Potrzebuje porady
Jak wywołać
Znowu ten stan zauroczenia jak na początku.
Jak mówić do dziewczyny
Ogólnie żeby motylki miała i chce żeby miała mega przyjemność.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak wywołać stan zauroczenia motylkow w długim związku porad szukam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Potrzebuje porady
Jak wywołać
Znowu ten stan zauroczenia jak na początku.
Jak mówić do dziewczyny
Ogólnie żeby motylki miała i chce żeby miała mega przyjemność.
a jeden
temat
nie wystarczy?
Dobre, recepty nie ma. Musiałbyś ją zapytać, czy to w ogóle jest możliwe, czy i co ją kręci.
Dobre, recepty nie ma. Musiałbyś ją zapytać, czy to w ogóle jest możliwe, czy i co ją kręci.
A tak z twojego doświadczenia.
Jak ty byś chciała? Aby facet cb zauraczac zaczął od nowa?
Bo najpierw bym spróbował sam "zauraczac od nowa" a dopiero potem podpytac
wieka napisał/a:Dobre, recepty nie ma. Musiałbyś ją zapytać, czy to w ogóle jest możliwe, czy i co ją kręci.
Bo najpierw bym spróbował sam "zauraczac od nowa" a dopiero potem podpytac
Nie da się zauroczyć od nowa zwłaszcza, jak ona odplynęła do innego faceta.
Nie zbudowałeś podstaw na początku związku to masz teraz konsekwencje.
Poza tym zwróc uwagę na to, że ona dokładnie Ci powiedziała (i Ty to napisałeś w drugim temacie), czego jej brakowało, a co ma z tym nowym.
Więc masz dokładnie napisane, co powinieneś robić. W kolejnym związku. A w tym weź znajdź swoją godność i przestań rozważać sypianie i mieszkanie z kimś, kto równocześnie spotyka się z innym facetem.
Ona mówi ze się w nim nie zauroczyla.
Dlatego chcę jeszcze walczyć i zmienić
Ale jak wywołać w niej emocje aby wybrała mnie?
Teraz będziesz zakładał 100 tematów?
Trzymaj się jednego.
Prawda jest taka, że pierwsze wrażenie, można zrobić tylko raz. Tak samo z zauroczeniem.
Powiedziałabym, niech się wypcha...
Jestem w takim długoletnim związku (27 lat) po przejściach. Uwielbiam swojego męża, mimo że parę lat temu wyglądało na to, że nasza wspólna przygoda dobiega końca. Tęsknię, gdy tylko zamyka(m) drzwi i nie mogę się doczekać, kiedy go zobaczę, choć pracy i obowiązków mnóstwo. Jak na niego patrzę, to mam ochotę go zjeść. Kocham rozmawiać z nim, robić zakupy, sprzątać, oglądać fimy, tańczyć do upadłego i nie robić absolutnie nic.
Jak sobie o nim myślę, to robi mi się tak ciepło na sercu. W zasadzie nie wiem, dlaczego tak jest. Wydaje mi się, że kluczowa jest wzajemna życzliwość i wyrozumiałość.
Dużo gotówki i problem masz z głowy.
Potrzebuje porady
Jak wywołać
Znowu ten stan zauroczenia jak na początku. - zaprowadz ja na lono natury z widokiem na wierze Eiffla, Statule wolnosci ( moga byc Chiny )....jesli nie masz funduszy to chociarz gniotka se Swiebodzina styknie
Jak mówić do dziewczyny - jesli to polka to po polsku , wyraznie, bez jakania i pelnymi zdaniami, raczej na trzezwo...unikaj pelnych ust i wypadania jedzenia z buzi
Ogólnie żeby motylki miała i chce żeby miała mega przyjemność. - daj jej w gotowce niech bedzie z 10-15patykow polskich buliwarow i powiedz zeby sobie kupila rozowe okulary i spojrzala gleboko w twoje specyficzne oczy. Znow jesli nie masz funduszy daj jej gablotke z pieknymi motylami - da sie tanio wyrwac na OLX czy Allegro.
Mam nadzieje ze pomoglem . 3 Maj sie Ramy
Oj wiesz, bycie takim kimś, kto chce bardziej od drugiej strony, jest takie, no wiesz, antymotylkowe
Daj spokój, odpuść. Swoim natrectwem odpedzasz motylki.
Moim zdaniem lepiej aby te motylki poczuła inna.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak wywołać stan zauroczenia motylkow w długim związku porad szukam
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024