Czy złożyć mu życzenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Czy złożyć mu życzenia

Cześć
Potrzebuję porady, gdyż nie wiem czy składać mu życzenia urodzinowe..
W skrócie poznaliśmy się przez internet, dużo pisaliśmy, rozmawialiśmy przez telefon, czasem kontakt się urywał, bo chciałam się z nim spotkać, ale nigdy do tego nie doszło. Nie mamy ze sobą kontaktu od dwóch tygodni, a dzisiaj ma urodziny.. i nie wiem czy złożyć mu życzę urodzinowe. Boje się, że wyjdę na desperatke bądź ośmiesze się. Co radzicie ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Gary (2021-09-20 21:49:14)

Odp: Czy złożyć mu życzenia

Koniecznie złożyć życzenia!
Dobre rzeczy robić natychmiast, złe za jakiś czas.
Składanie komuś życzeń jest dobre...

Silna relacja między ludźmi ot taka, że jak kontakt się urywa na jakiś czas, to relacja dalej trwa, a potem wracają do rozmów jakby nigdy przerwy nie mieli.

3

Chciałabym zadzwonić, ale pewnie nie odbierze sad SMS, czy krótko wideo ?

4

1. Zadzwoń...

2. On nie odbierze...

3. Wyślij SMS-a o treści    "Dzwoniłam, bo masz urodziny... Zadzwonię wieczór..."

4. Zadzwoń wieczorem

5. Jeśli nie odbierze to wyślij SMS-a:       "Wszystkiego najlepszego. Zadzwoń do mnie..."

I tyle... bez narzucania się, dwie próby, a jak on się wycofuje, to jego sprawa. To będzie koniec.

5

Dziękuję za radę ☺️

6

-> kontakt się urywał
-> chciałaś się spotkać, on nie chciał
-> od dwóch tygodni nie macie kontaktu.

Ja bym nie składała życzeń, bo po co? Nie ma kontaktu, z jego strony nie ma chęci przeniesienia relacji do świata rzeczywistego, a Ty niepotrzebnie o sobie przypomnisz i znowu zaliczysz epizod przywrócenia kontaktu do czasu, kiedy on ten kontakt ochłodzi. To nie ma sensu.

7

Regulamin forum mówi wyraźnie, że problemy jednego związku, poruszamy w jednym wątku.
Ty masz już temat dotyczący tej relacji - https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php … 0#p3766500   
Kontynuuj dyskusję w poprzednim wątku. Zapoznaj się również ponownie z naszymi zasadami i stosuj się do nich.
Moderator IsaBella77

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024