Hobbistyczni gracze i czytacze, to miejsce dla Was :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Hobbistyczni gracze i czytacze, to miejsce dla Was :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Hobbistyczni gracze i czytacze, to miejsce dla Was :)

Wszyscy szukają... to przyjaźni, to miłości, to do reala, to do neta... a może by tak poszukać od drugiej strony? Nie, nie myślę o tym porzekadle o poznawaniu się od wad XD
Coś czytasz? W coś grasz - planszówki, PC, konsole czy mobilki? Daj tu znać, może połączymy siły?:)

Zobacz podobne tematy :
Odp: Hobbistyczni gracze i czytacze, to miejsce dla Was :)

Grywało się kiedyś w planszówki ale ostatnimi czasy nie mam z kim, więc nie gram. Ewentualnie raz na tydzień na konsoli ale nie jest to Switch.

3

Odp: Hobbistyczni gracze i czytacze, to miejsce dla Was :)

Z książek to czytam ostatnio serię kryminałów, a może raczej thrillerów psychologicznych Rachel Abbott. A jeśli chodzi o granie, to czasami grywam w World of Tanks. Ale już zdecydowanie mniej niż kiedyś. W planszówki nie grałem od wielu lat. Ale mógłbym się wciągnąć.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Hobbistyczni gracze i czytacze, to miejsce dla Was :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024