Prezenty ręcznie robione :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Prezenty ręcznie robione :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Prezenty ręcznie robione :)

Dziewczyny potrzebuje pomocy, szukam kogoś kto robi piękne oryginalne prezenty okolicznosciowe, ale ręcznie smile Macie jakieś namiary na kogoś? albo może linki? Nie mam pojęcia już jak szukać hmm a może któraś z was robi coś takiego ? :>

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prezenty ręcznie robione :)

A jaki to ma być prezent? Jakiś decoupage, obraz, haft? Bo ja wyszywam, ale zależy na kiedy byś to chciała, bo wcześniej niż w wakacje (czyli lipiec) nie ma szans żebym się za to zabrała.

3

bardziej myslałam o jakiejs kompozycji z czegoś ciekawego smile typu bukiet ale z CZEGOŚ oryginalnego smile nom i potrzeba mi to na koniec maja hmm ..

4

No to ja odpadam wink Czyżby prezent na dzień matki? big_smile

5

iziaaaaak -przejrzyj wylegarnie-moze cos tam znajdziesz

6 Ostatnio edytowany przez Agatka (2010-11-19 13:57:15)

Mam koleżankę, która robi przepiękne zegary ceramiczne, każdy jest indywidualny i dedykowany konkretnej osobie - wpisz w google "emaliami malowane". Ja chciałam go kupić mamie, ale muszę jeszcze trochę odłożyć... Może na Dzień Matki... ;)

post został edytowany, powód: reklama. Moderatorka Agatka

7

Reklama reklamą ale patent dobry smile

8 Ostatnio edytowany przez Noelle (2010-12-13 16:39:22)

W celu umieszczenia reklamy na forum, proszę o kontakt z redakcją.

Moderatorka Noelle

9

Asia nie pisz w ten sposób, bo Cię przecież zbanują - bo reklama jest zabroniona.

A i podawanie swojego numeru telefonu na publicznym forum nie jest najrozsądniejsze.

10

aha dzięki już mi usuneli

11

Przedmioty ręcznie robione

12

z jednej strony to fajnie że tak robią dla bezpieczeństwa a ale z drugiej str, to niewiadomo jak to napisać żeby tego nieusneli ,Piszcie na poczte to wyśle zdjecia może znajedziecie coś dla siebie

13

mam też konto na all

14

Witam

Jeżeli kogoś interesują np. szkatulki ręcznie wypalane i malowane, albo zakładki do książek, dzwonki itp to można u mnie:) aby nie reklamować to zainteresowanych zapraszam do mnie na maila. Podeśle zdjęcia.

15

Witam!
Ostatnio zainteresowałam się aniołkami z ceramiki szamotowej. Są one od początku do końca wykonane ręcznie, dzięki temu każdy Aniołek jest inny, niepowtarzalny. Idealnie nadaje się na prezent na każdą okazję smile Jeżeli ktoś chciałby zobaczyć te aniołki to proszę o kontakt na mail. Chętnie wyślę zdjęcia smile

Pozdrawiam

16

Zapraszam do mojej galerii rękodzieła artystycznego zajmującej  się wykonywaniem odzieży damskiej, może coś sobie wybierzesz?

17

Ostatnio zrobiłam ramkę na zdjęcia z masy solnej smile do masy można dodać naturalne barwniki, kakao, kawę, czy cynamon. Ja jeszcze po jej wysuszeniu pomalowałam ją lakierem do paznokci. Super wyszło smile

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Prezenty ręcznie robione :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024