Chłopięca uroda - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 93 ]

Temat: Chłopięca uroda

Jak uważacie, czy chłopięca uroda u dorosłego mężczyzny może być atrakcyjna dla płci przeciwnej?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chłopięca uroda

Też się nad tym wiele razy zastanawiałem big_smile W moim przypadku chyba lepiej zostawić sobie trochę zarostu, skoro po goleniu legitymują Cię w sklepie.. W każdym razie mówią mi, że za młodo wyglądam smile

3 Ostatnio edytowany przez PanSowa (2022-03-06 19:58:34)

Napisałem pw.

PanSowa napisał/a:

Jak uważacie, czy chłopięca uroda u dorosłego mężczyzny może być atrakcyjna dla płci przeciwnej?

Zobacz jacy mężczyźni cieszą się największym powodzeniem na portalach randkowych

Wysocy, dobrze zbudowani, gęste włosy, zarost, kwadratowa szczęka, czaszka wojownika itp.

Tutaj nie ma mowy o wylizanym lalusiu.

5

Rumuński spadaj to innego tematu.

jakis_czlowiek napisał/a:

Rumuński spadaj to innego tematu.

No ale dlaczego mnie obrażasz? Przecież wyraziłem opinię.

7

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
PanSowa napisał/a:

Zobacz jacy mężczyźni cieszą się największym powodzeniem na portalach randkowych

Wysocy, dobrze zbudowani, gęste włosy, zarost, kwadratowa szczęka, czaszka wojownika itp.

Tutaj nie ma mowy o wylizanym lalusiu.

Chłopięcą urodę ma Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Richard Gere, a kiedyś Michael York i najpiękniejszy złoty chłopiec Ameryki Robert Redford.
Kochały się w nich miliony kobiet big_smile

Wymieniłaś praktycznie samych Chadów, więc trochę niezbyt miarodajna opinia wink

9

I kolejny wątek na forum został zepsuty przez naczelnego forumowego oszołoma..gdzie nawet inni faceci mają dość..

bagienni_k napisał/a:

I kolejny wątek na forum został zepsuty przez naczelnego forumowego oszołoma..gdzie nawet inni faceci mają dość..

Co ty się tak do mnie przyczepiasz cały czas?
Wyraziłem swoją opinię a ty znowu mnie torpedujesz, masz jakieś kompleksy czy co? lol

11

W normalnym życiu jest podobnie. Jedne lubią kwadratową szczękę a inne chłopięce buzie.
Uroda to bardziej skomplikowana sprawa niż tylko kształt twarzy. Liczy się też regularność rysów, proporcje, magia spojrzenia itp.
Są też uroczy brzydale, jak chociażby Jean-Paul Belmondo, który piękniał w miarę jak przybywało mu lat.

12

Kompleksy to raczej ma ktoś inny, kto psuje dowolny wątek swoimi durnymi i żałosnymi teoriami. Ciężko traktować cokolwiek jako opinię, kiedy następuje odbieganie od tematu i wracanie na swoją ścieżkę paranoji.
Pytanie było o chłopięcą urodę, po czym zostali przedstawieni faceci z takową. Tymczasem wpada Rumun i zaczyna swoje pitolenie o Chadach, szczękach i innych bzdetach, które mają niby być jedynym wyznacznikiem wartośći facecta.

13 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-06 21:18:27)

Ale ja to pisałem do Agnes76 a ty wszedłeś we mnie buciorami w bardzo chamski sposób.

Teraz to ty zepsułeś dyskusje pomiędzy mną a nią.

Hipokryta.

14

Bo pieprzysz głupoty gośćiu na każdym kroku..Zrozum, cały czas to samo, w kółko, az przykro się to czyta..

Nie wiem, widzisz wszędzie tych chadów, "prawdziwie męskich" facetów i chyba swoje kompleksy sam próbujesz leczyć...

Jak chociaż w jedym wątku nie będzie poruszana ta żałosna temtyka to będzie święto lasu..

Agnes76 Nigdy nie myślałem, że L. di Caprio miał takie wzięcie a rzeczywiśćie sprawiał wrażenie takiego chłopaczka smile

15 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-06 21:30:10)

bagienni_k napisał/a:

Nie wiem, widzisz wszędzie tych chadów, "prawdziwie męskich" facetów i chyba swoje kompleksy sam próbujesz leczyć...

