Zmiana życia kobiety po pojsciu do nowej pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Zmiana życia kobiety po pojsciu do nowej pracy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Zmiana życia kobiety po pojsciu do nowej pracy

Witam.Zapytam was kobiet jak widzicie to kiedy kobieta idzie do pracy.,po 2latach zajmowania się domem.wraca po 8godzinach pracy,majac wszystko co do życia potrzebne.od pewnego czasu oznajmia mi że dla niej seks to najlepiej raz w miesiącu albo dwa,co prawda po każdym seksie z nią leci bardzo mocno jej z pochwy,mowi że jest cudownie dochodzi bo czuję to po niej,lecz dla mnie to za mało ja mam 32 lata ona 29,przy usypianiu wydaje odgłosy jak by o kimś śniła (mhmmmm)twierdzi że nikogo nie ma od pewnego czasu po drugich zmianach,odrazu myje pochwę,po wejściu do domu.nie wiem ale dla mnie to dziwne,moze myć może spocona tak myślę,pracuje w spozywczym,boje się troche,co wy na to???mamy dwójkę dzieci ja też gotuje sprzątam pracuje into na dwa etaty czas znajduje zawsze dla nich.moze przesadzam ja po prostu

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zmiana życia kobiety po pojsciu do nowej pracy

Myślę, że coś może być na rzeczy, skoro taka zmiana...
Przecież ona Ci prawdy nie powie... A jak się tłumaczy... Ty nie masz nic do powiedzenia w tej kwestii, zgadzasz się na jej "warunki"...

3

Nie chcę nie ma siły zmeczona,nie ma ochoty

4

To nie ma ochoty jest kluczowe...skoro zawsze miale wysokie libido, to zmęczenie tego nie zabiera.
Musisz coś z tym zrobić, faceci Ci pewnie doradzą.

5 Ostatnio edytowany przez Lola29 (2022-08-17 10:21:11)

Kupuję kwiaty pomagam przy dzieciach pracuje prowadzę firme dodatkowo czas im poświęcam więc o co chodzi ????seksu chce codziennie więc

6

Pisz w jednym wątku.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Zmiana życia kobiety po pojsciu do nowej pracy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024