Cześć dziewczyny.
Proszę Was o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej PREFERENCJI SEKSUALNYCH KOBIET. Wyniki beda wykorzystane w poradniku.
Ankieta jest całkowicie anonimowa, nie wiem kto ją wypełnia. Zajmuje ok 2minut, są tam 23 pytania, odpowiedzi głównie "tak" lub "nie".
Proszę o szczere odpowiedzi oraz niewypełnianie jej przez mężczyzn bo wynik będzie przekłamany.
Jednak widze, ze jako nowa osoba na forum nie moge dodac linku do niej
Moglby mnie ktos poratowac jakos?
1 2021-11-26 22:52:48 Ostatnio edytowany przez Samalex (2021-11-26 22:55:22)
Nie.
Na marginesie....anonimowa ankieta w internecie....przecież tu każdy może wpisać co tylko chce....faceci, kobiety, młodzi , starzy, dowcipnisie, złośliwcy....
Wartość takiej ankiety jest zerowa.
Nie.
Dzieki, milo ![]()
Samalex napisz jeszcze 3 posty wtedy możesz zamieścić link o ile jest zgodny z regulaminem .
Regulamin przeczytany ? ![]()
tylko nie spamuj bo to nuda straszna jest a taki marketing jest słaby ,beznadziejny .
To zaden marketing. Brakuje mi ok 100 wypelnionych ankiet do zalozonej wczesniej liczby ankietowanych wiec szukam sposobow na ich zdobycie. Fora dla kobiet i dzialy dotyczace seksu wydaja sie idealnym do tego miejscem.
Samalex napisz jeszcze 3 posty wtedy możesz zamieścić link o ile jest zgodny z regulaminem .
Regulamin przeczytany ?
tylko nie spamuj bo to nuda straszna jest a taki marketing jest słaby ,beznadziejny .
Link do wspomnianej anonimowej ankiety dotyczacej preferencji seksualnych kobiet:
z tym marketingiem to był żarcik taki
a nie takie numery tu odchodziły z marketingiem i ankietami
niektóre nudne albo zabawne inne mniej a jeszcze inne to spamowanie i trollig przy okazji
ale ja jestem nadgorliwy w mordę
ehhh
9 2021-11-28 13:31:44 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2021-11-28 13:33:59)
Ankietę przeczytałam, ale nie wypełniłam. Kim w ogóle jesteś? Ankieta jest słaba wg mnie i ma błędy.
Po pierwsze, we wstępie, powinno być konkretnie napisane kto przeprowadza ankiete, nie ma tego, cel? Na forum zostało napisane że do poradnika będą zbierane dane, w ankiecie nie ma takiej informacji, cel słabo sformułowany, składnia kiepska. Nie ma konkretnie napisane jak zaznaczać.
Dane demograficzne umieszcza się na końcu ankiety, pytanie tylko o wiek to za mało wg mnie.
Same pytania tez wg mnie średnie, slabo opracowane, czasami odpowiedź tak, nie to za mały wybór. Pokusiłabym się o większa różnorodność w zadawaniu owych pytań. Słownictwo pozostawia wiele do życzenia. Ankieta mało profesjonalna, pytania nie wyczerpują tematu, nawet otwarte pytanie na koniec dałoby spore pole do rozwinięcia.
Na koniec dziękujemy za wypełnienie ankiety i poświęcony czas.
Tak to widzę, jak na ankiete do poradnika slabo.
Edit: nawet w pytaniu o wiek jest błąd.
Jak mam 30 lat to która odpowiedź mam zaznaczyc? 20-30 czy 30-40? Powinno być 20-30, 31-40
Ankietę przeczytałam, ale nie wypełniłam. Kim w ogóle jesteś? Ankieta jest słaba wg mnie i ma błędy.
Po pierwsze, we wstępie, powinno być konkretnie napisane kto przeprowadza ankiete, nie ma tego, cel? Na forum zostało napisane że do poradnika będą zbierane dane, w ankiecie nie ma takiej informacji, cel słabo sformułowany, składnia kiepska. Nie ma konkretnie napisane jak zaznaczać.
Dane demograficzne umieszcza się na końcu ankiety, pytanie tylko o wiek to za mało wg mnie.
Same pytania tez wg mnie średnie, slabo opracowane, czasami odpowiedź tak, nie to za mały wybór. Pokusiłabym się o większa różnorodność w zadawaniu owych pytań. Słownictwo pozostawia wiele do życzenia. Ankieta mało profesjonalna, pytania nie wyczerpują tematu, nawet otwarte pytanie na koniec dałoby spore pole do rozwinięcia.
Na koniec dziękujemy za wypełnienie ankiety i poświęcony czas.Tak to widzę, jak na ankiete do poradnika slabo.
Edit: nawet w pytaniu o wiek jest błąd.
Jak mam 30 lat to która odpowiedź mam zaznaczyc? 20-30 czy 30-40? Powinno być 20-30, 31-40
Bo ta ankieta jest po to, żeby potem targetowi faceci mogli sobie przy odpowiedziach zrobić dobrze ![]()
Przeczytałam, ale nie wypełniłam. Przecież to nie jest żadna profesjonalna ankieta i poradnika z tego nie będzie. Wulgarne słownictwo, jakieś tendencyjne fantazje - lubisz, czy nie. Profesjonalista tego nie pisał, ani nawet student, raczej jakiś zboczek, erotoman gawędziarz.