Zobacz co by było, gdybym miał wzrost takiego bagiennika
Kompleksy lvl hard big_smile

P.S.
Brawo za rozwalenie kolejnego tematu, należało ci się.

16

Raczej daleko mi do urody wymienionych wyżej Panów. Miewam już wątpliwości czy kiedykolwiek uda mi się kogoś poznać, jeżeli dziewczyny nawet nie chcą na mnie patrzeć.

17

Babienni_k Leonardo miał wiele ról, nie we wszystkich grał amantów. Niemniej w takich jak Titanic, Złap mnie jeśli potrafisz czy Wielki Gatsby dobrze pokazał  swoją prawdziwą urodę.

18

Bzdura.

Ja bardzo lubię chlopięco wyglądajacych facetów, pomimo mienia ponad 40 lat. Taka uroda.

19 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2022-03-06 21:41:30)

PanSowa napisał/a:

Raczej daleko mi do urody wymienionych wyżej Panów. Miewam już wątpliwości czy kiedykolwiek uda mi się kogoś poznać, jeżeli dziewczyny nawet nie chcą na mnie patrzeć.

E tam...wystarczy że facet jest trochę ładniejszy od diabła a bez trudu znajdzie sobie kobietę.
Takie teksty słyszałam jako nastolatka i myślę, że jest w nich dużo prawdy.

20

bagienni_k napisał/a:

Zobacz co by było, gdybym miał wzrost takiego bagiennika
Kompleksy lvl hard big_smile

P.S.
Brawo za rozwalenie kolejnego tematu, należało ci się.

Ty naprawdę jesteś taki tępy, za jakiego próbujesz tu uchodzić..Widzisz i rozumiesz, co ty w ogóle piszesz?

Ja mam mieć kompleksy? Człowieku, nawet nie wiesz co mówisz..Lubię,(choć NIGDY wcześniej chyba nie miałem okazji), spróbować przemówić do "rozumu" tego typu oszołomom, bo az boli, jak się czyta te brednie.
Ty jesteś jdenym workiem kompleksów i zaraz zarzucasz to mi, kiedy ci wyrzuciłem, że zaczynasz znowu pitolić te swoje farmazony o chadach, kwadratowych szczękach i wysokich samcach alfa..

Agnes76 Możliwe, wbrew pozorom niewiele filmów z nim widziałem, choć niektóre wymienione przez Ciebie jak najbardziej smile Richarda Gere'a tez kojarzę raczej nie z "Pretty Woman":) ta jego siwizna zawsze się rzucała w oczy..

Co do samej chłopięcej urody, to się zastanawiałem z kolei, czy taka facjat anieco nie zmniejsza zaufania do ludzi, np w kontaktach zawodowych, gdzie może się komuś wydawać: " ee, jakiś młokos, co to się na niczym nie zna". Mogę się mylić oczywiście, ale może to tylko takie odczucie..

21 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-03-06 21:57:10)

Agnes76 napisał/a:

E tam...wystarczy że facet jest trochę ładniejszy od diabła a bez trudu znajdzie sobie kobietę.
Takie teksty słyszałam jako nastolatka i myślę, że jest w nich dużo prawdy.

No czy bez trudu, to bym się tu raczej kłócił xD

Rumuński, nie myślałeś może, żeby usunąć konto? W ustawieniach profilu jest taka opcja. Dużo ludzi byłoby Ci wdzięcznych.

22

Rumuński, nie myślałeś może, żeby usunąć konto? W ustawieniach profilu jest taka opcja. Dużo ludzi byłoby Ci wdzięcznych.

Dobre, naprawdę doobre! big_smile

23

bagienni_k napisał/a:

Co do samej chłopięcej urody, to się zastanawiałem z kolei, czy taka facjat anieco nie zmniejsza zaufania do ludzi, np w kontaktach zawodowych, gdzie może się komuś wydawać: " ee, jakiś młokos, co to się na niczym nie zna". Mogę się mylić oczywiście, ale może to tylko takie odczucie..

