Zdradził czy zazdrosna kobieta? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradził czy zazdrosna kobieta?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 31 ]

Temat: Zdradził czy zazdrosna kobieta?

Cześć, po części opisze Wam mój problem, może któraś z was była w podobnej sytuacji i podzieli zdaniem. A wiec tak mam chłopaka, jestem już z nim 5 lat, natomiast 3 lata temu miała miejscu taka sytuacja, ze napisała do mnie pewna dziewczyna, ze podobno mój chłopak był z nią na piwie, tam sie całowali, natomiast on potwierdził, ze był sie z nią spotkać, ponieważ razem pracowali, ale twierdził, ze między nimi nic nie było i ona to wszystko zmyśliła, bo sie poczuła przez niego odrzucona i niby zrobiła to z zemsty. Nie chciałam wtedy mu wybaczać, bo nie podobało mi soe to, ze sie umawia i pisze z inna dziewczyna za moimi plecami, natomiast jego znajomi, rodzina, moja mama strasznie na mnie napierali, ze on nic złego nie zrobił i starałam sie faktycznie w to uwierzyć. Mimo ze minęły 3 lata mnie dalej męczą mysli, ze mnie oszukał i może ta dziewczyna mówiła prawdę. W naszym związku nigdy nie było fajerwerków, jest to po prostu poprawny związek. Czy miałyście kiedyś sytuacje, czy faktycznie jakas kobieta próbowała namieszać w związku, czy może on po progu kłamie i próbuje sie wybielić. Od razu powiem, ze nie chce ze mną rozmawiać na ten temat, bo kończy sie tobie razu awantura, ze znowu do tego wracam. Co myślicie o tym?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdradził czy zazdrosna kobieta?

A gdyby się teraz okazało, że wówczas, trzy lata, temu pocałował dziewczynę, to co byś zrobiła?

3

Elena1301 napisał/a:

Mimo ze minęły 3 lata mnie dalej męczą mysli, ze mnie oszukał i może ta dziewczyna mówiła prawdę...

Myślę że to czy się całował czy nie - ma teraz marginalne znaczenie, Ty i tak dowodu który Cię uspokoi nie uzyskasz nigdy, a skoro od 3 lat nie potrafisz zapomnieć to... chyba nic dobrego z tego nie wyjdzie...

4

Agnes76 napisał/a:

A gdyby się teraz okazało, że wówczas, trzy lata, temu pocałował dziewczynę, to co byś zrobiła?

Gdyby to okazało się prawda, to bym go zostawiła. Może nie przez fakt samego całowania, ale przez to, ze mnie oszukał. Ja od poaczatku nie chciałam mu dawać szansy, ponieważ bardzo ważne dla mnie jest zaufanie i szczerość, natomiast najbardziej bolało mnie to, ze mama i znajomi się wtedy ode mnie tak jakby odwrócili i chyba bałam się przez to samotności. Nie wiem naprawdę, co mam o tym myśleć

5

Atak jest najlepsza obroną.
Pomyśl logicznie.
Dzwonisz do dziewczyny faceta i mówisz jej takie rzeczy.
Co niby miałabys przez to uzyskać?
Gdybyś była głupią, podła dziewuchą, intrygantką, to pewnie miałabyś satysfakcję, że komuś namieszałas. Zakładamy więc, że ona nie jest kimś takim.
Dzwoni więc i mówi takie rzeczy.
Czyżby chciała odbić Ci tego faceta? Nonsens. Wybrałaby naprawdę idiotyczna metodę, bo niczego by nie uzyskała ibismiesxylaby się w swoich oczach. Raczej niemiłe doznanie.
Wierzymy więc, że to normalna, fajna dziewczyna, dzwoni do Ciebie i mówi takie rzeczy? Dlaczego i po co? Otóż dlatego, że sytuacja taka miała miejsce i po to, żebyś zastanowiła się czy warto ciągnąć dalej z tym facetem.
Obys nie skończyła, jako taka, która wytrzymała najwięcej.
Czy rozumiesz, co mam na myśli?
Jeśli skończysz jako taka, która wytrzymała najwięcej, to w przyszłości on nawet poprawnie nie będzie Cię traktował.
Powodzenia.

