Witam Jestem ciekawa czy któraś z Was już używała do prania proszku Surf. Czy warto kupić ? Jakie macie opinie na temat tego proszku ? Będę wdzięczna za podpowiedzi
Też chętnie poczytam opinie innych użytkowniczek na temat tego proszku. Ostatnio mignął mi na zakupach w rossmannie i jestem ciekawa czy warto wypróbować.
Troche po czasie, ale moze ktoś jeszcze skorzysta Ja używam tego proszku i mi pasuje. Tzn. dobrze pierze i ładniejszego zapachu chyba wśród chemii piorącej nie znalazłam jeszcze.
Wzięłam ostatnio płyn z tej firmy w tesco i jeżeli chodzi o płyn to bardzo fajny - dopiera i bardzo ładnie pachnie. Mam do kolorów fioletowy z irysem. Proszku jeszcze nie brałam.
Używałam płynu do prania, dopiera fajnie, zapach intensywny.
Ja teraz wzięłam w kapsułkach, ponownie fioletowy. Odpada dolewanie płynu do płukania. Kapsułki bardzo w porządku, rozpuszczają się dobrze, nic mi nie przywiera do ciuchów i ręczników. Ciekawa jestem tego nowego żółtego, ale jeszcze nie kupowałam.
Uwielbiam surf, bo dopiera mi nawet najtrudniejsze plamy. Korzystałam i z proszku, i z płynu do prania, a ostatnio coraz częściej wybieram kapsułki. Każdy rodzaj produktu, jak dla mnie, pierze tak samo genialnie i jeszcze lepiej pachnie. Świetna sprawa.