Drążek do otwierania okna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Drążek do otwierania okna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Drążek do otwierania okna

Dziewczyny, może mi coś podpowiecie, bo nie wiem, gdzie pytać ani co mądrego wpisać w google, żeby mi znalazło. Czy są jakieś drążki do otwierania okien, ale takich normalny, nie dachowych? Myślałam, żeby kupić coś takiego mojej siostrze do nowego mieszkania - mieszkanie bardzo wysokie, okna na ścianie są w układzie: dwa skrzydła - lewe i prawe, normalnej wielkości, i nad nimi jeszcze dwa małe, na pewno uchylne, nie wiem, czy da się je otworzyć na całą szerokość. Do tych na górze siostra musi wchodzić po drabinie, dlatego wpadłam na pomysł z drążkiem, ale nie wiem, czy takie są? Czy te, które są dedykowane do okien dachowych mogłyby się nadać? Jednak dachowe otwiera się i zamyka trochę inaczej, niż takie zwykłe na ścianie, więc nie chcę wywalić kasy na coś, co się okaże bezużyteczne.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Drążek do otwierania okna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024