6

Airuf napisał/a:
Elena1301 napisał/a:

Mimo ze minęły 3 lata mnie dalej męczą mysli, ze mnie oszukał i może ta dziewczyna mówiła prawdę...

Myślę że to czy się całował czy nie - ma teraz marginalne znaczenie, Ty i tak dowodu który Cię uspokoi nie uzyskasz nigdy, a skoro od 3 lat nie potrafisz zapomnieć to... chyba nic dobrego z tego nie wyjdzie...

Może za bardzo szukam dziury w całym, ale zauważyłam, ze od jakiegoś czasu bardzo szukam u niego wad. Przeszkadza mi to, ze nie stara się rozwijać, ze nie chce zacząć dbać o swoją sylwetkę… Wcześniej nie odgrywało dla mnie to takiej roli. A z drugiej strony, niby dogadujemy się dobrze, mamy podobne poczucie humoru, no i mieszkam w małym mieście, wiec pewnie miałabym problem, żeby kogoś zapoznać, bo raczej każdy zna się z każdym… no i teraz może tez te cala sytuacje z przeszłości może trochę wyolbrzymiam, a może dopiero teraz przejrzałam na oczy. Już sama nie wiem, co myśle.

7

Nie ufasz mu i już nie zaufasz...3 lata, naprawdę stracony czas, radzę odejść bo tylko czekasz żeby to zrobić.

8

Elena1301 napisał/a:

(...) od jakiegoś czasu bardzo szukam u niego wad. (...)

Robisz to w jakimś celu. smile Ty już ten związek zakończyłaś, teraz szukasz usprawiedliwienia swej decyzji.

9 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-24 18:36:41)

Elena1301 napisał/a:
Airuf napisał/a:
Elena1301 napisał/a:

Może za bardzo szukam dziury w całym, ale zauważyłam, ze od jakiegoś czasu bardzo szukam u niego wad. Przeszkadza mi to, ze nie stara się rozwijać, ze nie chce zacząć dbać o swoją sylwetkę… Wcześniej nie odgrywało dla mnie to takiej roli. A z drugiej strony, niby dogadujemy się dobrze, mamy podobne poczucie humoru, no i mieszkam w małym mieście, wiec pewnie miałabym problem, żeby kogoś zapoznać, bo raczej każdy zna się z każdym… no i teraz może tez te cala sytuacje z przeszłości może trochę wyolbrzymiam, a może dopiero teraz przejrzałam na oczy. Już sama nie wiem, co myśle.

Zaczyna do Ciebie pomału dochodzić że z tego związku nic nie będzie mając jego "występek" do dyspozycji chyba szukasz powodu pretekstu do zerwania .
Trzymają Cie jeszcze jakieś resztki sentymentów, wspomnień,bez zaufania odpuszczenia to nikłe szanse na zdrowy związek
nawet pomijając fakt że nikt z was i nas ideałem nie jest.
Mniej ważne jest to czy się całowali czy nie
istotniejsze było to że zataił co też nie jest zaufaniem w Twoją stronę a kłamstwo dzieli w związku i oddala ,inna rzecz że nie odpuściłaś i nie wybaczyłaś, wytworzyliście stan zawieszenia na kiepskiej niby sentymentalno niby rozsądkowej podstawie
w niejasnym okolicznościach i ciągle was przeszłość rozterki dzielą  ,a on sobie nie wiadomo co z tym zrobił tak do końca dlatego milczy i idzie w zaparte - histeryczne reakcje po 3 latach was obojga to nie jest dobry sposób na więź

10

Wielokropek napisał/a:
Elena1301 napisał/a:

(...) od jakiegoś czasu bardzo szukam u niego wad. (...)

Robisz to w jakimś celu. smile Ty już ten związek zakończyłaś, teraz szukasz usprawiedliwienia swej decyzji.

Właśnie chyba w głębi duszy boje się to zakończyc i szukam jakichś głosów, ze to jednak ta dziewczyna mogła namieszać. Wiem, ze jeśli to zakończę, to raczej są marne szanse , ze kogoś jeszcze zapoznam i założę rodzine. Ale z drugiej strony boje się, ze zmarnuje resztę lat i potem się okaże, ze może znowu mnie zdradził.

