Czy to może być ciąża? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to może być ciąża?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy to może być ciąża?

DZIEWCZYNY !
Wiem, że to nie jest odpowiednie miejsce do zadawania takich pytań, ale nie jestem jeszcze tak bardzo doświadczona, bo mam dopiero 22 lata. Proszę powstrzymać się od złośliwych komentarzy,
do lekarza umówiona jestem dopiero w poniedziałek sad a do tego czasu oszaleje.
*
Ten cykl był dla mnie wydaje mi się normalny - miałam kilka stresujących chwil, ale nie działo się nic poważnego, poza faktem, że pewnego dnia podczas stosunku dostałam plamienia, ale bardzo szybko ustało.
Nie wiem, czy mogło się to przyczynić do opóźnienia okresu. Prezerwatywa w dni płodne była nienaruszona, natomiast w 26 dc i 28 dc odbył się bardzo krótki stosunek, bez wytrysku.
Aplikacja wskazywała, że w tym miesiącu dostanę okres 32 dc, natomiast w przybliżeniu zawsze mam między 28 a 32 dc okres. Dziś jest 39 dc i okresu nadal nie ma. Już 6 dzień spóźnienia, a ja
dostaje już lekkich wariacji, natomiast wizyty u lekarza nie mogę przyśpieszyć. Przez ostatnie kilka dni miałam jakiś biały wodnisty śluz, piersi troszkę przypuchnięte.
Zrobiłam kilka testów z moczu 31, 34, 38,39 (ten jest 11 dni po ostatnim stosunku ) każdy wyszedł negatywnie, jednak już straciłam wiare, że ten okres przyjdzie.

Czy to może być ciąża?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to może być ciąża?

chcesz powiedziec, ze ten seks w 26 i 28dc byl bez zabezpiezenia? No to tak, oczywiscie, ze mozesz byc w ciazy. Jestes idealnym przykladem na to, ze aplikacje nie sa wiarygodne. Nie chcesz byc w ciazy - uzywaj antykoncepcji.
Idz na baganie HCG z krwi.

3

Lady Loka napisał/a:

chcesz powiedziec, ze ten seks w 26 i 28dc byl bez zabezpiezenia? No to tak, oczywiscie, ze mozesz byc w ciazy. Jestes idealnym przykladem na to, ze aplikacje nie sa wiarygodne. Nie chcesz byc w ciazy - uzywaj antykoncepcji.

Najbliższa analityka jest ode mnie sporo oddalona niestety.
A czy testy mogą być nie wiarygodne po takich dniach?

4

Jasika21 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Test jest wiarygodny 14 dni po stosunku. Jak wtedy bedzie negatywny, to raczej nie masz sie czym martwic. Jakbys wczesniej miala pozytywny, to ciaza.

Coz, chyba lepiej jechac do analityki niz siedziec i sie martwic, no nie?

5

Lady Loka napisał/a:
Jasika21 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Test jest wiarygodny 14 dni po stosunku. Jak wtedy bedzie negatywny, to raczej nie masz sie czym martwic. Jakbys wczesniej miala pozytywny, to ciaza.

Coz, chyba lepiej jechac do analityki niz siedziec i sie martwic, no nie?

Dzięki za twoją opinię smile masz rację - posłucham rady big_smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to może być ciąża?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024