Powiem Ci, ze czasem wystarczy zwykłe przywitanie by sobie wyrobić opinię o człowieku. Jeden ma  mocny uścisk reki a drugi dłoń podaje jak zwiędłą kiść. Postawa też wiele mówi o człowieku, pewny wzrok i zdecydowany ton głosu bardziej  mnie przekonuje niż wiek.

bagienni_k napisał/a:

Dobre, naprawdę doobre! big_smile

Powiedzmy, że w miarę oryginalny pocisk, nawet pojawił się u mnie lekki uśmieszek na twarzy smile
No i widzę jakis_czlowiek, ze dostałeś trochę wazelinki od kolegi tongue

bagienni_k napisał/a:

Ty naprawdę jesteś taki tępy, za jakiego próbujesz tu uchodzić..Widzisz i rozumiesz, co ty w ogóle piszesz?

Powiedz mi gościu co ja tobie tak naprawdę zrobiłem, że usiadłeś na mnie jak mucha na wiadomo czym i nie chcesz ze mnie zejść.
Co ja ci takiego zrobiłem? Wszedłem do tego tematu i zacząłem coś pisać z Agnes ale tak wbiłeś buciorami na chama, że aż szkoda gadać.

Co ja ci uczyniłem mały człowieczku, że ciągle jeździsz po mnie?

25

Jeśli nawet teraz tego nie widzisz, to utwierdza mnie to jedynie w przekonaniu o twoim zafiksowaniu. Gdzie jeszcze będziesz te swoje farmazony umieszczać? W jakim wątku?

Rzeczywiście nie mam powodów, żeby w ogóle reagowąć na twoje posty, bo nic normalnego nie wnoszą. Skoro nawet nie widzisz postów innych, pokazujących ci, żę masz ze sobą problemy, to nie pozostaje nic innego, jak olewać te twoje wypociny.

Dla dodania ci "splendoru", mogę tylko powiedzieć, że nie zdarzył się, póki co, chyba temat, gdzie tak bym zareagował..Nie było zwyczajnie powodu, bo nikt jeszcze tak koncertowo nie pie** trzy po trzy na ten sam temat w kilku miejscach.

Kolega wyżej, kóremu niby się podlizuję(WTF?) zauważył to nawet wcześniej odde mnie.

26

Wymieniłaś praktycznie samych Chadów, więc trochę niezbyt miarodajna opinia wink

dobra czy ktoś mi może wytłumaczyć kto to jest ten Chad?? Serio się pytam, nie mam pojęcia, to jakaś młodzieżowa nowomowa?
Co do głównego wątku to wszystko zależy od 'otoczki' faceta

Powiem Ci, ze czasem wystarczy zwykłe przywitanie by sobie wyrobić opinię o człowieku. Jeden ma  mocny uścisk reki a drugi dłoń podaje jak zwiędłą kiść. Postawa też wiele mówi o człowieku, pewny wzrok i zdecydowany ton głosu bardziej  mnie przekonuje niż wiek.

Z tym się zgadzam w stu procentach, wiec jeśli taki facet ma rysy chłopca ale zdecydowany uścisk, dobra postawę i generalnie zachowuje się jak facet a nie baba przebrana za faceta to te jego ' chlopiece rysy' schodza na drugi plan. Jeśli natomiast ma chłopięce rysy i  brak charakteru to nic nie jest w stanie go uratować.

27 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-06 23:06:17)

bagienni_k napisał/a:

Gdzie jeszcze będziesz te swoje farmazony umieszczać? W jakim wątku?

Zobacz wyjaśnię ci coś.

Temat: Chłopięca uroda

Pytanie:

PanSowa napisał/a:

Moja odpowiedź:

Teraz już widzisz? Jeżeli nie to wyjaśnię jak szczeniaczkowi.

Użytkownik PanSowa zadał pytanie odnośnie urody mężczyzny a ja mu odpowiedziałem odnośnie urody mężczyzny.
Korelacja między tematem, pytaniem a odpowiedzią została zachowana.

Gdyby on się mnie pytał o łowienie ryb a ja bym mu odpowiedział teorię o czarnych dziurach to wtedy przyznałbym ci rację.

Autor tematu pytał o wygląd i ja mu na to udzieliłem odpowiedzi.

a ty usiadłeś na mnie jak pies w budzie i nie chcesz ze mnie zejść.

Bbaselle napisał/a:

dobra czy ktoś mi może wytłumaczyć kto to jest ten Chad?? Serio się pytam, nie mam pojęcia, to jakaś młodzieżowa nowomowa?

