Czy znajdzie się dobra duszyczka która napiszę i porozmawia wyrazi swoje zdanie tak szczerze w bardzo delikatnym temacie
Czy znajdzie się dobra duszyczka która napiszę i porozmawia wyrazi swoje zdanie tak szczerze w bardzo delikatnym temacie
Dawaj kolego; chyba że zależy Ci wyłącznie na kobiecych opiniach, ale wtedy i tak rychło napiszesz o co kaman ![]()
Prawiczek25 napisał/a:Czy znajdzie się dobra duszyczka która napiszę i porozmawia wyrazi swoje zdanie tak szczerze w bardzo delikatnym temacie
Dawaj kolego; chyba że zależy Ci wyłącznie na kobiecych opiniach, ale wtedy i tak rychło napiszesz o co kaman
Napisałem PW
Napisz jeśli chcesz...
Jeśli chcesz przeczytać zdanie kobiety to też napisz ![]()
Jeśli chcesz przeczytać zdanie kobiety to też napisz
Napisałem PW
Agnes76 napisał/a:Jeśli chcesz przeczytać zdanie kobiety to też napisz
Napisałem PW
Przyszło tylko "Hej" a treści brak.
Witam ponawiam pytanie czy jest osoba która zgodzi poświęcić mi chwilę na rozmowę chodzi o temat delikatny . Jest to dość krępujące dla mnie dlatego nie chce pisać na ogólnym forum tylko w wiadomości prywatnej
9 2021-11-19 12:36:29 Ostatnio edytowany przez Gary (2021-11-19 12:37:17)
Prawiczek napisał/a:Napisałem PW
Przyszło tylko "Hej" a treści brak.
U mnie chyba dialog zakończył się równie szybko.
Jeśli chcesz przeczytać zdanie kobiety to też napisz
Wysłałem PW mam nadzieje ze doszła ty razem
Aj waj
Aj waj
![]()
Doszło, jednak nie jestem w stanie udzielić Ci porady czy oceny na zadane pytanie. Na Forum nie będę pisać nic więcej na ten temat.
Agnes76 napisał/a:Jeśli chcesz przeczytać zdanie kobiety to też napisz
Chłopie, nikt Cię tu nie zna, nikt nie dojdzie, że Prawiczek25 to Jasiek z trzeciego piętra drugiej klatki.
Pisz normalnie na forum.
No chyba, że chcesz wrzucać zdjęcia przyrodzenia, to wtedy nie pisz.
Lucyfer666 napisał/a:Aj waj
Bo zamiast napisać o co mu chodzi, to kombinuje, jak koń pod górę.
może chodzi o to żeby tylko kombinować i nic nie zrobić ponad to .
Prawiczek25 napisał/a:Agnes76 napisał/a:Jeśli chcesz przeczytać zdanie kobiety to też napisz
Chłopie, nikt Cię tu nie zna, nikt nie dojdzie, że Prawiczek25 to Jasiek z trzeciego piętra drugiej klatki.
Pisz normalnie na forum.No chyba, że chcesz wrzucać zdjęcia przyrodzenia, to wtedy nie pisz.
No co ty, przecież to Zenek z Torunia mieszka na 2 piętrze, ul. Mickiewicza.
Lady Loka napisał/a:Prawiczek25 napisał/a:Wysłałem PW mam nadzieje ze doszła ty razem
Pisz normalnie na forum.No chyba, że chcesz wrzucać zdjęcia przyrodzenia, to wtedy nie pisz.
No co ty, przecież to Zenek z Torunia mieszka na 2 piętrze, ul. Mickiewicza.
Za dużo tych prawiczków, mylą mi się już ![]()