Porady na trudny brud - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Porady na trudny brud

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez Katarzyna019 (2022-02-24 17:50:13)

Temat: Porady na trudny brud

Witajcie.Potrzebuje dobrej rady odnośnie sprzętów agd w kuchni.Mam nadzieję,że mi pomożecie i podsuniecie dobrą radę.Otóż od dłuższego czasu mam problem ze starą spalenizną na kuchence gazowej.Dokładniej chodzi o spaleniznę pod palnikami i wokół nich.Nie mogę jej niczym usunąć.Ocet,mleczko,soda nie pomagają.Uprzedzę myśli niektórych osób kuchenkę czyszczę na bieżąco,ale wiadomo jak coś skapnie i zaschnie to trudniej jest to usunąć po czasie.Zeskrobać też jakoś nie idzie.Dzięki za sprawdzone rady lub jakiś pomysł.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Porady na trudny brud
Katarzyna019 napisał/a:

Witajcie.Potrzebuje dobrej rady odnośnie sprzętów agd w kuchni.Mam nadzieję,że mi pomożecie i podsuniecie dobrą radę.Otóż od dłuższego czasu mam problem ze starą spalenizną na kuchence gazowej.Dokładniej chodzi o spaleniznę pod palnikami i wokół nich.Nie mogę jej niczym usunąć.Ocet,mleczko,soda nie pomagają.Uprzedzę myśli niektórych osób kuchenkę czyszczę na bieżąco,ale wiadomo jak coś skapnie i zaschnie to trudniej jest to usunąć po czasie.Zeskrobać też jakoś nie idzie.Dzięki za sprawdzone rady lub jakiś pomysł.

1.Obłożyć te miejsca wacikami albo ręcznikiem papierowym zmoczonymi w wodzie z płynem do naczyń. Odczekać trochę i użyć tzw. magicznej gąbki.
To jest taka biała gąbka, która znika w trakcie używania.
2. Przygotowania jak wyżej i do czyszczenia druciak z takich drobnych sprężynek.
3.Preparaty do czyszczenia piekarników, kominków.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Porady na trudny brud

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024