się pożegnam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » się pożegnam

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 52 ]

Temat: się pożegnam

Wyguglałam to forum, szukając informacji o ludzkich zachowaniach i zostałam, żeby coś zrozumieć.

I chyba zrozumiałam, co chciałam. I to w trochę dziwnych okolicznościach, bo w wyniku sporów z innymi użytkowniczkami.

Dowiedziałam się, że ludzie potrafią się bardziej różnić od siebie, niż by mi przyszło do głowy. I, że nie ma w tym jakiejś wielkiej tajemnicy albo czyjejś złośliwości.

A po przejrzeniu kilkuset wątków tematyka zaczyna się ewidentnie powtarzać, więc idę się pobawić gdzie indziej.

dziękuję i pozdrawiam smile

Odp: się pożegnam

Ludzie są różni. Warto czasem posłuchać innych. Czasem można zmienić swój punkt widzenia. Tutaj zawsze jest o czym pogadać. No cóż skoro tak postanowiłaś to powodzenia!
Może jeszcze kiedyś przeczytamy post Miry Żmijewskiej. Adieu!

No to bywaj.
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.

4

Powodzenia :-)

Może zajrzyj czasami, a nuż pojawi się jakiś nowy ciekawy temat ;-)

5

Mira Żmijewska napisał/a:

A po przejrzeniu kilkuset wątków tematyka zaczyna się ewidentnie powtarzać, więc idę się pobawić gdzie indziej.

Spoko ,ale i tak wrócisz i już wracasz co w sumie jest fajne ,ponieważ wydajesz się w porządku babką smile

paslawek napisał/a:

Spoko ,ale i tak wrócisz i już wracasz co w sumie jest fajne ,ponieważ wydajesz się w porządku babką smile

Wracam, bo mi jeszcze konta nie skasowali. A bez skasowanego konta to jednak trudno się powstrzymać, żeby nie wyrażać publicznie swoich najmojszych opinii.

7

paslawek napisał/a:

Wracam, bo mi jeszcze konta nie skasowali. A bez skasowanego konta to jednak trudno się powstrzymać, żeby nie wyrażać publicznie swoich najmojszych opinii.

To może potrwać to kasowanie konta bo jakiś jest problem z administracją i kontaktem z nią ,a moderacji nie ma na forum przez którą można było się dostać do administracji uff

Jak tutaj można usunąć konto? Bo nie widzę takiej opcji w panelu użytkownika, a na listy wysyłane do redakcji nie ma odpowiedzi.

9

Sama nie usuniesz konta ,
zrobiłaś wszystko prawidłowo
tylko z administracją jest od jakiegoś czasu podobno czeski film nikt nic nie wie, brak kontaktu.

10

Administracji praktycznie nie ma, dwie ostatnie zaangażowane tu osoby tj Cyngli i Izabela zostały zagryzione przez udzielające się tu towarzystwo. W myśl zasady chcieliście, to macie wolną amerykankę.

11 Ostatnio edytowany przez Britan (2021-11-17 13:14:29)

assassin napisał/a:

Administracji praktycznie nie ma, dwie ostatnie zaangażowane tu osoby tj Cyngli i Izabela zostały zagryzione przez udzielające się tu towarzystwo. W myśl zasady chcieliście, to macie wolną amerykankę.

To tłumaczy dlaczego od trzech tygodni nie mogę skontaktować się z administracją.
Czyli możliwe, że forum za jakiś czas zniknie, bo kto będzie utrzymywać hosting.

12 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-11-17 13:21:30)

assassin napisał/a:

Ojojoj zagryzione... Pewnie jeszcze bez powodu big_smile

Jest teraz tak jak na skrzyżowaniu z wyłączoną sygnalizacją świetlną. Ruch rozładowuje się naturalnie sam. Najgorzej jak ruchem kierują światła lub nie daj Boże policja wink

13

Britan napisał/a:
assassin napisał/a:

To tłumaczy dlaczego od trzech tygodni nie mogę skontaktować się z administracją.
Czyli możliwe, że forum za jakiś czas zniknie, bo kto będzie utrzymywać hosting.

Hosting akurat jest na kogoś innego i ta dziewczyna tu od dawna nie wchodzi, ale zysk z reklam się widocznie zgadza.

14

Britan napisał/a:
assassin napisał/a:

To są tylko moje domysły na podstawie tego co kiedyś działo się na innym forum więc nie bierzcie tego za pewnik
możliwe że forum zmienia właściciela czyli też administrację automatycznie i stąd kiepska komunikacja ,albo aktualnemu właścicielowi forum nie zależy na kontakcie z użytkownikami z jakichś nieznanych powodów nam.

