Wypalona miłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Wypalona miłość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Wypalona miłość

Witam przychodzę z pytaniem.

Byliśmy parą przez 5 lat w ostatnim roku przeszliśmy na związek na odległość przez co moja kobieta bardzo cierpiała do tego stopnia, że się wypaliła i postanowiła zerwać. Nastąpiło to jakiś miesiąc temu i nie ukrywam był to szok pozbierałem się już po tym ale zrozumiałem jedno, że ją po prostu kocham i chce ją odzyskać. Powiedziała mi, że to chyba jej mechanizm obronny przez to aby już nie cierpieć i ona nie wie czego oczekuje od związku i ode mnie. Jest kobietą DDA i zawsze ją w tym wspierałem jak miała jakieś problemy. Jak każdy związek mieliśmy swoje wzloty i upadki bo kłótnie są w każdym związku. Tylko pytanie jak rozpalić w niej te uczucia co dawniej. Dodam, że wracam na stałe do Polski.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wypalona miłość
Janek22 napisał/a:

Byliśmy parą przez 5 lat w ostatnim roku przeszliśmy na związek na odległość przez co moja kobieta bardzo cierpiała do tego stopnia, że się wypaliła i postanowiła zerwać. Nastąpiło to jakiś miesiąc temu i nie ukrywam był to szok pozbierałem się już po tym ale zrozumiałem jedno, że ją po prostu kocham i chce ją odzyskać. Powiedziała mi, że to chyba jej mechanizm obronny przez to aby już nie cierpieć i ona nie wie czego oczekuje od związku i ode mnie. Jest kobietą DDA i zawsze ją w tym wspierałem jak miała jakieś problemy. Jak każdy związek mieliśmy swoje wzloty i upadki bo kłótnie są w każdym związku. Tylko pytanie jak rozpalić w niej te uczucia co dawniej. Dodam, że wracam na stałe do Polski.

Czy twoja była partnerka poznała kogoś nowego?

3

Ajko napisał/a:
Janek22 napisał/a:

Czy twoja była partnerka poznała kogoś nowego?

Nie poznała nikogo nowego.

4

Temat: Potrzebuje rady
Co Ciebie zraziło w wątku o powyższym temacie, że  założyłeś ten?
Moim zdaniem dostałeś tam sensowne odpowiedzi.

Wracasz do Polski, zatem usiądziesz z dziewczyną twarzą w twarz i omówicie
swoje rozterki patrząc w oczy.
To jest najlepsza droga do porozumienia.
I czy wyjdzie tak, czy inaczej, to dziewczyna jest wolna i ma prawo robić ze
swoim życiem co zechce.
Nie składaliście sobie przysięgi małżeńskiej.
Masz 22 lata i nie jest to koniec Twoich możliwości, a wszelkie teraźniejsze
doświadczenia mogą Ci pomóc w  przyszłych związkach.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Wypalona miłość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024