Witam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Witam

Witam wszystkich. Mam pytanie czy to jest tylko forum dla kobiet? Pytam ponieważ jestem mężczyzną.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam
Zeusmode napisał/a:

Witam wszystkich. Mam pytanie czy to jest tylko forum dla kobiet? Pytam ponieważ jestem mężczyzną.

Nie, to nie jest forum tylko dla kobiet.
Aktywnych jest tu wielu mężczyzn.

3

Dziękuję za odpowiedź. Zainteresowały mnie tematy tu poruszane, natomiast nie chciałbym się wpierdzielać tam gdzie mnie nie chcę. Jeśli to jest forum dla wszystkich to bardzo chętnie zabiorę głos w dyskusji.

4

Pkt 18 tutejszego regulaminu:
„Użytkownicy będący mężczyznami – z uwagi na fakt, że forum dedykowane jest kobietom – zobowiązani są zachować szczególnie wysoki poziom kultury osobistej w zamieszczanych przez siebie postach, w przypadku złamania postanowień Regulaminu przysługuje im jedno ostrzeżenie, po którym Administrator ma prawo usunąć lub zablokować konto Użytkownika. Netkafejki podzielone są na Netkafejki dedykowane użytkownikom będących kobietami oraz te dedykowane użytkownikom będących mężczyznami. Dostęp do Netkafejki dedykowanej użytkownikom innej płci, jest warunkowany otrzymaniem uprzedniej zgody jej dotychczasowych użytkowników.”

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024