Cześć wszystkim, bardzo dawno nie było mnie na tym forum, kiedyś było mi ono bardzo bliskie
Już jakiś czas mieszkam we Wrocławiu, niestety nie zadomowiła się do końca, kilka lat temu wyjechałam ze swojego studenckiego miasta zostawiając tam większość znajomosci. Ze względu na rodzaj pracy i jej intensywność wszystko się pourywało…
Tu również nie mogę odnaleźć swojego miejsca, w nawale problemów życia codziennego ciężko jest zauważyć swoją samotność. Znajomosci z pracy na pewnym pułapie wystarczały, ale otaczam się ludźmi, którzy mają już własne rodziny, narzeczonych, dzieci i bardzo ciężko jest z nimi gdzieś wyjść, umówić się, czasami też człowiek nie chce się narzucać, a czasami brakuje tych samych zainteresowań, podobnego charakteru…
Jeżeli któraś z Was czuje się tak samo, to może poznajmy się Bardzo chętnie chciałabym nawiązać nową, fajną znajomość a może i przyjaźń
Temat: Wrocław- babskie pogaduchy
Zobacz podobne tematy :
Odp: Wrocław- babskie pogaduchy
Dla pewności, post jest skierowany wyłącznie do kobiet?
Serberys napisał/a:
Dla pewności, post jest skierowany wyłącznie do kobiet?
Może nie tylko dla kobiet ale nie ukrywam, że bardzo chciałabym nawiązać relację z kobietą, znaleźć taką swoją soulmate <3
Pytam, bo sam jestem z Wrocławia i zwyczajnie miło byłoby mieć partnera do spacerów np.