Brak słów...... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: Brak słów......

Witam.Zapytam was kobiet jak widzicie to kiedy kobieta idzie do pracy,po 2latach w domu,wraca po 8godzinach,od pewnego czasu oznajmia mi że dla niej seks to najlepiej raz w miesiącu albo dwa,co prawda po każdym seksie z nią leci bardzo mocno jej z pochwy,mowi że jest cudownie dochodzi bo czuję to po niej,lecz dla mnie to za mało ja mam 32 lata ona 29,przy usypianiu wydaje odgłosy jak by o kimś śniła (mhmmmm)twierdzi że nikogo nie ma od pewnego czasu po drugich zmianach,odrazu myje pochwę,po wejściu do domu.nie wiem ale dla mnie to dziwne,moze myć może spocona tak myślę,pracuje w spozywczym,boje się troche,co wy na to???

Zobacz podobne tematy :
Odp: Brak słów......

hmmm jezeli night club czy dom publiczy ma w nazwie "spożywczy" to w sumie wszystko by się zgadzało:)

3

Może dba histerycznie o higienę lub po robocie wyskok międzyczasie albo w pracy. Jednej to przyszkadza innej nie zależy od poglądu. Może mieć kogoś w robocie, mówisz pracuje w spożywczym to sklep czy zakład spożywczy. Ja cię nie krępuje to sprawdź jej telefon albo zobacz jak pracuje, możesz założyć aplikację na jej telefon i będziesz wiedział co i jak masz możliwość sprawdzenia lokalizacji gdzie przebywa w telefonie Google maps. Jeżeli robi to codziennie może dbać o higienę albo kamuflować się  jeżeli raz lub dwa razy w tygodniu to coś nie tak. Teraz jest ciepło każdy się poci taka fizjologia ludzka. A od kiedy to się dzieje od kąd się znacie czy nstało to raptownie.

4 Ostatnio edytowany przez Lola29 (2022-08-17 07:14:19)

Jestem z nią 7 lat,zawsze myła po stosunku właśnie że mna,a teraz nagle po pracy jak ja zapytałem stwierdziła że smierdzi..... ale...... dziwne.Od dwóch miesiecy tak się zadzialo.pracuje od 6 miesięcy,moze faktycznie te upały ale ubiera się lekko nie sądzę żeby aż tak się pocila,wydaje mi się że coś jest, rzadko chcę wychodzić gdzieś wspólnie,nawet z dziećmi zgania na zmęczenie,denerwoje się jak jestem u niej bo twierdzi że ludzie będą gadać,kasuje sms od koleżanki swojej zmieniczki,nie wiem jeden koleś tylko ja zaprosił na fb,z pracy ale raczej w jej typie nie jest,moze to że mną jest coś nie tak stałem się zazdrosny od kad poszła do pracy,moze mi coś uraja się.Ładna jest wysokie  libido może miec,tylko dlaczego podczas snu takie odgłosy,dzien w dzień,mowie jej że raz w miesiącu,to mało,albo żeby to zrobić dzisiaj,to reaguje ostro i denerwuje sie,i teksty typu,nie musi być seksu żeby było dobrze,albo nie mam ochoty siły i dochodzi do tego że dwa razy w miesiącu albo raz ja mam 32 lata a nie 80zeby robić to raz na miesiąc.

5

Jakoś dziwnie od dwuch miesięcy zmiana a ciepło mamy od czterech jak z nią pracuje to mogą na miejscu się zabawiać . Drugie ile zna tego gościa, sprawdź telefon i messengera teraz dane można odryskać i będziesz wiedział co i jak, jak masz dostęp do jej messengera to jeszcze lepiej,.zobacz pliki ostatnio usunięte albo do informatyka. Zainstaluj aplikacje w jej telefonie do kontroli to będziesz miał wszystko. A co do sklepu zabroniła Ci przychodzić nawet na chwilę. Poobserwuj trochę ją w sklepie jak z gościem wychodzi jak jeździ samochodem to dyktafon schowaj lub kamerkę.dyktafon mini do torebki uruchamia się na głos. Załuż dyktafon lub kamerkę w domu to koszt 60 do 150 zł. Ciebie nie ma to wtedy jest wolna rozmowa. Po co masz się miotać jak macie dzieci będziesz miał pewność i spokój.