Nie da sie nic zbudowac trwalego na nieszczerosci, podwaliny beda zawsze pekac smile
Jezeli zrobil cie w bambuko raz bez konsekfencji to z czasem bedzie i drugi i trzeci itd.

12

Elena1301 napisał/a:

Właśnie chyba w głębi duszy boje się to zakończyc i szukam jakichś głosów, ze to jednak ta dziewczyna mogła namieszać. Wiem, ze jeśli to zakończę, to raczej są marne szanse , ze kogoś jeszcze zapoznam i założę rodzine. Ale z drugiej strony boje się, ze zmarnuje resztę lat i potem się okaże, ze może znowu mnie zdradził.

"Lepszy wróbel w garści, niż kanarek na dachu." Smutne. Jeśli jednak jesteś w związku z wyrachowania, to przestań wracać do minionych zdarzeń, bo swymi działaniami kręcisz sobie bat na własne cztery litery.

13

edek z krainy kredek napisał/a:

Nie da sie nic zbudowac trwalego na nieszczerosci, podwaliny beda zawsze pekac smile
Jezeli zrobil cie w bambuko raz bez konsekfencji to z czasem bedzie i drugi i trzeci itd.

Tylko najgorsze jest to, ze ja nie wiem, które z nich kłamie. Gdybym wiedziała na 100%, ze to on kłamie m, to nawet bym nie traciła na niego czasu. Natomiast ja mam tylko słowo przeciwko słowu. Kobiety są różne, wiem o tym, natomiast faceci tez potrafią namieszać. Boje się, ze przez moje może jakieś wymyślone domysły skreślę nasz związek, ale boje sie tez tego, ze jestem po prostu z oszustem. Wiem, ze pewnie z boku może się to wydawać jako błahy problem, natomiast pierwszy raz ja zupełnie nie wiem, co mam robić, czuje jakas pustkę w sobie i bezradność… niestety nie mam z kim porozmawiać o tym w rwali, ponieważ tak jak już wspominał moja rodzina i jego znajomi są bardzo za nim i będą go na pewno bronić, a ja jednak potrzebuje jakiejs porady z boku.

14

Elena1301 napisał/a:

(...) ja jednak potrzebuje jakiejs porady z boku.

Złącz nogi, przestań żyć w rozkroku.

15

Elena1301 napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Gdyby to okazało się prawda, to bym go zostawiła. Może nie przez fakt samego całowania, ale przez to, ze mnie oszukał. Ja od poaczatku nie chciałam mu dawać szansy, ponieważ bardzo ważne dla mnie jest zaufanie i szczerość, natomiast najbardziej bolało mnie to, ze mama i znajomi się wtedy ode mnie tak jakby odwrócili i chyba bałam się przez to samotności. Nie wiem naprawdę, co mam o tym myśleć

Tak podejrzewałam.
Gdybyś naprawdę chciała być z tym chłopakiem, to nie myślałabyś tak długo o tamtym wydarzeniu.
Prawdopodobnie to dobry chłopak, bo nie masz mu nic więcej do zarzucenia. Rodzina i znajomi przekonują Cie by z nim zostać, a Tobie serce mówi, że to nie ten. Brak zaufania to dość kluczowy powód aby nie ciągnąć tego związku, niemniej zastanawia fakt, że taki dylemat ciągnie się przez 3 lata.
Lubisz się z nim przytulać i całować?

16

Żaden facet nie chodzi z dziewczyna z pracy "na piwo" gdy ma kobietę
Skoro mu nie ufasz to jaki sens być z nim w związku?
Serio 3 lata Cie to meczy i nic z tym nie zrobiłaś?
a no tak: nie masz pewności czy znajdziesz innego.
Jesteście siebie warci

17

Agnes76 napisał/a:
Elena1301 napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Tak podejrzewałam.
Gdybyś naprawdę chciała być z tym chłopakiem, to nie myślałabyś tak długo o tamtym wydarzeniu.
Prawdopodobnie to dobry chłopak, bo nie masz mu nic więcej do zarzucenia. Rodzina i znajomi przekonują Cie by z nim zostać, a Tobie serce mówi, że to nie ten. Brak zaufania to dość kluczowy powód aby nie ciągnąć tego związku, niemniej zastanawia fakt, że taki dylemat ciągnie się przez 3 lata.
Lubisz się z nim przytulać i całować?

