Pierwszy oralowy finish, lekki strach, lepiej głeboko czy płytko język - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pierwszy oralowy finish, lekki strach, lepiej głeboko czy płytko język

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pierwszy oralowy finish, lekki strach, lepiej głeboko czy płytko język

trochę stażu jest ale moja partnerka wyrazila chec uszczesliwienia mnie dokonczeniem mnie w trakcie orala następnym razem. WIele lat temu to sie tam chyba stalo na poczatku ale generalnie to bedzie praktycznie nowosc jak u dzieciakow i nie bardzo chce to spieprzyc bo a nuż sie powtorzy ;-).

Nie wiem, gdzieśtam czytalem ze najlepiej dla kobiety jest dochodzic gleboko na gardlo, ale troche boje się choc chyba wytrysk w buzi przez kobiety nie jest tak odczuwany mocno gdy jest w buzi. Nie wiem, nie tryskam tak jak 16tolatek ale po dlugiej grze wstepnej jest dosc mocno.
Wiem ze kilka razy gdy myślała ze dojdę to wyjmowała go z ust i podlizywała główkę od spodu tak jakby chciała bym doszedł na język.

Wiem że być może pytanie idiotyczne bo lepiej zapytać, ale ponieważ wiem że dla niej to będzie nowość i pewnie zostawi to mi więc chcę by miała mniej szans na nieprzyjemne wrażenia.
Czy któraś z pań miała lepsze lub gorsze doświadczenia statystycznie z przyjęciem? (ewentualne krztuszenie, odruch przy wytrysku czy odczucie smaku gorsze itd)?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwszy oralowy finish, lekki strach, lepiej głeboko czy płytko język

Ale jak ona ma zostawić to Tobie, skoro podczas orala to ona kontroluje sytuację? NIech robi tak jak jest jej wygodniej i najlepiej i niech sama posprawdza różne opcje.

3

NIech zrobi tak:

eromantyk napisał/a:

... gdy myślała ze dojdę to wyjmowała go z ust i podlizywała główkę od spodu tak jakby chciała bym doszedł na język.

A potem sto seksów do wprawy i niech eksperymentuje.

4

Jeśli myślisz, że wytrysk może być dla niej niekomfortowy to poprostu jak będziesz dochodził powiedz "zaraz dojdę" i ona wtedy już zrobi tak, żeby było dla niej komfortowo. Jak będzie chciała w buzi głęboko to weźmie Cię głęboko, jak na język to wyjmie członka i przyjmie wytrysk na język itd itd

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pierwszy oralowy finish, lekki strach, lepiej głeboko czy płytko język

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024