W dużym skrócie:

- wysoki
- gęste włosy
- białe i zdrowe zęby
- uśmiech złodziejaszka
- czaszka wojownika
- broda wikinga
- opalenizna
- tatuaż węża na szyi
- kryminalista
- kwadratowa szczęka
- szerokie barki i ramiona
- agresywny, dobre geny, zasoby, pieniądze, niski głos, ciastek.

28

Agnes76 napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

W sumie, to zawsze silnie ściskam rękę, jak się witam..Chyba dobrze? wink Postawę i wzrok to jednak musiałby ocenić ktoś z zewnątrz smile

29

bagienni_k napisał/a:

W sumie, to zawsze silnie ściskam rękę, jak się witam..Chyba dobrze? wink Postawę i wzrok to jednak musiałby ocenić ktoś z zewnątrz smile

Dobrze wink
Czasem mam ubaw jak faceci robią sobie kawały przy powitaniu i jeden drugiemu miażdży  dłoń w uścisku, albo z  wylewnością walną się w plecy zostawiając odbite pięć palców. A potem rozrabiaka ostro się pilnuje bo nie wie kiedy dostanie zwrot tych serdeczności lol

30

Oczywiście, ze taka uroda może być atrakcyjna, kobiety mają różny gust. Osobiście w takim typie męskiej urody gustuję, uwielbiam chłopięcy urok, dla mnie to seksi jest wink i chłopięcy typ urody to nie ulizany laluś, no litości.

31

Bbaselle napisał/a:

W dużym skrócie:

- wysoki
- gęste włosy
- białe i zdrowe zęby
- uśmiech złodziejaszka
- czaszka wojownika
- broda wikinga
- opalenizna
- tatuaż węża na szyi
- kryminalista
- kwadratowa szczęka
- szerokie barki i ramiona
- agresywny, dobre geny, zasoby, pieniądze, niski głos, ciastek.

ok, dzięki czaje o co chodzi. Ale w sumie nie jest powiedziane ze ten Chad nie może mieć twarzy chłopca ( tylko oczywiście bez brody wikinga) bo w sumie opisałeś cała sylwetkę wiec można dopasować do tego twarzyczkę chłopca? Tylko nie wiem co to za czaszka wojownika i czym się rożni od zwyklej czaszki.

Wpisz sobie w google grafika

warrior skull vs wimp skull

To zobaczysz co mam na myśli.
Czaszka wojownika jest taka pełna, wyrazista i kształtna
Zaś simpa czy wimpa to jest już taka mocno incelowska, wklęsła żuchwa itp.

33 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-06 23:41:53)

Rumun, wybacz, ale po twoich wpisach nie traktuje ciebie poważnie i pozostanę przy swoim zdaniu, że z obłąkanymi tezami się nie dyskutuje..
Nie wysilaj się na jakieś skomplikowane tłumaczenia, bo już sam fakt, że wpadłes tutaj ze swoimi teoriami sprawia, że się wątek cały zasyfił..

Więcej nie zamierzam się produkować, bo szkoda czasu a do śmiechu mi nie za bardzo w obecnej sytuacji międzynarodowej...A jedynie na to mi się zbiera, jak widzę twoje posty.

Po prostu je będe omijał dla swojego zdrowia psychicznego..

Agnes76 Ee tam, z lekka to się można poklepać po plecach, ale raczej zarezerwowane to jest dla bardzo bliskich znajomych. Z bliskimi koleżankami zostaje przytulenie przez obejmowanie ;P
Kiedyś małem problem, żeby z rozmówcą utrzymać kontakt wzrokowy, ale się w sumie wyrobiłem.

34 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2022-03-06 23:56:46)

Oczywiście,  że nawet nie tyle,  że mogą się podobac a się podobają.  Niektóre  koleżanki nawet bardzo w takich  gustuja i są w ich typie wink

Ja akurat  wolę "inteligentow" niż tych z siłowni  z idealną  brodą i ułożonymi włosami i kwadratowa  szczęką tongue

Edit, zasadniczo to rzygam  już takimi big_smile

35 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-06 23:59:47)

bagienni_k napisał/a:

Rumun, wybacz, ale po twoich wpisach nie traktuje ciebie poważnie i pozostanę przy swoim zdaniu, że z obłąkanymi tezami się nie dyskutuje..
Nie wysilaj się na jakieś skomplikowane tłumaczenia, bo już sam fakt, że wpadłes tutaj ze swoimi teoriami sprawia, że się wątek cały zasyfił..

