Chłopak mi puszcza oczko jest dla mnie miły spogląda na mnie i uśmiecha sie do mnie mamy dużo tematów do rozmów droczy sie ze mną i mówi zdania typu: ,,chcesz zostac moja walentynka ja moge byc twoim walentynem’’ i każdy by napisał ze mnie podrywa ale pomiędzy nami jest różnica wieku 12 lat on jest w nieszczęśliwym związku malżeniskim i nie kocha swojej żony prawdopodobnie on ma 26 lat a ja 14 lat jak mam odebrać jego zachownie wobec mnie proszę o pomoc bo uważam ze to dziwne
2 2022-02-17 11:07:43 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-02-17 11:11:27)
Odbierz najpierw swoje zachowanie, po co zadajesz się z facetem w tym wieku, do tego żonatym, który wciska Ci kit.
Nie rób tego, proszę. Nie zajmuj się dorosłym żonatym facetem. zajmij się nauką, zabawą, plotkami z koleżankami. Bo możesz mocno żałować.
Dziewczynkę w wieku 14 lat nie traktuje się jako partnerkę . Myślę, że w pewien sposób Cię podrywa, żeby sobie umilić życie. Jeśli z żoną mu się nie układa to swoją przychylnością w jakiś sposób rekompensujesz mu trudną relację, bo za Twoją przyczyną czuje się atrakcyjny.
Będąc z Tobą najpewniej dobrze się czuje i bawi, tylko że ta zabawa nie jest dla Ciebie odpowiednia. Możesz za nią słono zapłacić. Lepiej będzie gdy odpuścisz sobie starszego, żonatego faceta i poszukasz towarzystwa w swoim wieku.
5 2022-02-17 16:30:00 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2022-02-17 16:31:14)
Co masz rozumieć? Że ma zapędy pedofilskie.
Wciska kit naiwnej malolacie aby się zabawić. A jeśli mu się podobasz, niech poczeka kilka lat na Ciebie, a przez ten czas się rozwiedzie
Odbierz najpierw swoje zachowanie, po co zadajesz się z facetem w tym wieku, do tego żonatym, który wciska Ci kit.
To mój sąsiad i przyjaciel mojego taty
wieka napisał/a:Odbierz najpierw swoje zachowanie, po co zadajesz się z facetem w tym wieku, do tego żonatym, który wciska Ci kit.
To akurat nie ma znaczenia, nie musisz z nim rozmawiać.
wieka napisał/a:Odbierz najpierw swoje zachowanie, po co zadajesz się z facetem w tym wieku, do tego żonatym, który wciska Ci kit.
I to jest właśnie najgorsze. Przyjaciel taty, sąsiad, czyli niby godny zaufania, a takie teksty do 14 -latki, która na dodatek nie jest niczego świadoma, że takie zachowania to się zgłasza, a nie zastanawia się nad nimi. Zaczyna się od takich żartów, a kończy na obściskiwaniu po kątach. Czy masz mamę? Przyjaciółkę?
Słyszałam o takim przypadku, ze sąsiad w średnim wieku, żonaty zainteresował się małolatą. Nie muszę mówić jak to się skończyło.
Jeśli nie masz komu o tym opowiedzieć, powiedz choćby sąsiadce, komukolwiek z sąsiedztwa. A na takie zaczepki odpowiada się ostro i stanowczo.
Zatem powiedz swojemu tacie, o żartach jego przyjaciela.
Maria14 napisał/a:
To mój sąsiad i przyjaciel mojego tatyZatem powiedz swojemu tacie, o żartach jego przyjaciela.
Założyłam, nie wiem czy słusznie, że to było przy tacie.