Jest dobrym facetem, bo jest czuły, zawsze stara się mi poprawić humor, wspiera mnie. Natomiast ja jestem trudnym człowiekiem, jestem tez dosyć oschła w uczuciach, czasami sama się sobie dziwie, ze on ze mną wytrzymuje, bo mam swoje humory. Czy lubię się z nim przytulać? Hmm, jest mi tk w sumie obojetne, ale to raczej wynika z mojego charakteru, on tez jest moim 1 chłopakiem, wiec nawet nie mam się do kogo odnieść. Może tez po tym incydencie jestem bardziej zachowawcza do niego, ale w sumie nigdy nie byłam dusza romantyka. Może to we mnie jest problem

18

Przeczytaj książkę Janet Woititz, Lęk przed bliskością

19

Muszę jednak zapytać; Przez te lata, chyba trzy od tego zdarzenia z całowaniem, węszysz, szpiclujesz, szukasz dziury w całym i niczego nie znalazłaś? To albo on jest genialnym oszustem, albo ty naprawdę masz niezlego fikołka.

Ja stawiam raczej na to drugie i dziwię się facetowi, że z tobą wytrzymuje. Naprawdę niektórzy to sami wybierają drogę krzyżową za życia i niby w jakim celu?

20 Ostatnio edytowany przez anetas (2022-05-24 19:55:17)

Tak jak ktoś wyżej napisał, facet nie umawia się z koleżankami na piwo mając swoją dziewczynę, on Ci mówił o tym spotkaniu zanim się z nią umówił? Przypominasz sobie? Jeśli się z nią umówił a Tobie nic nie powiedział to był na randce a czy do pocałunku faktycznie doszło i z czyjej inicjatywy to się nie dowiemy. Nie słuchaj jego rodziny, oni zawsze będą go wspierać i wybielać. Z tego co piszesz to i tak trzyma Cię jedynie przyzwyczajenie, masz swoją intuicję i się jej słuchaj. Ja też kiedyś byłam w podobnej sytuacji, nie miałam dowodów więc odpuściłam a później się okazało że moje przypuszczenia były słuszne. Nie twierdzę że Twoja sytuacja jest identyczna, spróbuj sobie przypomnieć w jaki sposób się tłumaczył trzy lata temu, czy podał szczegóły tego spotkania, a może od razu zaczął się bronić podnosząc głos i niczego się nie dowiedziałaś. Teraz nie ma sensu do tego wracać. Napisz nam za więcej szczegółów

21

anetas napisał/a:

Tak jak ktoś wyżej napisał, facet nie umawia się z koleżankami na piwo mając swoją dziewczynę, on Ci mówił o tym spotkaniu zanim się z nią umówił? Przypominasz sobie?

Nic mi wtedy nie mówił na ten temat, podobno ona wtedy był w jakimś sklepie i ja spotkał i wyszli gdzieś pogadać, on wtedy się nawet upierał, ze nic nie pił, a ona przedstawiła mi inna wersje. Poza tym zdarzeniem raczej nic więcej nie miało zdarzenia. Ja do tej pory starałam się to lekceważyć, natomiast teraz jakos to wróciło do mnie ze zdwojona siła. Może po prostu coś wymyślam na sile, może odczuwam, ze ona by chciał czegoś bardziej powaznego( sugerował, ze chciałby wziąć ślub i dziecko) i może zaczęłam wszystko jakos analizować zbyt dokładnie.

22

Elena1301 napisał/a:

Jest dobrym facetem, bo jest czuły, zawsze stara się mi poprawić humor, wspiera mnie. Natomiast ja jestem trudnym człowiekiem, jestem tez dosyć oschła w uczuciach, czasami sama się sobie dziwie, ze on ze mną wytrzymuje, bo mam swoje humory. Czy lubię się z nim przytulać? Hmm, jest mi tk w sumie obojetne, ale to raczej wynika z mojego charakteru, on tez jest moim 1 chłopakiem, wiec nawet nie mam się do kogo odnieść. Może tez po tym incydencie jestem bardziej zachowawcza do niego, ale w sumie nigdy nie byłam dusza romantyka. Może to we mnie jest problem

Słonko kochane, czułość i namiętność nie ma nic wspólnego z charakterem, albo jest przy danej osobie, albo jej nie ma.
U Was nie iskrzy, nie ma chemii i jesteś z nim, bo boisz się być sama.

