Rozstanie po 11 miesiącach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rozstanie po 11 miesiącach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Rozstanie po 11 miesiącach

Witam!
Mam problem z moją dziewczyną, dwa tygodnie temu wyjechała do Niemiec na wakacje do 1 sierpnia, ale została na dłużej do 14. Ponieważ rozstaliśmy się, znaczy wszystko było dobrze pomiędzy nami. Kocham ją mocno, zawsze się starałem zaspakajać jej potrzeby. Pomagałem gdy tylko trzeba było. W sumie to od 6 klasy podstawówki jestem cały czas przy niej, a teraz mamy po 17 lat. Nie wiem co poszło nie tak, zerwaliśmy tydzień po jej wyjeździe. 2 dni przed zerwaniem jak gadaliśmy przez kamerkę widziałem że coś jej jest nie tak. Powiedziała tylko że czuję iż ta iskierka wygasła. Nie wiem co mam robić, z początku myślałem że nie przeżyje tego. Teraz staram się jej nie przeszkadzać i nie wypisuje i nie pisze do niej. Ktoś wie o co może chodzić? I czy jest szansa na powrót?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie po 11 miesiącach

Jak do tego ma się tytuł wątku?

Odp: Rozstanie po 11 miesiącach

No jakas szansa jest ...ale nie zyj tym na co dzien.

Nikt nie jest niczyja wlasnoscia,
ludzie czasem ubieraja rozne buty i jak troche pochodza w roznym obuwiu to potem wiedza co to sa wygodne buty....no i potem takich szukaja a jak znajda to w takich chodza nawet jak jest nieekonomicznie...
I jak wiedza ze te buty za zajebiscie wygodne ale tylko jedne jedyne ...to staraja sie by wytrzymaly na jak najdluzej i bardzo o nie dbaja. - Filozofia All Bandy.

Bywa ze w strszym wieku ludzie wracaja do takich mlodzienczych milostek....ale chyba glownie na filmach i w ksiazkach. Choc moze ktos gdzies kiedys tak na serio.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rozstanie po 11 miesiącach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024