Dziewczyny!
Mój chlopak 13 wrzesnia ma 18 urodziny a ja jeszcze nie mam dla niego prezentu. Jestesmy juz ze soba 2 lata i jakies perfumy koszulki koszule duperelki to juz wszystko bylo. Byly tez ramki kartki laurki. Przez to wszystko juz przeszlismy. Nie mam pojecia co kupic. Powiem wam ze interesuje sie pilka nozna. Nie pali papierosow nie pije alkoholu. Chcialabym cos takiego orginalnego moze wlasnorecznego. Co wy o tym wszystkim myslicie?
Może koszulka ulubionej drużyny piłkarskiej? Może jakaś książka na ten temat, album...?
Kartki, laurki, ramki, własnoręcznie robione prezenty... wszystko jest dobrym pomysłem, tylko czy Twój chłopak jest "sentymentalnym" typem? Bo wiesz jak to jest...kartkę, laurkę rzuci na półkę i leży... A coś co go interesuje, co lubi...będzie często oglądał, czytał, nosił...
3 2013-08-12 20:04:10 Ostatnio edytowany przez klimkiewicz95 (2013-08-12 20:04:55)
On bardzo lubi rzeczy wlasnorecznie robione przeze mnie. Tylko czy on by chcial koszulke zespolu nie mam pojecia. Eh...
A jaką kwotą dysponujesz na prezent ?
Może album na zdjęcia, oczywiście z Twoimi/Waszymi zdjęciami, własnoręcznie zrobiony?
Kwota? Okolo 100 zl.
Album? Bardzo dobry pomysl
Jak będziesz robić album proponuję zrobić sobie małą sesję i wrzucić kilka zdjęć ekstra
Nieee.. Sesje dopiero co mielismy z 2 mies temu.
9 2013-08-14 18:31:41 Ostatnio edytowany przez Noele95 (2013-08-14 18:31:57)
Możesz do albumu dodać kilka swoich notatek, wspomnień. Tekst waszej ulubionej piosenki. Możesz wkleić tam jakieś listy. Napisać wierszyk. Pocztówki z miejsc w których byliście razem. Trochę wyobraźni, a można stworzyć coś naprawdę cudownego;)
Ja taki album stworzyłam dla swojego pierwszego chłopaka
Wszystkie zdjęcia ze mną w roli głównej
Ty może lepiej dodaj też Wasze wspólne.
Dziś z tym chłopakiem nie jestem. Minęło 9 lat, a On nadal ten album ma ))))
To był chyba prezent w który włożyłam najwięcej serca Nooo... w końcu pierwsza miłość.
Ja nie robiłam, ale koleżanka robiła i stwierdziłam, że "sprzedam" pomysł
Ogólnie dla mnie świetna rzecz
Bardzo dobry pomysl z tym albumem. Narazie kupilam mu garnitur. Bo akurat jestesmy w anglii i pracujemy wiec sie zucilam bo akurat studniowke bedziemy mieli a album dam mu 13
13 2013-08-21 18:26:15 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2013-08-21 18:26:49)
Najlepszy prezent od dziewczyny to taki, za który nie trzeba płacić Tylko wiesz nie tak jak zawsze
Przynajmniej ja byłem od takowego zawsze najbardziej zadowolony..
Mam nadzieję, że pomoże - prezent-dla-chlopaka.pl/urodziny/18-urodziny/ Na tej stronie została przeze mnie lista z pomysłami na prezent dla chłopaka na 18 urodziny. Jeżeli jakiś pomysł Wam brakuje, napiszcie proszę o tym w komentarzach