Cześć, trochę mi głupio że tu jestem, na forum dla kobiet,chciałbym lepiej zrozumieć uczucia kobiet, dlatego że jestem prawiczkiem i nigdy nie byłem w związku i nie chce przeżyć życia w samotności.
To nie jest forum tylko dla kobiet. Ale pytaj śmiało myślę że z pewnością wiele osób sie wypowie.
Piszesz o uczuciach kobiet, a możesz doprecyzować o czym konkretnie chcesz porozmawiać?
Myślę że na pytania, o uczucia będzie jeszcze czas. Dlatego że trzeba mieć się z kim podzielić nimi,ja nie mam i nie spodziewam się że poznam kogoś nowego, pod koniec tygodnia opuszczam Polskę.
Jaka piękna kapusta! Może zamiast być prawiczkiem lepiej byś został ogrodnikiem, hm?
Odnośnie ostatniej odp. Ta kapusta to twója twarz, szkoda pisać z jebany ryju. Heheh dobra jesteś, Zostałem nim bo chciałem , szmat nie tykam nawet palcem , I takich z jebanych kapuścianych ryjów jak ty.
6 2022-01-11 17:17:41 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2022-01-11 19:23:30)
Cześć Radku Trochę Cię poniosło w ostatnim poście. Nie odbieraj wszystkiego w necie jako atak na Ciebie lub wyśmiewanie. Czasem trzeba włączyć poczucie humoru i dystans do siebie. Tak będzie lepiej dla wszystkich a Ty sam pokażesz się w lepszym świetle. Edytuj post jeszcze dzisiaj i potraktuj nową koleżankę, która zechciała się do Ciebie odezwać z większą przychylnością. Bez tego trudno Ci będzie nawiązać tutaj rozmowy, bo wiele osób może mieć obawy jak je potraktujesz.
Miłego pobytu na Forum Kobiet
Odnośnie ostatniej odp. Ta kapusta to twója twarz, szkoda pisać z jebany ryju. Heheh dobra jesteś, Zostałem nim bo chciałem , szmat nie tykam nawet palcem , I takich z jebanych kapuścianych ryjów jak ty.
Jak tak się odzywasz do kobiet, to już wiadomo, dlaczego jesteś prawiczkiem. Można też założyć, że nim pozostaniesz
No, ja się też nie daję palcem tykać obcym ludziom takim jak ty. A za komplement dotyczący mojego ryjeczka dziękuję, to miłe. Kapustka jest cudna. Skoro widzisz same szmaty dookoła siebie, to już grubszy problem.
Jak to sobie wyobrażasz w realu? Podchodzisz do dziewczyny, bo nie chcesz być samonty i mówisz "Cześć jestem Radek, jestem prawiczkiem." Ona zapyta czym się zajmujesz, to odpowiesz "nie tykaniem szmat". Bo tak się nam tutaj zaprezentowałeś na dzień dobry.
A uczucia kobiet to indywidualna kwestia, żadne zbiorowe zjawisko.
Radek93LU wrzuć na luz, bycie prawiczkiem to nie przestępstwo. Nie musisz jednak rozgłaszać tego w internecie, bo pomimo tego, że jest to Twoją zaletą, jest jednak sprawą intymną. To odpowiednia wiadomość dla kobiety z którą będziesz chciał spędzić życie (nie wspominaj też o tym na samym początku, poczekaj, aż znajomość się rozwinie). Co do uczuć kobiet- z pewnością nie lubimy, gdy ktoś nazywa kobiety szmatami. Mogłeś inaczej wybrnąć z tej sytuacji. Ta kapusta pomimo, że śliczna może zostać odebrana dwuznacznie, nie jest jednak odpowiedzią na dany post, chłopak pytał się o uczucia.
Co do uczuć: traktuj kobietę (i nie tylko kobietę, ale każdego) tak jak Ty chciałbyś być traktowany- to wszystko. Pamiętaj, że kobieta ma też trudniejsze dni, jak każdy. Nie zapominaj o rocznicach, o byciu przyjacielem. Wysłuchaj, bądź czuły. Poznaj, nie oceniaj. Szanuj, ale oczekuj tego też od Niej. W związku przygotuj się na nieporozumienia i kłótnie. W domu nie pomagaj- przyjmij również obowiązki domowe, bo jesteś tak samo odpowiedzialny za dom. Kobieta nie jest sprzątaczką. Nigdy nie obrażaj, nie bij. Po prostu kochaj. Powodzenia.
Tak masz rację trochę mnie poniosło, przepraszam, nie chce obrażać kobiety, doceniam i szanuje te prawdziwe, I nie będę oceniał z góry nie miałem na myśli wszystkich bo znam naprawdę wspaniałe kobiety. Tylko te nieliczne spodkanie w życie i internecie. Po prostu nazbierało się we mnie negatywnych emocji i rozczarowania to zasługa internetu i tego że zawsze jestem wrzucany do jednego worka z innymispokojnym facetem, wyrozumiałym
Tak masz rację trochę mnie poniosło, przepraszam, nie chce obrażać kobiet. Zawsze doceniam i szanuje te prawdziwe, I nie będę oceniał z góry. Nie miałem na myśli wszystkich bo znam naprawdę wspaniałe kobiety. Tylko te nieliczne spotkane w życiu i internecie. Po prostu nazbierało się we mnie negatywnych emocji i rozczarowań, to zasługa, tej (kapusty) i tego że zawsze jestem wrzucany do jednego worka z innymi. Bo jestem wartościowym, spokojnym, wyrozumiałym facetem.