DZIEWCZYNY !
Wiem, że to nie jest odpowiednie miejsce do zadawania takich pytań, ale nie jestem jeszcze tak bardzo doświadczona, bo mam dopiero 22 lata. Proszę powstrzymać się od złośliwych komentarzy,
do lekarza umówiona jestem dopiero w poniedziałek a do tego czasu oszaleje.
*
Ten cykl był dla mnie wydaje mi się normalny - miałam kilka stresujących chwil, ale nie działo się nic poważnego, poza faktem, że pewnego dnia podczas stosunku dostałam plamienia, ale bardzo szybko ustało.
Nie wiem, czy mogło się to przyczynić do opóźnienia okresu. Prezerwatywa w dni płodne była nienaruszona, natomiast w 26 dc i 28 dc odbył się bardzo krótki stosunek, bez wytrysku.
Aplikacja wskazywała, że w tym miesiącu dostanę okres 32 dc, natomiast w przybliżeniu zawsze mam między 28 a 32 dc okres. Dziś jest 39 dc i okresu nadal nie ma. Już 6 dzień spóźnienia, a ja
dostaje już lekkich wariacji, natomiast wizyty u lekarza nie mogę przyśpieszyć. Przez ostatnie kilka dni miałam jakiś biały wodnisty śluz, piersi troszkę przypuchnięte.
Zrobiłam kilka testów z moczu 31, 34, 38,39 (ten jest 11 dni po ostatnim stosunku ) każdy wyszedł negatywnie, jednak już straciłam wiare, że ten okres przyjdzie.
Czy to może być ciąża?