Brak uczucia uwagi przez chłopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Brak uczucia uwagi przez chłopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Brak uczucia uwagi przez chłopaka

Od jakiegoś czasu myślę o tym, jak mój chłopak z którym jestem w ponad 2-letnim związku na odległość (50km), nie poświęca mi czasu, kiedy go nie ma przy mnie.

Chodzi mi o to, że skoro widujemy się tylko w weekendy, to powinien chociaż częściej pisać, a nie raz na 5 dni. Ja się staram, pokazuje mu, że o nim cały czas myślę gdy go nie ma, a on wręcz przeciwnie, bo jest cały czas zajęty.

Niby kiedy jest u mnie to jest małym przylepą, ale mi 2 dni w tygodniu nie wystarczają, żeby się nim nacieszyć. Nie wiem dlaczego, ale wcześniej mi to nie przeszkadzało. Teraz tak jakoś mnie to dręczy.

Tak naprawdę mam tylko jego z kim mogę się spotykać i popisać. Nie mam żadnych znajomych i może to też dlatego potrzebuje cały czas jego uwagi.

Jak widzę jak niektóre dziewczyny są traktowane przez swoich chłopaków, to czasami serio im zazdroszczę.

Mamy po 20 lat, o przeprowadzce narazie nie ma mowy. Niby on chce, bo jego siostra się wyprowadza za niedługo, ale ja narazie jakoś nie mogę się do tego przekonać, bo szczerze boje się nowych zmian.

Naprawdę bardzo go kocham, on też mi mówi że nie chciałby innej, ale potrzebuje więcej poświęconego czasu dla mnie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak uczucia uwagi przez chłopaka

Czemu cały czas zakładasz nowe tematy???

3

jakis_czlowiek napisał/a:

Ponieważ nie umiem usuwać starych.

4

@nonimowa000 napisał/a:
jakis_czlowiek napisał/a:

Ponieważ nie umiem usuwać starych.

Kontynuuj poprzedni wątek. Tematów nie da się usunąć.

5

@nonimowa000 napisał/a:

Od jakiegoś czasu myślę o tym, jak mój chłopak z którym jestem w ponad 2-letnim związku na odległość (50km), nie poświęca mi czasu, kiedy go nie ma przy mnie.

Chodzi mi o to, że skoro widujemy się tylko w weekendy, to powinien chociaż częściej pisać, a nie raz na 5 dni. Ja się staram, pokazuje mu, że o nim cały czas myślę gdy go nie ma, a on wręcz przeciwnie, bo jest cały czas zajęty.

Niby kiedy jest u mnie to jest małym przylepą, ale mi 2 dni w tygodniu nie wystarczają, żeby się nim nacieszyć. Nie wiem dlaczego, ale wcześniej mi to nie przeszkadzało. Teraz tak jakoś mnie to dręczy.

Tak naprawdę mam tylko jego z kim mogę się spotykać i popisać. Nie mam żadnych znajomych i może to też dlatego potrzebuje cały czas jego uwagi.

Jak widzę jak niektóre dziewczyny są traktowane przez swoich chłopaków, to czasami serio im zazdroszczę.

Mamy po 20 lat, o przeprowadzce narazie nie ma mowy. Niby on chce, bo jego siostra się wyprowadza za niedługo, ale ja narazie jakoś nie mogę się do tego przekonać, bo szczerze boje się nowych zmian.

Naprawdę bardzo go kocham, on też mi mówi że nie chciałby innej, ale potrzebuje więcej poświęconego czasu dla mnie.

On nie powinien częściej pisać. Nie ma takiego obowiązku. Nie ma takiego nakazu.
Chcesz zmiany to coś zrób, żeby ta zmiana nastąpiła.

6 Ostatnio edytowany przez wrzosiec (2022-07-07 22:27:47)

Dlaczego 20latka nie ma znajomych z którymi realnie mogłaby spędzić czas?
Przecież Twój chłopak ma swoich kolegów, przyjaciół. Dlaczego oczekujesz ze chłopak będzie organizował ci czas lub go,,zajmował" byś nie czuła się samotna?
Jesteście bardzo młodzi, na etapie poznawania siebie, szukania drogi, partnerówTo czas na zabawę, rozwijanie się. Ludzie są różni, nie ma co zazdrościć koleżance że ma z kim pisać
Naucz się być szczęśliwa sama z sobą , znajdź hobby, pasję coś co da ci radość
Ludzie często pojawiają się na chwilę w naszym życiu by zrobić miejsce kolejnym. Szkoda go na,, oczekiwanie", dostosowywanie się do wymogów. Żyj, z czasem  pojawi się ktoś kto będzie chciał tego co Ty,

7

A może po prostu wybierasz bad boja zamiast poszukać porządnych chłopaków?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Brak uczucia uwagi przez chłopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024