No i co zrobisz? Zbijesz mnie lol

Zobacz sobie ten temat od początku i dokładnie sobie uświadomisz, że to ty wbiłeś tutaj z buciorami i na mnie siadłeś jak pies w budzie.

36

To sobie tłumacz te swoje bzdury, ale nie mnie, bo je zwyczajnie zlewam, jako nic nie wart bzdety.. A i tak nikt ci chyba tutaj nie będzie w stanie przemówić do rozumu..

37

PanSowa napisał/a:

Może, oczywiście, że może. Ja sama mam kilka, zresztą dosyć od siebie odległych, typów męskiej urody, która jest dla mnie atrakcyjna. Tzw. chłopięca też wpisuje się w mój kanon. Mogę pójść nawet jeszcze dalej, bo są mężczyźni o tzw. kobiecym typie i ci również potrafią być szalenie pociągający.

38

Mogę pójść nawet jeszcze dalej, bo są mężczyźni o tzw. kobiecym typie i ci również potrafią być szalenie pociągający.

Dla mnie taki jest właśnie Eddie Redmayne, do końca nie wiadomo o co z nim chodzi, ani brzydki ani tez ładny a jak obejrzałam the Danish Girl to uznałam ze może być całkiem niebrzydka babka.

a propos warrior skull vs wimp skull - sprawdziłam, rozumiem o co chodzi, jestem w szoku ze faceci tak samych siebie klasyfikują, bo ze kobiety klasyfikują to już wiadomo od dawna. Ten cały warrior skull to nic innego jak wyczesany na żel koleś który myśli ze jest drwalem smile

39

Bbaselle napisał/a:

Ten cały warrior skull to nic innego jak wyczesany na żel koleś który myśli ze jest drwalem smile

Ja tu dodam,  że męski  mężczyzna,  to taki co jest bardziej męski  niż kobiecy smile

Bbaselle napisał/a:

Ten cały warrior skull to nic innego jak wyczesany na żel koleś który myśli ze jest drwalem smile

I tak i nie, sam żel na włosy nie da wrażenia warrior skull.

Czaszka wojownika to jest odpowiedni kształt samej czaszki i żele ani fryzury nie ukształtują odpowiednio żuchwy czy kości policzkowych.

Tak więc są trzy klasyfikacje czaszek męskich:

- Warrior skull (najbardziej pożądana wśród kobiet)
- pretty boy skull (pośrodku)
- simp skull (0 powodzenie z kobietami, cofnięta żuchwa).

41

Rumunski wyjdź z tej incelowskiej Wikipedii do której właśnie trafiłam. Na boga ! Nawet znalazłam skale atrakcyjności o której ciągle piszecie i musze przyznać ze jestem nią zniesmaczona dlatego ze na dolnych miejscach umieszczeni są ludzie z wadami genetycznymi, deformacjami widocznymi na twarzy, wiec dość smutne to jest.

Czy myślicie ze jeśli taki koleś typu simp skull ( boże co za nazewnictwo) od wczesnych lat cos trenował, czy tam chodził na siłownie i dbał o siebie to dalej miałby ) powodzenia u kobiet tylko i wyłącznie przez cofnięta żuchwe ?
Były wysoki, miał gęste włosy oraz białe i zdrowe zęby i uroczy uśmiech złodziejaszka nie gardził by opalenizną oraz miał szerokie barki i ramiona tylko ta  cholerna cofnieta zuchwe to babki by na niego nie leciały ? smile

42 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-07 01:07:49)

Wiesz, na skalę atrakcyjności u faceta składa się wiele czynników.
Kremik wali tezy, że wysoki wzrost u faceta robi robotę. Ja mam 185 i 0 związków na koncie.

Wiadomo, że jak taki z cofniętą żuchwą ma 197cm i od 20 lat ćwiczenia na boks to znajdzie sobie kobietę, lecz incel skull mocno mu w tym przeszkodzi.

Niektóre cechy chada są silniejsze a niektóre słabsze

np kanciasta szczęka jest bardziej pożądana wśród kobiet aniżeli białe zęby itp.