15

Kontakt z administracją na tym forum zawsze był niemożliwy.

16

GangOlsena napisał/a:

Nieprawda. Nigdy nie miałam żadnych problemów z kontaktem. Nie było tego wiele, ale chyba kilka razy napisałam do pań administratorek i ZA KAŻDYM RAZEM otrzymałam odpowiedź.

17 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-11-17 13:38:28)

Administrator a Moderator.
Znajdź przynajmniej jedną różnicę.

Cytując klasyka:

Admin = pan i władca
Mod = sługa władcy wszechmogącego

wink

Wszelaki kontakt tutaj jaki był, to był kontakt z Moderatorkami.

18

GangOlsena napisał/a:

Cytując klasyka:

Admin = pan i władca

wink

Skąd wiesz, skoro nigdy z nikim nie miałeś kontaktu?

19 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-11-17 13:41:03)

Też nie miałem problemów z kontaktem ,ale ja się kontaktowałem z moderatorkami a one zemną parę razy
z administracją tą właściwą nadrzędną względem moderacji, to nie miałem potrzeby się kontaktować więc nie wiem,jak to wyglądało,teraz nie ma moderacji na forum więc komunikacja z administracją czy właścicielami  forum bez pośrednictwa moderacji jest niemożliwa okazuje się jak was czytam .

20 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-11-17 13:44:04)

Salomonka napisał/a:
GangOlsena napisał/a:

Cytując klasyka:

Admin = pan i władca

wink

Skąd wiesz, skoro nigdy z nikim nie miałeś kontaktu?

Tajemnica, którą zabiorę do grobu.
PS. Czemu GangOlsena nie może być kobietą? big_smile

21

Salomonka napisał/a:
GangOlsena napisał/a:

Nieprawda. Nigdy nie miałam żadnych problemów z kontaktem. Nie było tego wiele, ale chyba kilka razy napisałam do pań administratorek i ZA KAŻDYM RAZEM otrzymałam odpowiedź.

Bo z dziewczynami nie było problemu, żeby się skontaktować. Ale z mityczną Redakcją kontaktu nie ma.

22

Lady Loka napisał/a:
Salomonka napisał/a:
GangOlsena napisał/a:

Bo z dziewczynami nie było problemu, żeby się skontaktować. Ale z mityczną Redakcją kontaktu nie ma.

Loka, pomyśl; Gdyby nie było kontaktu z redakcją to dziewczyny by nie odeszły z własnej woli, bo na forum mogły sobie poradzić z każdym.

Natomiast "mityczna" redakcja sama z własnej nieprzymuszonej woli nie interesowała się forum i tym co się tu dzieje, tak jak i teraz się nie interesuje. .
Na tym kończę wymianę myśli na ten temat.

23 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-11-17 14:35:36)

Użytkownicy forum nie mieli bezpośredniego kontaktu z administracją, mieli ten kontakt za pośrednictwem moderacji. Teraz nie ma moderacji,  nie ma kontaktu z administracją, bo nie ma osób, przez które ten kontakt był realizowany.
GangOlsena to wie. A skąd to, to tajemnica i proszę GanguOlsena o to nie pytać, bo i tak nie odpowie wink

24

paslawek napisał/a:
Britan napisał/a:
assassin napisał/a:

To są tylko moje domysły na podstawie tego co kiedyś działo się na innym forum więc nie bierzcie tego za pewnik
możliwe że forum zmienia właściciela czyli też administrację automatycznie i stąd kiepska komunikacja ,albo aktualnemu właścicielowi forum nie zależy na kontakcie z użytkownikami z jakichś nieznanych powodów nam.

A może po prostu Isa i Olinka miały już dość redagowania i moderowania forum i postanowiły zakończyć współpracę w tym obszarze, a właściciele (z braku laku lub z premedytacją) eksperymentują, jak będzie funkcjonowało forum bez moderacji?

25 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-11-17 15:03:28)

wszystko jest możliwe i pewnie o kulisach tego zamieszania  się możemy nie dowiedzieć .
możliwym jest też to pozostawienie moderacji samej sobie ,z niektórymi ważnymi sprawami wymagającymi rozstrzygnięć przez administratora .Także możliwe że  kontakt na linii moderacja admin też nie był dobry .

26

Nie ma też potrzeby usuwania konta,, jak nie będziesz się udzielała, konto będzie jak gdyby zapomniane. Jak Ci przyjdzie ochota na pisanie, zawsze możesz wrócić.

27

Salomonka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Loka, pomyśl; Gdyby nie było kontaktu z redakcją to dziewczyny by nie odeszły z własnej woli, bo na forum mogły sobie poradzić z każdym.

