Czy macie jakieś sposoby na zakup rzeczy do takich zabaw? Szukam inspiracji co ciekawego można zaproponować dla 4-5 latków. Kupujecie osobno produkty, czy całe zestawy, no i gdzie?
Jakiego typu prace i ile dzieci?
No własnie, czy to jakieś na zajęcia, świetlicę lub coś w tym stylu? Większa grupa czy po prostu na użytek własny? Może popatrz na te zestawy kreatywne, które ma astra? Moje dzieci je bardzo lubią i są rózne rodzaje, więc tak naprawdę każdy znajdzie coś dla siebie.
Bardzo fajna strona z ogromną ilością inspiracji
stare gazety ( te na szarym papierze - kurna nie wiem czy jeszcze takie robia w polsce ) za free ( pytasz kioskarki czy nie ma
nozyczki dzieciece - pare polskich buliwarow
woda za free
jakies wiadro 2 - plastikowe pare zlociszy
Plastikowe ( bo dzis szklo w rekach malucha to smiertelna pulapka ) butelki 1-2ltr po Coli czy innej cukrowej trucizny - free niech bachory z domu przytargaja
kilkuletnie efekty uboczne seksu pod grozba zmuszasz zeby ciely drobno gazety na wior ( kawalki 2-3cm ) do wiadra, potem dolewasz troche wody i robicie papke gesta jak kupki po biegunce
( nawet jak jakis slow-mo zje troche tych gazet to nic mu nie bedzie )
potem te nieszczesne bachory oblepiaja butelki ta papa i czekaja do wyschniecia - jak papka wyschnie to wyciagasz butelki i dzieci maja wazony na - nie wiem papierowe kwiatki
W inny dzien te slodziutkie maluszki dumne ze swoich arcydziel moga je ( te formy ) potem pomalowac mamusiowa szminka czy tam farbkami plakatowymi.
Mnie kiedy tak katowano w przedszkolu, moje siostry i kolejne pokolenia. Pewnie oldschool ale dziala
Hej, polecam trampolinę którą ostatnio zakupiłam mojej córeczce. Fajny sposób na aktywność fizyczną, a przy tym świetna zabawa.
Mogę polecić z czystym sumieniem tą trampolinę. Kupiłam ją na stronie internetowej domogrodimy.pl
Nie chodziło mi o salę zabaw tylko o własne dzieciaki Zrobiłam im miejsce w pokoju takie na plastyczne prace i chciałam je zorganizować. Mamy już oczywiście farby, kleje, jakieś flamastry, ale też dodatki do zdobienia. Fajne z ASTRA mają rzeczy to wzięłam. Będę na bieżąco dokupywać więc jak polecacie coś fajnego to poproszę