Dla wielu kobiet niski wzrost u faceta jest gorszy niż przestępstwo.

43

Jak rozumiem starasz się umieścić siebie gdzieś na tej skali o której właśnie czytam na tym incel wiki i nie do końca wiesz gdzie się umieścić?
Intersujące rzeczy tam piszą, ale nie wiem czy maja one duże odzwierciedlenie w rzeczywistości, chociaż zawsze można znaleźć jakieś ziarno prawdy.
Jutro poczytam więcej.

Coś w tym tonie.

Mam wzrost więc teoretycznie bliżej mi do chada
Ale nie mam szerokich barków, więc bliżej incela
Żuchwa pośrodku, więc raczej pretty boi skull
Z twarzy nie żaden model więc normik

Ciężko mnie zaklasyfikować no ale kobiet brak, więc chyba full incel.

45

Bbaselle napisał/a:

a propos warrior skull vs wimp skull - sprawdziłam, rozumiem o co chodzi, jestem w szoku ze faceci tak samych siebie klasyfikują, bo ze kobiety klasyfikują to już wiadomo od dawna.

Mało tego, chyba wszystkie po kolei jesteśmy doskonałym przykładem, że faceci sami to sobie robią. To coś jak z tym cellulitem, co to go podobno nie widać, dopóki same nie zaczniemy narzekać i mężczyznom pokazywać wink.

W każdym razie uczciwie przyznam, że do tej pory nie miałam bladego pojęcia, że są jakieś czaszkowo-żuchwowe kanony piękna, które to w zafiksowanym świecie części przedstawicieli płci przeciwnej do naszej, wywołują tak ogromne kompleksy, że mogą stanowić o być albo nie być danego faceta. O chadach też po raz pierwszy przeczytałam dopiero w wiadomym wątku.

Wracając jednak do problemu Autora, to jakiś czas temu temu (będzie już ponad 20 lat) pojawiło się pojęcie "metroseksualny", które to bardzo zbliżyło męski styl życia i zestaw cech osobowości do kobiecego. Ogromny wpływ na te zmiany miała oczywiście konsekwentnie prowadzona przez producentów produktów kosmetycznych i odzieżowych polityka marketingowa, której celem było zwiększenie popytu męskiej części populacji na ich produkty, ale nie mam wątpliwości, że jednym z efektów ubocznych było inne niż do tej pory postrzeganie męskiej urody.

46 Ostatnio edytowany przez katarine93 (2022-03-07 01:33:29)

Bbaselle napisał/a:

I tak i nie, sam żel na włosy nie da wrażenia warrior skull.

Czaszka wojownika to jest odpowiedni kształt samej czaszki i żele ani fryzury nie ukształtują odpowiednio żuchwy czy kości policzkowych.

Tak więc są trzy klasyfikacje czaszek męskich:

- Warrior skull (najbardziej pożądana wśród kobiet)
- pretty boy skull (pośrodku)
- simp skull (0 powodzenie z kobietami, cofnięta żuchwa).

Rumuński, czyżbyś przybył z Wykopu bądź BS? big_smile
Odrzuć to czym prędzej, bo w nadmiarze mocno szkodzi.

Co do chłopięcych uród, tych wszystkich klasyfikacji itepe. etc.
Kwestia całokształtu.
Wiadomo, brzydki facet ma przechlapane, ale brzydka kobieta ma jeszcze bardziej.
Facet sporo może nadrobić charakterem. Pozytywnym podejściem. Uśmiechem. Ogarnięciem. Umiejętnością flirtu.
Jeżeli smętnieje, skupiając się na swoim wimp skull czy braku hunter eyes, to kończy w takich miejscach jak wyżej wymieniłam.

katarine93 napisał/a:

Jeżeli smętnieje, skupiając się na swoim wimp skull czy braku hunter eyes, to kończy w takich miejscach jak wyżej wymieniłam.

Te fora co podałaś są bardzo dobre i na pewno będę je polecał.
Netkobiety to nie jest jedyne forum w tym kraju, nie wiem czy wiesz tongue

Hunter eyes również nadają atrakcyjności mężczyźnie tak samo jak warrior skull czy viking beard

48 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-03-07 01:59:55)

Właśnie, jest tyle for na tym świecie, proszę idź tam, po co masz się marnować tutaj...

