18 urodziny chlopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 18 urodziny chlopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: 18 urodziny chlopaka

Dziewczyny!
Mój chlopak 13 wrzesnia ma 18 urodziny a ja jeszcze nie mam dla niego prezentu. Jestesmy juz ze soba 2 lata i jakies perfumy  koszulki koszule duperelki to juz wszystko bylo. Byly tez ramki kartki laurki. Przez to wszystko juz przeszlismy. Nie mam pojecia co kupic. Powiem wam ze interesuje sie pilka nozna. Nie pali papierosow nie pije alkoholu. Chcialabym cos takiego orginalnego moze wlasnorecznego. Co wy o tym wszystkim myslicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 18 urodziny chlopaka

Może koszulka ulubionej drużyny piłkarskiej? Może jakaś książka na ten temat, album...?
Kartki, laurki, ramki, własnoręcznie robione prezenty... wszystko jest dobrym pomysłem, tylko czy Twój chłopak jest "sentymentalnym" typem? wink Bo wiesz jak to jest...kartkę, laurkę rzuci na półkę i leży... A coś co go interesuje, co lubi...będzie często oglądał, czytał, nosił...

3 Ostatnio edytowany przez klimkiewicz95 (2013-08-12 20:04:55)

On bardzo lubi rzeczy wlasnorecznie robione przeze mnie. Tylko czy on by chcial koszulke zespolu nie mam pojecia. Eh...

4

A jaką kwotą dysponujesz na prezent ?

5

Może album na zdjęcia, oczywiście z Twoimi/Waszymi zdjęciami, własnoręcznie zrobiony?

6

Kwota? Okolo 100 zl.
Album? Bardzo dobry pomysl wink

7

Jak będziesz robić album proponuję zrobić sobie małą sesję i wrzucić kilka zdjęć ekstra tongue

8

Nieee.. Sesje dopiero co mielismy z 2 mies temu.

9 Ostatnio edytowany przez Noele95 (2013-08-14 18:31:57)

Możesz do albumu dodać kilka swoich notatek, wspomnień. Tekst waszej ulubionej piosenki. Możesz wkleić tam jakieś listy. Napisać wierszyk. Pocztówki z miejsc w których byliście razem. Trochę wyobraźni, a można stworzyć coś naprawdę cudownego;)

10

Ja taki album stworzyłam dla swojego pierwszego chłopaka smile
Wszystkie zdjęcia ze mną w roli głównej wink
Ty może lepiej dodaj też Wasze wspólne.
Dziś z tym chłopakiem nie jestem. Minęło 9 lat, a On nadal ten album ma smile))))
To był chyba prezent w który włożyłam najwięcej serca smile Nooo... w końcu pierwsza miłość.

11

Ja nie robiłam, ale koleżanka robiła i stwierdziłam, że "sprzedam" pomysł tongue

Ogólnie dla mnie świetna rzecz

12

Bardzo dobry pomysl z tym albumem. Narazie kupilam mu garnitur. Bo akurat jestesmy w anglii i pracujemy wiec sie zucilam wink bo akurat studniowke bedziemy mieli wink a album dam mu 13 wink

13 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2013-08-21 18:26:49)

Najlepszy prezent od dziewczyny to taki, za który nie trzeba płacić big_smile Tylko wiesz nie tak jak zawsze wink
Przynajmniej ja byłem od takowego zawsze najbardziej zadowolony..

14

Mam nadzieję, że pomoże - prezent-dla-chlopaka.pl/urodziny/18-urodziny/ Na tej stronie została przeze mnie lista z pomysłami na prezent dla chłopaka na 18 urodziny. Jeżeli jakiś pomysł Wam brakuje, napiszcie proszę o tym w komentarzach smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 18 urodziny chlopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024