to miłość na całe życie. Po drodze okazało się że ma chroniczną depresję, chciała przerwy w związku po jakimś czasie, potem jak już wszystko przegadaliśmy była bardzo toksyczna, pod koniec tego związku jak ona wyjechała na wakacje z rodzicami ja, rzucając wszystko, robiłem jej pokój w swoim domu od rana do nocy aż sobie pociąłem palce, ona z kolei nawet do mnie nie dzwoniła, totalna olewka. Ja miałem do niej dojechać i dzień przed tym zadzwoniła do mnie skacowana pytając się co u mnie, na co ja że słaba sytuacja że nie odzywa się do mnie 3 dni jak robię jej pokój i mnie zlewa, na co ona że mam już do niej nie przyjeżdżać bo zepsuje jej urlop. Wtedy coś we mnie pękło i ja rzuciłem, bardzo mnie raniła. Dzień później chciałem wszystko przegadać, mówiłem jej że jest miłością mego życia, lecz ona już nie chciała ze mną być. Przez kolejne pół roku byłem w kompletnej rozsypce psychicznej, nie byłem w stanie nawet spojrzeć na kobiety które stały za ladą w sklepie. Minęły 2 lata, ja miałem ją wszędzie poblokowaną, wysłała wiadomości do mojego najlepszego przyjaciela, że zrobiła wiele głupot w ciągu tych dwóch lat i zdała sobie sprawę że byłem najlepszy oraz iż jestem miłością jej życia. Ja postanowiłem odblokować i spytać co z jej zdrowiem, byłem przekonany że ma raka lub coś podobnego, lecz okazało się że ona po prostu chce wrócić. Opowiedziała mi przy okazji o tym co robiła pomiędzy, będąc ze mną, byłem jej pierwszym facetem, nawet nie pamięta ilu miała facetów, wchodziła do łóżka nawet z żonatymi typami i przyznała mi się do trójkąty 2mm 1 w.
Moje pytanie drogie panie, czy wy na moim miejscu dalybyscie dziewczynie szansę czy ja olać i zablokować, ponieważ są u mnie 2 kwestie: pierwsza, bałbym się jej zaufać, bałbym się że za kilka lat mnie będzie mogła zdradzać i wtedy najbardziej ucierpią dzieci
Druga, brzydzę się jej jak sobie wyobrażę ile facetów się w niej spuszczało, dosłownie brzydzę
Bardzo dziękuję za wszelkie odpowiedzi