PS: Weź Kremika ze sobą.

49

katarine93 napisał/a:

Hunter eyes również nadają atrakcyjności mężczyźnie tak samo jak warrior skull czy viking beard

Wiem, że nie jest wink Czasem sama zaglądam na tamte i uważam, że niektóre treści są zwyczajnie mocno szkodliwe.

Nadają. Ale nie są jedynym, niezastępowalnym wyznacznikiem atrakcyjności. Wiadomo, można stworzyć jakiś "ideał" wyglądu mężczyzny. Ale ilu w ten ideał się wpasuje...?

50

Jak ocenić czy podobam się jakiejś kobiecie?

51

Chryste Panie, dlaczego Wy to sobie faceci robicie?

Jak czytam Rumuńskiego, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Bo to są bzdury i glupoty wysokosci Everestu. Kobietom podobaja sie różni mężczyźni, także bardzo chlopięcy. Wyciagnę tu znowu Tomasza Ziętka, bo mogę big_smile Gdzie tam u niego jakiekolwiek cechy Chada?

52

PanSowa napisał/a:

Jak ocenić czy podobam się jakiejś kobiecie?

Jeśli komuś naprawdę się podobasz, to tego nie da się nie zauważyć wink.

53

Pewnie że może być atrakcyjna - dla każdego atrakcyjne jest coś innego. Pytanie też co masz na myśli przez "dorosłego mężczyznę" - 20 latek jest teoretycznie dorosłym mężczyzną, ale jego rysy twarzy często są wtedy jeszcze mocno chłopięce i akurat mężczyźni często zyskują po 25 czy nawet 30 roku życia. Ten typ urody też się zazwyczaj wolniej starzeje co ma swoje plusy.

54

Tak uważam że chłopięca uroda może się podobać smile

55

Beyondblackie napisał/a:

Chryste Panie, dlaczego Wy to sobie faceci robicie?

Jak czytam Rumuńskiego, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Bo to są bzdury i glupoty wysokosci Everestu. Kobietom podobaja sie różni mężczyźni, także bardzo chlopięcy. Wyciagnę tu znowu Tomasza Ziętka, bo mogę big_smile Gdzie tam u niego jakiekolwiek cechy Chada?

Odpowiedź jest bardzo prosta - w ten sposób zrzucają z siebie odpowiedzialność za własne życie.
Kobiety mogą im miliony razy pisać, że wygląd nie jest najważniejszy, a ponadto, że nad wyglądem też można i trzeba pracować. Rzecz w tym, że najłatwiej zrzucić własne niepowodzenia na coś tak niezależnego od własnej woli jak wzrost czy kształt czaszki, i już można się czuć pokrzywdzonym przez los i nieczułe na cudzą niedolę kobiety.
Poczucie braku odpowiedzialności jest cudowne, bo rozgrzesza z wszystkich zaniedbań i win.
Po drugie jako Ci pokrzywdzeni mają wszelkie prawo do rekompensaty. I tutaj najlepiej gdyby kobiety były im nadawane z przydziału. Do przydziału powinny być wybierane tylko te z dobrymi cechami zewnętrznymi, bo nie można biedaków dobić jakąś grubą czy pryszczatą i niedomytą dziewczyną. Im się należy towar prima sort.

56

Widzisz, dla nas to jest absurd smile
Ale Koledzy sa utwiedzeni w tym, jak Rosjanie w propagandzie putinowskiej..Dlatego potrzebują terapii, bo nic innego im nie może pomóc..Akurat nie mówię tu o Autorze, bo jeszcze za mało wiemy smile

57

bagienni_k napisał/a:

Widzisz, dla nas to jest absurd smile
Ale Koledzy sa utwiedzeni w tym, jak Rosjanie w propagandzie putinowskiej..Dlatego potrzebują terapii, bo nic innego im nie może pomóc..Akurat nie mówię tu o Autorze, bo jeszcze za mało wiemy smile

Mogę się założyć, że oni terapii też nie będą chcieli. Terapia mogłaby im udowodnić, że sami zapracowali na swój los. Ponadto dowiedzieliby sie, że wszystko można zmienić, jeśli tylko zdecydują się na wysiłek.
Na terapii musieliby spojrzeć wgłąb siebie, znaleźć przyczynę - czyli  własne lenistwo, a potem usuną przyczynę by ruszyć do przodu.
A na to nie każdy ma ochotę, bo wie, że samo się nie zrobi. Lepiej narzekać i czekać na zmiłowanie, a nuż stanie się cud i szczęście spadnie z nieba wprost do rąk. A jak nie spadnie to nie ich wina, po prostu takie mają zezowate szczęście.