6 Ostatnio edytowany przez Lola29 (2022-08-17 07:24:13)

Tak zrobiłem był dyktafon,nic nie słychać,tylko jak to w sklepie,cos tam pogadaja z klienti ale nic zlego,pracuje sama ten typ to klient waży 150kg także odpada,messenger czysty nie ma nic,chyba że drugi telefon w pracy,ale nie było przez dyktafon nic słychać.P o prostu glupieje.Mowi że jak by chciała to już by mnie zdradziła,albo że jak będzie mnie miała zdradzić to woli odejsc i mi o tym powiedziec.Ma dziecko z pierwszego związku myślę że nie zrobiła by mi tego,ale boję sie

7

A co do snu to może przeżywać pracę lub jakieś wydażenia emocjonalne sprzeczka sex. Podczas snu człowiek może wyjawić dużo cały dzień opowiedzieć, podczas sunu jej tocz z nią rozmowę na temat jej pracy może wiele wyjawić. Poczytaj na ten temat na necie, człowiek przez sen wyjawia swoje frustrację i emocje. Tak jak wyżej  opisałem lepiej zdusić zanim się bardziej rozwinie. Jak oni zostają tylko we dwoje na sklepie do mają wolny czas dla siebie. Dowiedz sio tym gościu co to za jeden wolny czy żonaty.

8

Wolny,nie nie pracują razem,raczej ona też za nim nie przepada on ją tylko zaprosil na fb

9

To twoja partnerka to zmienia postać rzeczy ale 7 lat razem i wszystko ok a tu raptem nagła zmiana. Może po robocie skika albo ty zrobiłeś się zazdrosny bo laska ale z dzieckiem może chc się ustatkować i coś jej wpadło narazie bada albo zaczęła dbać o siebie jakiś tajemniczy klient. Ma wybór sprawdzić i wiedzieć na czym stoisz lub dać jej wiarę i spokój a zarazem zadręczać się. Jak ona tak ci powiedziała to o czymś myśli. Ona u ciebie czy ty i niej mieszkasz.

10

Powiedziała mi tak bo wpadłem z nagrywaniem zaczęły się kłótnie,dlatego tak mi powiedziała mieszka u mnie,bylem troche zazdrosny wcześniej,tez,po pracy prosto do domu,widac na mapie,to.moja żona i mamy dwójkę dzieci.

11

Czekaj jakoś pogmatwane te twoje wypowiedzi  raz tak raz tak. To wcześniej wracała później z pracy a po twojej rozmowie i wpadce z dyktafonem zmiana wraca normalnie. To gdzie ten dyktafon znalazła, to wszystko nie trzyma się kupy.

12

Wracała z pracy normalnie,bo patrzyłem.Nie normalne było mycie pchwy.
Po wpadce z dyktafonem powiedziała że śmiać jej chce już z tego i że jak by chciała to by mi powiedziała zanim by mnie zdradziła.

Moze nich Ci poda date , godzine i miejsce kiedy cie zdradzi to i nagrasz na dyktafon i moze jeszcze jaka lekcje zobaczysz na pozniejsze praktyki.

Niesłyszal o przypadku kiedy kobieta mowi....Tej stary słuchaj, sucha i szorstka cegła jesteś więc zrywam z toba a za tydzien w piatek spotykam sie fajnym bananem na tutti frutti.:)

14

Na trolla wygląda tongue

15

Czytałam tę samą powieść, co autor:)

16

Lola29 napisał/a:

od pewnego czasu po drugich zmianach,odrazu myje pochwę,po wejściu do domu.nie wiem ale dla mnie to dziwne,

Dla mnie to też dziwne, że po pracy myje tylko pochwę. ^_^"

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024