Natomiast "mityczna" redakcja sama z własnej nieprzymuszonej woli nie interesowała się forum i tym co się tu dzieje, tak jak i teraz się nie interesuje. .
Na tym kończę wymianę myśli na ten temat.

Chyba chciałaś powiedzieć, że gdyby był kontakt z redakcją, to by nie odeszły wink
nikt ich przecież siłą nie wykopał z forum. A i nie ma kogoś, kto by te obowiązki przejął.
Poza tym sama do redakcji pisałam już po tej całej sytuacji i moje maile są gdzieś w eterze.

28

teoretycznie.regulaminowo to pół roku wystarczy się nie logować na forum wtedy konto może zostać usunięte, tyle że warunkiem jest to że ktoś to zauważy i je zlikwiduje bo automatycznie ono się po pół roku nie usuwa .

29

paslawek napisał/a:

teoretycznie.regulaminowo to pół roku wystarczy się nie logować na forum wtedy konto może zostać usunięte, tyle że warunkiem jest to że ktoś to zauważy i je zlikwiduje bo automatycznie ono się po pół roku nie usuwa .

Pół roku nie wytrzymam bez testowego logowania i przeglądania nowości, a chcę usunąć konto właśnie po to, żeby się nie logować i nie przeglądać :>

30

Dobra, to może tak:

SEX, SEX, SEX

sekskamerki

chwilówki

powiększanie nosa

-------------

Proszę, usuńcie moje konto smile

31

Dobra, to może tak:

SEX, SEX, SEX

sekskamerki

chwilówki

powiększanie nosa

-------------

Nie zadziała tongue

32

Dobra, to może tak:

SEX, SEX, SEX

sekskamerki

chwilówki

powiększanie nosa

-------------

To jakieś zaklęcie ?? lol

33

Mira w ramach eksperymentu hejtuj innych. Przeklinaj i wstawiaj linki smile.
Ale szkoda, że uciekasz bo lubię czytać twoje wpisy.

34

Przyślij mi swoje hasło, ja się zaloguje i go zmienię i nie będziesz mogła się logować...

35

Mira - nie zaglądaj Tu big_smile
a kysz smile

36 Ostatnio edytowany przez Mira Żmijewska (2021-11-21 01:45:33)

Proszę: usuńcie moje konto.

Horoskopy i gwiazdy zdecydowanie doradzają, żeby to zrobić, a horoskopów nie można w takiej kwestii ignorować niezależnie od faktu, pod jakim znakiem zodiaku moderacja nasza jest urodzona.

Jestem pewna, że również precyzyjny horoskop na konkretny dzień urodzenia: http://astro-studio.pl sugerowałby podjęcie właśnie takich działań.

A z astrologią nie należy zadzierać, kto lekce sobie waży wpływ gwiazd i planet na nasze codzienne życie, ten w krótkim czasie może spodziewać się tutaj zmasowanego nalotu miłośników zamieszczania linków do przeróżnych cudów i wszelakich zabiegów magicznych w unikalnych cenach big_smile

37

Gary napisał/a:

Przyślij mi swoje hasło, ja się zaloguje i go zmienię i nie będziesz mogła się logować...

Zdecydowałam się skorzystać z propozycji Garego w wymiksowaniu się z forum, więc więcej się już tu nie odezwę.

A Garemu niniejszym dziękuję za pomoc smile

38

Całusy Mira, trzymaj się zdrowo. Gary stał się takim kryzysowym administratorem smile.

39

To ja też zastosuję podobną technikę. Jest coś takiego jak generator haseł. To forum jakoś tak dziwnie uzależnia. Muszę ograniczyć zaglądanie tutaj bo zjada za dużo czasu.
Na razie!

40 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-03 15:04:31)

GangOlsena napisał/a:

pacz przeoczenie me słaby zaskok nie mam usprawiedliwienia smile na to
wybacz odpuść smile

odpowiedź jest prosta Egon był genialny i miał jaja smile
ale to wszystko mi moralnie jest obojętne big_smile

"nadgorliwość" smile ,jakie "samobójstwo" hahahaha
cichy powrót ,wejście smoka - no i se kurna polatałaś smile
tyle wyszło z emocji zastarzałych uraz ?
nie ma obojętności,niepoważności,dystans nią nie jest

nikt nie uwierzy ,mało kto zrozumie,niewielu pamięta 
można i tak, przyjąć nową pozę ach te zabawy, figle  tongue niezłe smile ale co pod spodem ?
z resztą nie ważne ,niema jak tego udowodnić ,a i tak wszystko to bez znaczenia ,
świat się nie zawalił i życie toczy się dalej.Drobiazgi drobiazgi smile
spokojnie ja nie chowam urazy
zaprzecz jak chcesz
albo udaj zdziwioną jak chcesz
najlepiej o przecinkach napisz albo coś innego ,ale nie radzę przecież tak se popierdalam .
schiza,urojenia to było dobre - ale już było big_smile stary paslawek się nudzi też niezłe - też już było. bystre to i wnikliwe paslawek ma wady a nie wypada i nie powinien smile nie naćpałem się również .
nikomu nie powiem bo to nie istotne w sumie wydaje się nieprawdopodobne "że szok" .

