Jestem z chłopakiem 4 lata. Obydwoje jesteśmy religijni i młodzi, mamy po 23 lata. Ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy na pewno mój facet jest w 100% hetero, ponieważ słyszałam że czasem faceci ukrywają swoją orientację. Zaczęłam zwracać uwagę że podobają mu się kolorowe ubrania, nie naciskal na seks, obydwoje postanowiliśmy czekać aż będziemy skłonni do ryzyka. Nie mieszkamy razem. Z drugiej strony zawsze zanim zaczniemy się pieścić to on już ma erekcję, wystarczy że zrobię mu masaż. Często sam chce mnie pieścić i podoba mu się to. Chociaż zdążyło się że mówił że chce iść spać bo jest zmęczony. Ogólnie jak się spotykamy to często mnie trzyma za rękę, obejmuje. Całowanie raczej jak jesteśmy sami. Może przesadzam ale chciałabym mieć pewność że jest hetero. Nigdy nie oglądał się za facetami, nie wykazywał jakiegokolwiek zainteresowania więc może przesadzam jednak
A lepiej byś się czuła jakby był wredny, oschły, nie pieścił cię nie trzymał za rękę, nie przytulał to jest dla ciebie prawdziwy mężczyzna? Tego z fajnymi cechami masz za geja? Skąd wzięłaś takie rozkminy?
Jestem z chłopakiem 4 lata. Obydwoje jesteśmy religijni i młodzi, mamy po 23 lata. Ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy na pewno mój facet jest w 100% hetero, ponieważ słyszałam że czasem faceci ukrywają swoją orientację. Zaczęłam zwracać uwagę że podobają mu się kolorowe ubrania, nie naciskal na seks, obydwoje postanowiliśmy czekać aż będziemy skłonni do ryzyka. Nie mieszkamy razem. Z drugiej strony zawsze zanim zaczniemy się pieścić to on już ma erekcję, wystarczy że zrobię mu masaż. Często sam chce mnie pieścić i podoba mu się to. Chociaż zdążyło się że mówił że chce iść spać bo jest zmęczony. Ogólnie jak się spotykamy to często mnie trzyma za rękę, obejmuje. Całowanie raczej jak jesteśmy sami. Może przesadzam ale chciałabym mieć pewność że jest hetero. Nigdy nie oglądał się za facetami, nie wykazywał jakiegokolwiek zainteresowania więc może przesadzam jednak
Jest gejem, bo lubi kolorowe ubrania.
Kaplica.
Ada, wybacz, że to powiem, ale naprawdę są ważniejsze problemy na świecie. Bo Twoje rozkminy są naprawdę wyssane z palca. Jeszcze żebyś miała jakiekolwiek podstawy do zastanawiania się, ale tu nie ma żadnych.
Nie jest gejem. Najwyraźniej nie ma dużych potrzeb seksualnych. Nie doszukuj się problemów tam gdzie ich nie ma. A jeśli już koniecznie chcesz wiedzieć to najlepiej zapytaj u źródła.
nie naciskal na seks, obydwoje postanowiliśmy czekać aż będziemy skłonni do ryzyka
Sex nie jest ryzykiem, ale z twoimi rozkminami ( wyssanymi z palca) proponowałabym podjąć to "ryzyko" w niedalekiej przyszłości i wtedy będziesz wiedziała czy ten twój chłopak jest w stanie zaspokoić cię. Uważam jak osoba wyżej ze najprawdopodobniej ma niskie libido. Ale nie dowiecie się tego jak faktycznie nie rozpoczniecie współżycia.
nie naciskal na seks, obydwoje postanowiliśmy czekać aż będziemy skłonni do ryzyka
Sex nie jest ryzykiem, ale z twoimi rozkminami ( wyssanymi z palca) proponowałabym podjąć to "ryzyko" w niedalekiej przyszłości i wtedy będziesz wiedziała czy ten twój chłopak jest w stanie zaspokoić cię. Uważam jak osoba wyżej ze najprawdopodobniej ma niskie libido. Ale nie dowiecie się tego jak faktycznie nie rozpoczniecie współżycia.
Jest, czy to niechcianą ciążą czy wenerykiem.
Może mu się odechciało czekania i zaczyna traktować cię jak siostrę/kumpele. Pożądanie gdzieś zdechło po drodze. Albo po prostu hamują go zasady czy religia. Albo ten typ tak ma.
