zraniłam go jestem okropna czy on da mi sznase? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zraniłam go jestem okropna czy on da mi sznase?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: zraniłam go jestem okropna czy on da mi sznase?

We wrześniu zerwałam z moim chłopakiem, bo denerwowało mnie jego podejście do nauki i tego, że to sobie olewał. Zresztą często się też wtedy kłóciliśmy. On chciał utrzymywać kontakt na stopie przyjacielskiej i nawet napisał do mnie, co u mnie, ale ja mu nie odpisałam, bo potrzebowałam czasu. Później już mi było głupio mu odpisywać. Teraz trochę tego żałuję, bo nie był złym człowiekiem i w sumie chciałabym się z nim przyjaźnić, a po jakims czasie wrócic. Widujemy się na dworcu, ale on się nie odzywa, udaje że mnie nie zna. Dzisiaj śniło mi się, że spotkał mnie na ulicy, pogadaliśmy ze nam siebie brakuje i prawie mnie pocałował, ale się przebudziłam. Ja mam 16 lat, a on 18. Obawiam się, że jakbym napisałam do niego to bym się skompromitowała i że on może mnie nienawidzić, a już w szczególności jego rodzice. Wiem, że głupio zrobilam. Zraniłam go, nienawidze siebie za to. Co robić dziewczyny?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zraniłam go jestem okropna czy on da mi sznase?
Kate200606 napisał/a:

We wrześniu zerwałam z moim chłopakiem, bo denerwowało mnie jego podejście do nauki i tego, że to sobie olewał.

Kate200606 napisał/a:

Wiem, że głupio zrobilam. Zraniłam go, nienawidze siebie za to. Co robić dziewczyny?

Czym go zraniłaś? Tym, że wytknęłaś mu że był leniem i olewał naukę? Słusznie zrobiłaś, po co Ci obibok. Skup się na nauce a to zaprocentuje w przyszłości. Wasz związek i tak rozpadłby się prędzej czy później, szkoda na niego czasu i energii.

Kate200606 napisał/a:

Obawiam się, że jakbym napisałam do niego to bym się skompromitowała

Tu masz rację. Nigdy nie płaszcz się przed facetem.

Kate200606 napisał/a:

i że on może mnie nienawidzić,

Raczej ma wywalone.

3

Czemu zakładasz ciągle nowe watki? Nie potrafisz rozmawiać w jednym?

4

https://www.netkobiety.pl/t128943.html

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zraniłam go jestem okropna czy on da mi sznase?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024