Mam na imie Julia i chciałaby poznać kogoś do pogadania. Mieszkam w Warszawie. Czy jest tu ktoś z Warszawy?
Mam na imie Julia i chciałaby poznać kogoś do pogadania. Mieszkam w Warszawie. Czy jest tu ktoś z Warszawy?
A musi być koniecznie z Warszawy ?
Nie musi
Julia009 napisał/a:Mam na imie Julia i chciałaby poznać kogoś do pogadania. Mieszkam w Warszawie. Czy jest tu ktoś z Warszawy?
Nie musi
Aneczka_296 napisał/a:Julia009 napisał/a:Mam na imie Julia i chciałaby poznać kogoś do pogadania. Mieszkam w Warszawie. Czy jest tu ktoś z Warszawy?
Więc też jestem z tych ludzi , którzy szukają kogoś do pogadania
Hej Julia
Nie jestem z Warszawy ale tez szukam kogoś z kim można pogadac
Hej Julia
Nie jestem z Warszawy ale tez szukam kogoś z kim można pogadac
No to może zbadajmy się jakoś żeby można było pogadać ? Skoro wszystkie szukamy to zróbmy coś z tym
7 2022-01-26 17:05:19 Ostatnio edytowany przez Anula3017 (2022-01-26 17:07:28)
Anula3017 napisał/a:Hej Julia
Nie jestem z Warszawy ale tez szukam kogoś z kim można pogadacNo to może zbadajmy się jakoś żeby można było pogadać ? Skoro wszystkie szukamy to zróbmy coś z tym
Hej
Spoko nie ma problemu możemy się zgadac wyslalam do Was wiadomość mam nadzieje ze doszła
P/s napisalam do Ciebie Aniu i Julka
Aneczka_296 napisał/a:Anula3017 napisał/a:Hej Julia
Nie jestem z Warszawy ale tez szukam kogoś z kim można pogadacNo to może zbadajmy się jakoś żeby można było pogadać ? Skoro wszystkie szukamy to zróbmy coś z tym
Hej
Spoko nie ma problemu możemy się zgadacwyslalam do Was wiadomość mam nadzieje ze doszła
![]()
![]()
P/s napisalam do Ciebie Aniu i Julka
Odpisane!