Cześć, mam problemy z układem sercowo-naczyniowym i zastanawiam się nad podjęciem leczenia w Centrum Diagnostyki Kardiologicznej w Piasecznie, czy może ktoś z was się tam leczy i może coś o tym miejscu powiedzieć?
Cześć, mam problemy z układem sercowo-naczyniowym i zastanawiam się nad podjęciem leczenia w Centrum Diagnostyki Kardiologicznej w Piasecznie, czy może ktoś z was się tam leczy i może coś o tym miejscu powiedzieć?
Gorąco Ci ją polecam, bardzo nowoczesna i profesjonalna placówka i świetni lekarze.
Centrum Diagnostyki Kardiologicznej w Piasecznie to placówka na najwyższym poziomie. Nowoczesny sprzęt medyczny, zgrany, doświadczony zespół lekarzy oraz bardzo pomocny i przyjazny personel. Bardzo polecam to miejsce.
Mogę śmiało polecić to miejsce, od lat tam się leczę i zawsze jestem w pełni zadowolona. To placówka na najwyższym poziomie.
Wątek chyba do usunięcia co ? Adminko, usuń ten wątek
Wieje brzydką reklamą z kilometra