Rodzina przekonuje, że to dobry chłopak, i pewnie tak jest, ale nie jesteście dla siebie całym światem.
Bardzo trudno mi pisać, co ktoś powinien robić, bo to spora odpowiedzialność, ale w tym wypadku ja bym zakończyła znajomość.
Trwanie w niechcianym związku przekreśla szanse na udany związek.
Jesteś z nim 5 lat, jaki chłopak będzie się starał o poznanie Ciebie wiedząc, że jesteś od lat z kimś innym? Ponadto, jeśli rozstaniesz się z obecnym chłopakiem gdy poznasz innego, wyjdzie na to, że go porzuciłaś i zdradziłaś  bo nie jesteś wierna i uczciwa. Lepiej to skończyć z czystą kartą. On też nie będzie z Tobą szczęśliwy gdy Ty nie będziesz z nim szczęśliwa.

23

W tego typu sprawach problem jest gdzie indziej, niż jest przedstawiany.
A chodzi przede wszystkim o odpowiedzialność za podjętą decyzję. Oczywiście ta odpowiedzialność musi spaść na niego. Ty w tym związku już dawno nie jesteś. Dlatego tak mocna szukasz powodu, aby to zakończyć z jego winy.

A co jak twoj facio zaspiewa 3 lata trata tata nic juz nie pamietam...o co ci biega kochanie?
Po co grzebac po takim czasie jakies stare smuty.....bylo minelo i nie ma. Przeciez bylas juz happy skoro nie drazylas jak swider every day o to samo.

25

Szeptuch napisał/a:

Żaden facet nie chodzi z dziewczyna z pracy "na piwo" gdy ma kobietę

A czemu nie?
Chodziłem gdy miałem kobietę, chodzę gdy nie mam (i nadal są to tylko wyjścia na piwo z tą czy inną koleżanką)...
Nie każde spotkanie z płcią przeciwną to szukanie partnerki na noc lub życie:)
A autorka jakby spotkała lepszą gałąź to tyle by ją chłopak widział:)

26 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-05-25 08:04:07)

Na Twoim miejscu  bym już odpuscila tę sprawę, serio. Jeśli wszystko inne było zawsze w porządku.
Może skup się na waszym związku,, jesteście razem 5 lat, pewnie są jakieś plany? Zapytaj co wprost czy Ty jesteś tą kobietą, z którą chce spędzić życie, mieć rodzinę? Samo spotkanie się z innymi osobami na kawie o niczym nie świadczy, zwłaszcza z osobami z pracy.
Jeśli miałby z tamtą kobietą romans czy czegoś próbował, pewnie miałaby jakieś smsy czy maile z czymkolwiek i Ci to pokazała.
Drugie pytanie słuszne pytane zadane powyżej:ktore się nasuws: Czy Tobie  się wszystko w nim podoba, bo być może nie chcesz w nim być.

27 Ostatnio edytowany przez Airuf (2022-05-25 09:12:47)

Elena1301 napisał/a:

To + kilka postów poniżej. Jak wcześniej pisałem: nigdy nie uzyskasz 100% pewności.
To że tutaj dla kogoś jakieś fakty oznaczają że się całowali to tylko indywidualna ocena (jak ta próba znalezienia logiki w tym, czemu ta dziewczyna Ci powiedziała - w wykonaniu ulle - z odrzuceniem jednego z najprawdopodobniejszych scenariuszy na starcie, bo w imię czego założyć że tamta nie miała w głowie jakiejś dziwnej jazdy - to tylko subiektywne odczucia, na podstawie własnych doświadczeń).
Natomiast wracając do Twoich postów. Związek się wypalił, znudził Ci się, ale w Twojej głowie to za mało, boisz się że będzisz żałowała rozstania - więc szukasz jednoznacznego powodu, żeby potem nie pluć sobie w brodę - bo w koncu zdradził.
Życie to sztuka wyboru. Zdecyduj się.

