wasze gry i zabawy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » wasze gry i zabawy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: wasze gry i zabawy

No to spróbuję podkrecic atmosferę smutów.

Macie jakieś  gry i zabawy ktorymi nie dzielicie sie ,a jednak w anonimowym forum mozecie sie nie co otworzyc?

Nie ktore pary maja zabawe ze w domu to w domu chill i takie tam everyday . Ale na wypadach tylko we 2je ida na fullgas- no limits
Czasem na pelnym gwizdku, czesem  pod wplywem - kolega opowiadał.

Czy to normalne?
Czy to moralne?
...Czy ktos cos tez ten teges?
Ktos przerabiał trojkaty i kwadraty?
Czy to przychodzi z wiekiem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wasze gry i zabawy

Normalne? Moralne? A komuż to oceniać? Osobiście wychodzę z założenia, że jeśli obojgu coś pasuje, nikomu nie dzieje się krzywda to spoko smile Ja wielokątów nie przerabiałam i nie planuje raczej, dla mnie ryzykowne. No nudna jestem jak flaki z olejem big_smile

Za gowniaka czlowiek eksperymetowal ale to stare dzieje dzis bym w to nie poszedl 2 raz.
Wielokatow nie przerabialismy z zonka, ale co zycie pokaze zobaczymy, poki zdrowie dopisuje jedziemy z tym koksem co jest. Tez chyba wolimy troche oleju no i te flaki:)

Ktos tu postawil na strit i zwinał glowne pule bez strat?

4

Z ciekawszych, trójkąt miałem raz, KKM, fajne przeżycie do wspominania. Nie byłem wtedy w związku - z partnerką bym się tak nie bawił.
Z jedną partnerką ostre S/M, ja w roli doma. Szczerze - męczące, fajnie tak ale nie cały czas. Ona za to uwielbiała by ją zeszmacić, poniżyć, pokazać siłę, spoliczkować. Nawet jak chciałem na spokojnie to sama prowokowała, zachęcała.
Seks w miejscach publicznych też był za młodu. Czasem z braku lokum.
Jestem otwarty ale jakiś tam większych ekscesów nie potrzebuje. Waginalny, oralny musi być, w różnych przeróżnych pozycjach, co jakiś czas dominacja, wiązanie, jakieś gadżety. Chętnie spełniam fantazje partnerek ale w związku tylko we dwoje.

Kilka lat temu w Corralejo w Swiateczny wieczor, zostawilismy jaszcze wtedy nasze bajtle z tesciowa a sami pojechalismy na duze wydmy i plaze polazic...troche nas wzielo na amory.
No i akcja w wynajetym aucie z pieknymi widoczkami na zone i za oknami , zaraz po naszych fajerwerkach ( moze za bardzo bujalismy maszyna) auto zaczelo sie staczac w dol w przeciwnym kierunku do drogi a moja bluza zwinela sie o lewarek skrzyni biegow i hamulca recznego...
Wiec bez zbednych ruchow rzucilem sie rekoma na hamulec nozny no ale gola dupa zostala u gory a zona zaczela sie miotac z ta bluza tez pol naga. No i wlasnie w tym momencie zapukali policjanci.. WTF w czym problem, ze tu nie wolno stawac a tym bardzie sie grzmocic.  Obylo sie bez mandatu tylko zenua straszna i wstydu troche tym bardziej ze my wtedy przed 40 a gutki mlodziaki...
Glowa siwieje dupa szaleje powiadaja (  ale jest czasem o co wspomniec w swiateczny wieczor)

6

Trojkatow i innych wielokątów nie przerabialiśmy z mężem.... Chociaż ochota jest, ale jest tez strach ze może nam takie coś skiepścić związek.

Takze raczej normalnie. Wginalnie, w przeróżnych pozycjach... Gadżety. Mam swoje "pudełko przyjemności" jak mawia mój mąż

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » wasze gry i zabawy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024