Czy to już jest zdrada? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy to już jest zdrada?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Czy to już jest zdrada?

Cześć wszystkim. Od paru dni jestem kłębkiem nerwów i nie mam komu o tym powiedzieć.. Otóż siedzialam na telefonie i jak zwykle co jakiś czas wchodze na galerie, przepatrzec zdjęcia. Ale jedno zdjęcie które zobaczyłam mnie zagotowało. Zdjęcie Penisa mojego chłopaka z zamazanym tlem. Odrazu poszłam do niego spytać się o co chodzi a on powiedział bez wyrzutów sumienia ze no wysłał je na jakiejś stronie ale nie wie już komu i gdzie. Próbował ze mnie zrobic idiotke. Jego wytłumaczeniem było to że się pokłócilismy. Od tamtego momentu brzydzę się nim i mam w planach chęć zemsty bo on nie rozumie co zrobił i jemu to wisi. A ja też mam co pokazywać i myślicie ze takie odegranie się pozwoli na to że uspokoję swoje myśli? I czy jego zachowanie jest już dla was zdrada,?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to już jest zdrada?
Nieznana234 napisał/a:

Cześć wszystkim. Od paru dni jestem kłębkiem nerwów i nie mam komu o tym powiedzieć.. Otóż siedzialam na telefonie i jak zwykle co jakiś czas wchodze na galerie, przepatrzec zdjęcia. Ale jedno zdjęcie które zobaczyłam mnie zagotowało. Zdjęcie Penisa mojego chłopaka z zamazanym tlem. Odrazu poszłam do niego spytać się o co chodzi a on powiedział bez wyrzutów sumienia ze no wysłał je na jakiejś stronie ale nie wie już komu i gdzie. Próbował ze mnie zrobic idiotke. Jego wytłumaczeniem było to że się pokłócilismy. Od tamtego momentu brzydzę się nim i mam w planach chęć zemsty bo on nie rozumie co zrobił i jemu to wisi. A ja też mam co pokazywać i myślicie ze takie odegranie się pozwoli na to że uspokoję swoje myśli? I czy jego zachowanie jest już dla was zdrada,?

Odegrasz się i co ? Poczujesz się z tym lepiej czy zrobisz to wbrew sobie tylko po to żeby poczuć satysfakcję że Ty też nie jesteś fair ? Twojemu facetowi to widzę się chyba coś odkleiło. Świetne wytłumaczenie bo się pokłóciliśmy to wysłałem zdjęcie swojego przyrodzenia , nie pamiętam komu i gdzie.  Dojrzałość level hard. To nastepnym razem bo się pokłócicie to Cię zdradzi i też to sobie przyjmiesz jakby nic się nie stało ? Trochę szacunku do siebie . Bo widzę że on się chyba nie szanuje .

3

Aneczka_296 napisał/a:
Nieznana234 napisał/a:

Odegrasz się i co ? Poczujesz się z tym lepiej czy zrobisz to wbrew sobie tylko po to żeby poczuć satysfakcję że Ty też nie jesteś fair ? Twojemu facetowi to widzę się chyba coś odkleiło. Świetne wytłumaczenie bo się pokłóciliśmy to wysłałem zdjęcie swojego przyrodzenia , nie pamiętam komu i gdzie.  Dojrzałość level hard. To nastepnym razem bo się pokłócicie to Cię zdradzi i też to sobie przyjmiesz jakby nic się nie stało ? Trochę szacunku do siebie . Bo widzę że on się chyba nie szanuje .

. To co na moim miejscu mam zrobić? Jak Ja nawet gdy wspomnę o tym że mnie to boli to on ma to gdzieś i się wtedy do mnie Spina.

4

Nieznana234 napisał/a:
Aneczka_296 napisał/a:
Nieznana234 napisał/a:

. To co na moim miejscu mam zrobić? Jak Ja nawet gdy wspomnę o tym że mnie to boli to on ma to gdzieś i się wtedy do mnie Spina.

No to masz obraz tego z jakim facetem jesteś , nie widzisz tego ? On ma gdzieś Twoje uczucia i jak widzę Ciebie również. Ty biegasz za nim mówisz jak Ci z tym źle , że nie w porządku się zachował a on nie widzi w tym żadnego błędu .

5

Zdradą to może nie jest ale czy to istotne?
Ważne że nie traktuje Cię poważnie. Podejrzewam że w tym związku nic dobrego Cię nie czeka.

6

Wydajesz się autorko/autorze trollem, ale ja zawsze podchodzę do tego tak, że nawet jeśli, to może ktoś znajdzie dla siebie coś w takim wątku.
Może twój chłopak jest gejem bo takie wysyłanie zdjęcia członka może tylko chyba kręcić facetów?
Poza tym co cię trzyma z twoim chłopakiem. Jakie widzisz w nim zalety?
Ile macie lat?

7

"Od tamtego momentu brzydzę się nim i mam w planach chęć zemsty bo on
nie rozumie co zrobił i jemu to wisi. A ja też mam co pokazywać i myślicie ze takie odegranie się pozwoli na to że uspokoję swoje myśli? I czy jego zachowanie jest
już dla was zdrada,?"

No cóż, szafując swoim kawałkiem męskości szuka się wrażeń.
Wcale Ci się nie dziwię, że się teraz brzydzisz.
Kopnij w siedzenie, ale nie planuj zemsty, bo to o Tobie dobrze świadczyć nie będzie.
A chłopak doskonale wie, co zrobił, jedynie rżnie głupa.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy to już jest zdrada?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024