28

Jeśli nagle pojawia się coś, co wcześniej w ogóle nie istniało i nie przeszkadzało, to już ewidentnie znaczy, że jedna strona zwyczajnie się znudziła. Pytanie tylko czy związkiem czy może samym partnerem. Człowiek się łudzi, że jednak sprawy potocza się inaczej, tak jak on tego oczekuje a potem przychodzi rozczarowanie, bo druga strona żyje po swojemu.
Dwoje ludzi trwa ze sobą w takim układzie, ale wyraźnie coś tam jednej stronie nie pasuje, mimo całego szeregu zalet, więc stara się zracjonalizować swoje wątpliwości.

29 Ostatnio edytowany przez PainIsFinite (2022-05-25 12:56:26)

Hmm ja akurat mam kolegów, lubimy się i nawet będąc w małżeństwie chodziłam z nimi na obiad czy piwo czasem. Tak jak Windy napisał - nie każda znajomość męsko-damska musi mieć podtekst. Mam nawet przyjaciela, z którym czesto rozmawiam, dzwonimy do siebie, ostatnio mi pomagał jak potrzebowałam pomocy - a wprost sobie powiedzieliśmy, że nie mamy nic do siebie w obszarze romantycznym. Ostatnio do mnie dzwonił poradzić się w sprawie randek bo zaczął chodzić:) I facet jest super, też ma dzieci i naprzemienna, dobry człowiek, też zdradzony - ale po prostu nie widzę go "romantycznie" a on mnie. I tyle.
Co do Autorki postu - ja uważam, że nie ma dymu bez ognia. Żyje na tym świecie już 40 lat prawie i takie akcje jak ta sprzed 3 lat nie biorą się z sufitu. Więc gdyby nic nie było wtedy to po prostu nie dostałabyś tego telefonu bo ludzie zazwyczaj mają swoje życie i nie budzą się pewnego poranka myśląc "ojej, wymyślę jakaś dziwna historię i zadzwonię do dziewczyny kolegi z pracy".
Niemniej czy było czy nie - po takim czasie tak duży brak zaufania to jasny znak, że ten związek jest bez sensu już. Ty trafisz czas i szansę na poznanie kogoś w kim się szczerze zakochasz a mu też to samo zabierasz. Jeśli to w Tobie już tak długo się tli to uważam, że szkoda to ciagnac. Nie bój się samotności - patrząc na partnera jak Ty patrzysz od 3 lat i tak już jesteś od dawna samotna. On jest tylko ciałem obok.

30

Ja to widzę tak:
Chcesz się rozstać, ale głupio Ci tak po prostu odejść. Więc szukasz powodu (pretekstu), żeby było z jego 'winy'.
Jak nie ta domniemana mini-zdrada sprzed lat, to za moment okaże się, że on na Ciebie krzywo patrzy, albo podnosi głos w niewłaściwym momencie.
Tak na marginesie, to dobrze trafiłaś, bo na tym forum zaraz Cię przekonają, że to przemocowiec i psychopata, więc sumienie będziesz miała czyste.

Aczkolwiek ja sugeruję wziąć sprawę na klatę i nie przypinać facetowi poczucia winy za Twoją decyzję.

31 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-06-05 08:45:03)

PainIsFinite napisał/a:

Mam nawet przyjaciela, z którym czesto rozmawiam, dzwonimy do siebie, ostatnio mi pomagał jak potrzebowałam pomocy - a wprost sobie powiedzieliśmy, że nie mamy nic do siebie w obszarze romantycznym. Ostatnio do mnie dzwonił poradzić się w sprawie randek bo zaczął chodzić:) I facet jest super, też ma dzieci i naprzemienna, dobry człowiek, też zdradzony - ale po prostu nie widzę go "romantycznie" a on mnie. I tyle.

Ale nawijasz makaron na uszy. Często wykorzystujesz tego biedaka? Chyba też rozumiem jego byłą, facet z tych co sami ustawiają się w roli ofiary do wykorzystania.

Posty [ 31 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradził czy zazdrosna kobieta?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024