41 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-05 14:35:20)

paslawek napisał/a:
GangOlsena napisał/a:

wybacz odpuść smile

"zestarzałych uraz"? Wolne żarty big_smile Co Ty wiesz, w nogach śpisz tongue

42 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-05 14:48:47)

GangOlsena napisał/a:
paslawek napisał/a:
GangOlsena napisał/a:

wybacz odpuść smile

tam jest znak zapytania  "?" to znaczy że nie wiem  i się pytam.

znaczy to taka spontaniczna akcja "last action hero"  ? big_smile misja kamikadze smile

czyli tak ,reszta się zgadza ,kto by uwierzył tongue
nie umieraj jeszcze

43

paslawek napisał/a:
GangOlsena napisał/a:
paslawek napisał/a:

wybacz odpuść smile

znaczy to taka spontaniczna akcja "last action hero"  ? big_smile misja kamikadze smile

skarbie, jakie znowu kamikadze big_smile Czy to oby nie przesadzasz?

OK, skoro tam był znak zapytania, to odpowiedź brzmi: nie, żadnej urazy, wprost przeciwnie wink

44 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-05 15:16:39)

GangOlsena napisał/a:
paslawek napisał/a:
GangOlsena napisał/a:

OK, skoro tam był znak zapytania, to odpowiedź brzmi: nie, żadnej urazy, wprost przeciwnie wink

oczywiście że przesadzam big_smile

" żadnej urazy, wprost przeciwnie wink"

a to miłe naprawdę smile tamtą co wsiąkła jak kamfora to lubiłem ,wredną maupę ,
ale co zrobić takie życie  nikt nie jest doskonały

peace

45 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-05 15:10:22)

paslawek napisał/a:
GangOlsena napisał/a:
paslawek napisał/a:

a to miłe naprawdę smile

Bo ja jestem miła dziewczyna, ale jestem więcej niż pewna, że bierzesz mnie za kogoś zupełnie innego tongue

46

GangOlsena napisał/a:
paslawek napisał/a:
GangOlsena napisał/a:

a to miłe naprawdę smile

Bo ja jestem miła dziewczyna, ale jestem więcej niż pewna, że bierzesz mnie za kogoś zupełnie innego tongue

możliwe nie mówię że nie ,
przecież wszystkich nie znam
kombinuje z tymi co ich znam lub znałem - normalka
a w stare wątki to nie wchodzę za bardzo
wiesz ile tego jest

47 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-05 15:21:28)

paslawek napisał/a:

tamtą co wsiąkła jak kamfora (...) ,wredną maupę ,

To byłby całkiem miły komplement big_smile No, ale trudno, obejdę się smakiem

48 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-05 15:32:25)

GangOlsena napisał/a:
paslawek napisał/a:

od niektórych "randomowych" użytkowników za to nagłe zniknięcie, ma obiecany wpierdziel nahajem smile
ale to długo by tłumaczyć dlaczego ,ja nie dam rady tego objaśnić ogromnie rozległy kontekst chyba że się uczestniczyło
w jednym wątku no dwóch - to może być jasne .

49 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-05 15:51:57)

paslawek napisał/a:
GangOlsena napisał/a:
paslawek napisał/a:

od niektórych "randomowych" użytkowników za to nagłe zniknięcie, ma obiecany wpierdziel nahajem smile
ale to długo by tłumaczyć dlaczego ,ja nie dam rady tego objaśnić ogromnie rozległy kontekst chyba że się uczestniczyło
w jednym wątku no dwóch - to może być jasne .

No nie bawiliśmy się tutaj razem w nic więc ja to na pewno nie ja big_smile

Obawiam się, że tęsknisz za kimś innym wink

50

GangOlsena napisał/a:

Obawiam się, że tęsknisz za kimś innym wink

teraz to Ty przesadzasz smile
ale bywało zabawnie i ciekawie to fakt

51

paslawek napisał/a:
GangOlsena napisał/a: