Czatowanie i spotkanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Bart2552 (2021-05-13 13:02:20)

Temat: Czatowanie i spotkanie

Cześć. Od 6 msc pisałem z pewną dziewczyną.
Ja 22 lata ona 18 lat. Na początku pisaliśmy czasami raz ja napisałem pierwszy później ona. Później przerodziło się to w pisanie ciągłe i pisaliśmy codziennie nie powiem fajnie się pisało nawet bardzo jej też się podobało napisała mi raz że pisanie ze mną poprawiło jej humor. Mieszkamy nie daleko siebie jakiś czas temu gdy byłem u niej w mieście(wysłałem jej snapa) napisała dlaczego nie dałem jej znać bo moglibyśmy się spotkać. OK po pewnym czasie się spotkaliśmy spotkanie trwało jakieś 3h było super gadaliśmy i chwilę siedzieliśmy na ławce. Pod koniec sama wyszła z przytuleniem na pożegnanie wieczorem napisałem jej dzięki za spotkanie i że jeśli coś nie wyszło to  dopiero było pierwsze spotkanie było i że następnym razem będzie lepiej . Następnego dnia napisałem do niej wszystko ok później po kilku dniach coś się zmieniło napisała że ma problemy i nie chce o nich gadać i że napiszę za jakiś czas i że to nie ja jestem tym problem więc teraz już nie piszemy ze sobą. Ja kilka dni temu napisałem do niej to nie wyświetliła nawet wiadomości a co ostatnio najlepsze była sobie z kuzynką na wycieczce i sobie pomyślałem tu ma problemy jakieś a tu nawet nie odpisze i sobie zwiedza Wawe. Dorzucę jeszcze że ma kilka przyjaciółek tylko i jest nieśmiała
Dzięki za pomoc i odpowiedzi. Pzdr

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czatowanie i spotkanie

Wrzuć na luz, nie osaczaj. Nie widać, żeby ona była mocno zainteresowana niestety.

Odp: Czatowanie i spotkanie

Może wydawało Ci się że jest Tobą zainteresowaną?? Nie wiesz jakie ona ma problemy.  Jak będzie się chciała odezwać napisze.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024