Witajcie... Uważam że różnica wieku 10 lat między partnerami to całkiem spora różnica. Jednak jestem w właśnie takiej sytuacji, ponieważ trudno jest zapanować nad sercem. Mam w sobie wiele nadziejii co do tego związku, mimo iż mój partner mieszka w innym kraju, nasza relacja mocno się rozwija. Chciałabym usłyszeć co wy sądzicie o związkach na odległość i o związkach z taką różnicą wieku. Jeśli chodzi o mnie, chce być dowodem na to że miłość jest w stanie przezwyciężyć wszystkie przeciwności jeśli to uczucie jest silne i czyste. Aktualnie prowadzę zbiórkę na lot więc jeśli ktoś byłby zainteresowany mogę przesłać link !
Ciężko mi teraz znaleźć pracę więc postanowiłam spróbować w ten sposób, raz się żyje !
1 2022-06-24 17:13:17 Ostatnio edytowany przez magdaaa3 (2022-06-24 17:18:20)
2 2022-06-24 17:56:01 Ostatnio edytowany przez Kleoma (2022-06-24 18:00:01)
Witajcie... Uważam że różnica wieku 10 lat między partnerami to całkiem spora różnica. Jednak jestem w właśnie takiej sytuacji, ponieważ trudno jest zapanować nad sercem. Mam w sobie wiele nadziejii co do tego związku, mimo iż mój partner mieszka w innym kraju, nasza relacja mocno się rozwija. Chciałabym usłyszeć co wy sądzicie o związkach na odległość i o związkach z taką różnicą wieku. Jeśli chodzi o mnie, chce być dowodem na to że miłość jest w stanie przezwyciężyć wszystkie przeciwności jeśli to uczucie jest silne i czyste. Aktualnie prowadzę zbiórkę na lot więc jeśli ktoś byłby zainteresowany mogę przesłać link !
Ciężko mi teraz znaleźć pracę więc postanowiłam spróbować w ten sposób, raz się żyje !
Że jak? Ciężko znaleźć teraz pracę?
Są truskawki do zrywania, niedługo maliny, wiśnie, ogórki i inne. Mnóstwo ofert dorywczej pracy w knajpkach, hotelach, sklepikach, kramikach. Jest w czym wybierać. Jeśli nie masz takiej pracy w pobliżu to są też oferty z zakwaterowaniem.
Z tym dowodem to uważaj abyś nie została dowodem swojej naiwności.
Niech on przyjedzie do ciebie i wtedy zobaczysz czy naprawdę to jest to.
Nie jedź w nieznane bo może się okazać, że trafisz do burdelu.
I co wpłacił już ktoś?
Aktualnie prowadzę zbiórkę na lot
Polka dla Erasmusa zrobi nawet zbiórkę na lot samolotem, by zmienić miejsce swojego kraju.
5 2022-06-24 19:16:55 Ostatnio edytowany przez edek z krainy kredek (2022-06-24 19:17:26)
to zalezy
jak masz 10 a on 20 to pedofilia
jak ty masz 18 a on 28 to tatusiowanie
jak ty masz 25-50 a on 35-60 to chyba ok
jak ty masz 60+ a on 70+ chyba nie ma zadnego znaczenia kazdego gdzies cos napierdziela i zmarchy podobne
no takie widelki wiekowe sobie wymyslilem:)
.... "Miłość jest w stanie przezwyciężyć wszystkie przeciwności jeśli to uczucie jest silne i czyste"...
Czyli ledwie się znacie, a ile ty masz lat jeśli można wiedzieć? Bo wydajesz się dziewczynką nastoletnią, naiwną i dziecinną. Po pierwsze chcesz "emigrować" do faceta o którym faktycznie nic nie wiesz, a to chyba jeśli nierozważne to mega niebezpieczne jest. Po drugie, naiwnie wierzysz, że ktoś podaruje ci pieniądze abyś mogła realizować swoje utopijne marzenia?
Gdybyś zbierała na szkołę, na studia, na własny samorozwój to rozumiem, ale sorry; na faceta? Poza tym, jeśli tak cię kocha i cię wyczekuje, to nie może kupić ci biletu na lot? To kwestia kilku chwil bo bilet można kupić przez internet na wybraną osobę z jej danymi i bilet przesłać na mail, gdzie zainteresowana lub zainteresowany wydrukuje go sobie i finito.
Facet nie może czy nie chce ci pomóc w przylocie do niego? Dziewczyno otrzeźwiej. Szklanka zimnej wody nie tylko doustnie dobrze co zrobi.
W takim stanie ducha jaki prezentujesz, trudno cokolwiek wytłumaczyć. Związek na odległość to żaden związek. W jaki sposób relacja może się rozwijać, skoro się nie widzicie? Mówić można wszystko. Nie rozumiem, dlaczego twój partner, jak go nazywasz, nie chce sam przyjechać? Może ma swoją rodzinę? Jeśli czujesz, że za duża różnica wieku, to znaczy, że tak jest.
Nie obraź się, może lepsze są skoki spadochronowe albo wyprawa w wyższe partie gór? Też dają adrenalinę.