Ciąża hormony depresja i rozstanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża hormony depresja i rozstanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Ciąża hormony depresja i rozstanie

Witam wszystkich. Mam problem potrzebuje porady kogoś kto możliwe przeszedł przez podobna sytuacje. Mianowicie moja obecnie już była dziewczyna jest w ciąży odkryliśmy to 3 tygodnie temu. Teraz jest około 7 albo 8 tygodnia. Od pewnego czasu 4 tygodni  ona nie może na mnie patrzeć wszystko jej przeszkadza a wczoraj zakończyła związek stwierdzając ze to nie działa. Ze za szybko się wszystko rozwinęło i ze ona nie jest gotowa, potrzebuje czasu dla siebie. Czyż by hormony tak działały w tym okresie ?  A może to depresja?  dodam ze wszystko zaczęło się mniejwiecej tak jak ona była 2 albo 3 tygodnie w ciąży.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciąża hormony depresja i rozstanie

Jesteś pewien, że to Twoje dziecko..? i że Twoja Dziewczyna nie znalazła sobie kogoś innego?

Wiesz byłam w ciąży, znam wiele kobiet które też były w ciąży i serio żadna nie przechodziła takich wahań żeby wyrzucać swojego faceta/męża a już na pewno nie było to na początku. Być może ktoś inny na forum jednak miał taką sytuację. Porozmawiaj z nią, postaraj się dowiedzieć co się dzieje, bo być może w ogóle o hormony tu nie chodzi.

3

Tak jestem pewien ze to moje. Ona miała problemy z alkoholem ale zawsze po każdej imprezie przyjeżdżała do mnie! Nawet raz się nie zdarzyło ze nie przyjechała!! Teraz nie pije bo jest w ciąży. Nie wiem naprawdę co o tym myśleć. A tym bardziej co powinienem zrobić w takiej sytuacji

4

Być może ona kombinuje jak się pozbyć tego "problemu" i nie chce byś jej w tym przeszkadzał. Skoro ona taka życiowo niedojrzała i nie wie czego chce to dziecko jej nie na rękę.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża hormony depresja i rozstanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024