Bi seksualność - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Bi seksualność

Mam męża razem 13 lat dziecko 3 zdrady m m a teraz znów powtórka od nowa siedzi w necie pisze  była 13 rocznica wyjazd nad może chyba pech jakiś potrzebuje się wyżalić prawie związek się nie rozpadł bo go dziurka swędzi że potrzebuje inego mm że powinnam to rozumieć że nie idzie do innej tylko szybko to zrobi niema problemu a ja mówię że ja też zrobię sobie portal na szybkie randki i zobaczy jak to jest a on że innej nie zapłodni tylko ulży sobie inno a ja że inny mnie też zadowoli inno to on że zapłodni mnie inny i nie wie czy spojrzy na mnie ale do niczego nie doszło ale nie wie że mnie rani i mam apke na szybkie randki pisze sobie z innymi a on sprawdzą mnie za każdym razem a ja tylko że sobie pisze  nie wiem pomóżcie mi czy zdrada mm a zdrada z mężczyzna a kobietą to samo

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bi seksualność

mozesz napisac jeszcze raz, tym razem w języku polskim i z zastosowaniem interpunkcji ?

3

Mnie by to brzydzilo na tyle, ze juz bym nie mogla z nim sie przespac. Przed slubem nie wiedzial, ze ma takie ciagoty?

4

Dddd

5

Cóż, można prosić o ponowne wytłumaczenie?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024