Drogie forume, czy jak założę różowy t-shirt bo mam taki na wierzchu to jestem gejem, bi, czy hetero ale nie takim na 100%? Proszę o pomoc.
7 2021-12-05 12:19:27 Ostatnio edytowany przez wieka (2021-12-05 12:20:28)
"Pożądanie gdzieś zdechło po drodze. Albo po prostu hamują go zasady czy religia."
Też tak pomyślałam, jesteście jak stare dobre młżeństwo
Był pociąg z czasem odjechał ![]()
A tak na poważnie, hamowanie tego pociągu nie wychodzi na zdrowie, szczególnie chłopakowi. Ty nawet nie rozumiesz, że mizianki dla niego to katorga, dlatego jeśli je kończy to dlatego, że pewnie wiąże się też z bólem. Jeśli wstrzemięźliwość seksualna trwa długo, prowadzi do kłopotów że sprzętem, jak to ujął ostatnio chłopak w podobnej sytuacji do Twojego chłopaka.
Ja bym nie mieszała wiary do seksu.
Bo jak jesteście tacy ortofoksyjni, to nie powinno być żadnych mizianek, seks dopiero po ślubie i to tylko w celach prokreacyjnych. W innych przypadkach nie zasłaniajcie się wiarą.
Ja się zastanawiam czy Ty odczuwasz pociąg saksualny do tego chłopaka, bo takie planowanie seksu za jakiś czas z soboty na niedzielę i to pierwy raz, może okazać się porażką, Ty musisz tego pragnąć...
Generalnie nie wiem czy twój chłopak jest gejem ale z pewnością z nim jest coś nie tak. Gdy ja byłem w tym wieku o seksie myślałem bez przerwy, a erekcję często musiałem wstydliwie ukrywać np. w środkach masowej komunikacji (tłok, częste ocieranie się np. podczas przechodzenia kobiety obok mnie-wtedy zarówno w autobusach jak i pociągach był straszny ścisk).Nie wyobrażam sobie aby być w związku cztery lata i jeszcze nie uprawiać seksu albo przynajmniej jego namiastki. To nie jest dla mnie zdrowe ani normalne zachowanie. Ale jak piszesz Obydwoje jesteście religijni to może i dla Was jest normalna sytuacja. Reasumując uważam ze problemem w waszym związku nie jest to czy Twój chłopak jest gejem tylko to że brak w nim seksu. Uważaj żeby w pogoni za dogmatami wiary nie zostać z przysłowiowa ręką w nocniku bo możesz się wtedy bardzo rozczarować.
9 2021-12-07 18:36:44 Ostatnio edytowany przez cisza to ja (2021-12-07 18:37:43)
Jestem z chłopakiem 4 lata. Obydwoje jesteśmy religijni i młodzi, mamy po 23 lata. Ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy na pewno mój facet jest w 100% hetero, ponieważ słyszałam że czasem faceci ukrywają swoją orientację.
/./
Może przesadzam ale chciałabym mieć pewność że jest hetero. Nigdy nie oglądał się za facetami, nie wykazywał jakiegokolwiek zainteresowania więc może przesadzam jednak
Niektóre kobiety mają za mało problemów, wiec na siłę je wyszukują.
Zasiałaś w swojej głowie ziarno niepewności i szukasz tu odpowiedzi, zamiast
poruszyć z chłopakiem temat i poznać jego zdanie.
I wcale nie musisz ujawniać swoich wątpliwości co do niego, ale kogoś
wymyślić i sobie pogadać na luzie.
Po prostu to zrób.
I tyle.
xDDD
Tak, jeżeli lubi kolorowe ubrania to na 100% jest gejem.
Im bardziej opresyjne środowisko i niesprzyjające naszemu prawdziwemu ja, tym człowiek bardziej o tym myśli i zafiksowuje się. Wyparcie nigdy do niczego dobrego nie poprowadzi. Historie życiem pisane pokazują, że można jednocześnie pisać najbardziej homofobiczne ustawy i uciekać rynną z gejowskich orgii.
12 2023-12-04 11:05:21 Ostatnio edytowany przez apropo_defacto (2023-12-04 11:05:50)
z jednej strony można olewać takie trollowanie, ale z drugiej strony coś sie musi na forum dziać, bo zechnie jak wizaz,pl
to ja zapytam, zeby utrzymać ruch, jak go pieścisz po ptaku, to którą ręką?