58

PanSowa napisał/a:

Cały K-pop, idole czy japońscy bishōneni?

O tacy:
https://lh3.googleusercontent.com/fS5WBBjJ8tMTz3hwBG63krOQofjTfyymIngyvtM92Kt7NMKeu7Z_u8EhnAk7Ep1L1Ib93JtfP9dg3ZzMGn8hKqnIFwrKBeUSbyg=w780-nu-rj-l80-e365

https://c.tenor.com/WEdNVMxeOc8AAAAC/donghae-suju.gif

https://64.media.tumblr.com/060a8c73311ea1470db591955b014149/tumblr_omkd5natv01s11n58o1_540.gif

http://24.media.tumblr.com/6888e69c5268422ed96a52fa733b39b4/tumblr_mlcyhjvDXp1s9136go1_500.gif

O ile dobrze przelinkowałem to wszyscy są z przedziału, albo byli jak pisano artykuł lol, 20-29, 30-39 czy jak podpisano.

Chociaż my też mamy swoich "idoli televizyjnych" ze stylizacją na 20 latków big_smile np taki Wojewódzki co ma przecież 60tkę. Jest 2 lata starszy od Ibisza. lol Chociaż to nie ta liga wyglądowi co azjaci.

Tak, chłopięca uroda jest atrakcyjna. Zobacz ile, nawet w takiej PL, jest fanek k-popowych idoli. Może pamiętacie jak TVN przepraszał fanki, po tym jak chlapnął coś o jednym takim tongue i dostali worki hejtu.

59

Znerx, jak dla mnie to nie, bo mnie sie generalnie podobaja tylko biali mężczyźni. Nie, że jakąś rasistką jestem, ale po prostu faceci innych ras, a nawet bardziej śniadzi Hiszpanie czy Włosi, dla mnie są aseksualni. Nic na to nie poradzę. Ale ich stylówki są calkiem udane.

60

Dlaczego sami Azjaci? Akurat tutaj jestem zdecydowanie na nie.

61

Mnie to bardziej taki się podoba:

https://www.gq.com/story/timothee-chala … er-profile

62 Ostatnio edytowany przez Znerx (2022-03-08 19:24:00)

lody miętowe napisał/a:

Znasz jakieś gwiazdy k-popu czy "japońskich idoli"? Którzy nie są Azjatami? wink

Mea culpa wink ale to są 2 grupy, o których wiem, ze wizerunek takiego "pretty boy'a" jest tam na porządku dziennym nawet u tych starszych 20/30+.

63

Znerx napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Znasz jakieś gwiazdy k-popu czy "japońskich idoli"? Którzy nie są Azjatami? wink

Mea culpa wink ale to są 2 grupy, o których wiem, ze wizerunek takiego "pretty boy'a" jest tam na porządku dziennym nawet u tych starszych 20/30+.

No, bo taka kultura. Ale u nas na Zachodzie też masz chłopięco wygladających celebrytów jak Justin Bieber czy Harry Styles.

64 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-03-08 20:32:30)

Znerx, ale dlaczego akurat gwiazdy k-popu?
Beyondblackie słusznie zauważyłam, że przecież nie tylko Azjaci mają taki typ urody, dała zresztą przykłady. Nawet na naszym podwórku znajdą się aktorzy z taką uroda, bo ja wiem? Np. Bartosz Gelner czy Mateusz Banasiuk, obaj zresztą bardzo fajni big_smile chlopieca uroda nie oznacza przecież że facet jak dzieciak wygląda, chyba, że ja inaczej definiuje to określenie.

65

Chyba, że niektórzy aż tak bardzo emanują swoją "nibymłodzieńczośćią", że od razu odstraszają tongue

Mi też ktoś kiedyś powiedział, prawie, jak kończyłem 30 lat, że ma chłopięcą urodę big_smile Dlatego się nie golę smile

Posty [ 1 do 65 z 93 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024