Czy taki człowiek ma szansę być zaakceptowany przez ludzi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czy taki człowiek ma szansę być zaakceptowany przez ludzi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy taki człowiek ma szansę być zaakceptowany przez ludzi

Czy jestem w stanie być zaakceptowany skoro jestem niepełnosprawny umyslowo mając, autyzm atypowy?
Nie mając wykształcenia ani nie umiejąc podjąć się pracy?Nie mówię o szukaniu drugiej połówki .
Naprawdę odczułem brak akceptacji ze strony ludzi.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Kleoma (2022-07-25 00:44:26)

Odp: Czy taki człowiek ma szansę być zaakceptowany przez ludzi
niski1996 napisał/a:

Czy jestem w stanie być zaakceptowany skoro jestem niepełnosprawny umyslowo mając, autyzm atypowy?
Nie mając wykształcenia ani nie umiejąc podjąć się pracy?Nie mówię o szukaniu drugiej połówki .

A to przypadkiem nie jest lenistwo, ucieczka w chorobę aby nic nie robić?

3

Moim skromnym zdaniem osoby niepełnosprawne są powszechnie akceptowane społecznie.
Może jakieś pojedyncze osoby są do nich nastawione nieprzychylnie, natomiast ogólnie ludzie zdają sobie sprawę, że część społeczeństwa jest chora lub niepełnosprawna i nie przejawiają wobec nich żadnych wrogich zamiarów.

4

Ło matko...  Ile jeszcze tematów założysz  dotyczących tego samego?

5

niski1996 napisał/a:

A czym przejawia sie ten brak akceptacji? Podaj jakis przykład.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czy taki człowiek ma szansę być zaakceptowany przez ludzi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024