trochę stażu jest ale moja partnerka wyrazila chec uszczesliwienia mnie dokonczeniem mnie w trakcie orala następnym razem. WIele lat temu to sie tam chyba stalo na poczatku ale generalnie to bedzie praktycznie nowosc jak u dzieciakow i nie bardzo chce to spieprzyc bo a nuż sie powtorzy ;-).
Nie wiem, gdzieśtam czytalem ze najlepiej dla kobiety jest dochodzic gleboko na gardlo, ale troche boje się choc chyba wytrysk w buzi przez kobiety nie jest tak odczuwany mocno gdy jest w buzi. Nie wiem, nie tryskam tak jak 16tolatek ale po dlugiej grze wstepnej jest dosc mocno.
Wiem ze kilka razy gdy myślała ze dojdę to wyjmowała go z ust i podlizywała główkę od spodu tak jakby chciała bym doszedł na język.
Wiem że być może pytanie idiotyczne bo lepiej zapytać, ale ponieważ wiem że dla niej to będzie nowość i pewnie zostawi to mi więc chcę by miała mniej szans na nieprzyjemne wrażenia.
Czy któraś z pań miała lepsze lub gorsze doświadczenia statystycznie z przyjęciem? (ewentualne krztuszenie, odruch przy wytrysku czy odczucie smaku gorsze itd)?