Czy to jest na pewno ciąża? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to jest na pewno ciąża?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Czy to jest na pewno ciąża?

Hej, netkobiety. Mam do Was pytanie. Staramy się z partnerem o dziecko. Ostatnia miesiączka była 4 kwietnia. 19 kwietnia była też wizyta u ginekologa i ciąży nie widział. Z racji problemów dostałam tabletki dopochowe. Kolejna miesiączkę powinnam dostać 1 maja i jej nadal nie mam. Z racji tego, że dostałam tabletki nie współżyliśmy z partnerem od tego czasu. Robiłam trzy testy. Wszystkie pozytywne. BETA HCG wyszła mi 4 066, 87. Boli mnie podbrzusze. Czy to możliwe, że jestem w ciąży? Kolejna wizytę mam dopiero 17 maja a pracuje na magazynie, w systemie zmianowym, praca fizyczna. Troszkę się obawiam. Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to jest na pewno ciąża?
danka2410 napisał/a:

Hej, netkobiety. Mam do Was pytanie. Staramy się z partnerem o dziecko. Ostatnia miesiączka była 4 kwietnia. 19 kwietnia była też wizyta u ginekologa i ciąży nie widział. Z racji problemów dostałam tabletki dopochowe. Kolejna miesiączkę powinnam dostać 1 maja i jej nadal nie mam. Z racji tego, że dostałam tabletki nie współżyliśmy z partnerem od tego czasu. Robiłam trzy testy. Wszystkie pozytywne. BETA HCG wyszła mi 4 066, 87. Boli mnie podbrzusze. Czy to możliwe, że jestem w ciąży? Kolejna wizytę mam dopiero 17 maja a pracuje na magazynie, w systemie zmianowym, praca fizyczna. Troszkę się obawiam. Pozdrawiam

Tak, to prawdopodobnie jest ciąża.
Ginekolog niczego nie zauważył 19 kwietnia, bo było jeszcze dużo za wcześnie, żeby cokolwiek zobaczyć.
Skoro testy Ci teraz wychodzą pozytywne i beta jest wysoka, to prawdopodobnie jest ciąża. Poczekaj spokojnie na kolejną wizytę u ginekologa.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to jest na pewno ciąża?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024