Problemy łóżkowe - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problemy łóżkowe

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Problemy łóżkowe

Cześć nie wiem jak zacząć więc z moim mężem jesteśmy małżeństwem od 2 lat wszystko na początku było pięknie, mamy małe dziecko. Mam wrażenie że od czasu porodu mój mąż ma do mnie wstred, niestety był w czasie porodu na sali a nie oszukujmy się za piękny to widok nie był. Teraz jak się kochamy jest tak że w ogóle się nie stara tylko swoje zrobić i kładzie się na drugi bok i zasypia. Szczerze mówiąc nie mam już orgazmów z tego powodu. Przed porodem i małżeństwem było zupełnie inaczej a tu z dnia na dzień jak by mi go podmienili. Doradzie proszę co ja mam zrobić rozmowa nie przyniosła efektów, seksowna bielizna też nie.  Ja jestem załamana jeśli tak mają wyglądać nasze sprawy łóżkowe

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problemy łóżkowe

Jak wyglądała rozmowa? Co w czasie tej rozmowy powiedział mąż? Najlepiej rozpisz dialog, bo zauważyłam, że często interpretacja, nie pokrywa się z treścią rozmowy.

3

Dokładnie,  co mąż  na ten temat  mówi? 

Jaki styl życia ma mąż? Jak wygląda dieta,  ruch? Jakieś używki?
Jeśli libido spadło to pora na badania

4 Ostatnio edytowany przez R_ita (2021-05-21 09:38:32)

A może to męska trauma poporodowa? Nieumiejętność oddzielenia wrażeń po wspólnym porodzie od tego, jak jest teraz i niemożność zapomnienia o widokach stamtąd to dość częsty problem. Można by tu mówić o niedojrzałości mężczyzny, słabym charakterze ale to krzywdzące uproszczenie. W mediach ciągle serwuje nam się nierealistyczne obrazy dot. kobiet, związków, rodzicielstwa, skrzywionym obrazie kobiecego ciała.

Podpinam się pod pytania- jak ta rozmowa wyglądała, co mówiłaś ty, co mówił on? Jesteś gotowa w ogóle na naprawdę szczerą odpowiedź i nie robienie w związku z tym wyrzutów, osobistych interpretacji, wstydu i poczucia odarcia z godności czyli innymi słowy dorabiania otoczki do tego wszystkiego co jeszcze może pogłębić wasz problem i go oddalić od tej strefy? Ciężko mówić o obrzydzeniu czy braku podniecenia, skoro ten seks jest, ale jeśli zmienił się Twój obraz w jego głowie i problem jest głębiej niż w Twoim ciele i takich namacalnych bodźcach to bielizna nie pomoże. A jak się będziesz starać w tę stronę to jeszcze mu mogą wyjechać wyrzuty sumienia pogłębiające jego pogubienie. A jeśli będzie współżył z litości/poczucia winy/obowiązku pod presją wyrzutów to już w ogóle może być tragiczne dla związku.

5

Oj to naprawdę ciężka sprawa... mam nadzieję, że wszystko uda się naprawić. Seks jest niezwykle ważnym elementem w związku hmm

6

Hahaha chciałbym mieć taki problem z moją małżą.
Jeszcze małżą.

Moja, odstawiła mnie w kat.

Robiłem co mogłem. Nic.
Zlew. Spanie samemu nie jest fajne. Kilka lat...

Teraz czeka za kolejną rozprawą rozwodową.

7

Moze po porodzie Twoja pochwa jest sporo luzniejsza przez co jemu seks tez nie sprawia takiej przyjemnosci wiec nie ma ochoty?
Jesli to jest problemem to moze warto byloby pocwiczyc miesnie kegla, sa tez rozne zabiegi przywracajace eleastycznosc pochwie.
No i przede wszystkim szczera rozmowa z mezem. Zapytaj o co chodzi, dlaczego tak sie zachowuje.

8 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-11-28 11:14:16)

Samalex napisał/a:

Moze po porodzie Twoja pochwa jest sporo luzniejsza przez co jemu seks tez nie sprawia takiej przyjemnosci wiec nie ma ochoty?
Jesli to jest problemem to moze warto byloby pocwiczyc miesnie kegla, sa tez rozne zabiegi przywracajace eleastycznosc pochwie.
No i przede wszystkim szczera rozmowa z mezem. Zapytaj o co chodzi, dlaczego tak sie zachowuje.

Autorka nie napisała, że jej mąż ma problemy z dojściem i satysfakcją seksualną, wręcz przeciwnie. Napisała, że jej mąż ma gdzieś zadbanie o jej doznania. Więc chyba mąż ma luźne łapy i głowę.
Co do ćwiczeń mięśni to jak najbardziej dobry pomysł dla mężczyzn i kobiet na luźne genitalia smile.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problemy łóżkowe

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024