Dziewczyny potrzebuje pomocy, szukam kogoś kto robi piękne oryginalne prezenty okolicznosciowe, ale ręcznie Macie jakieś namiary na kogoś? albo może linki? Nie mam pojęcia już jak szukać a może któraś z was robi coś takiego ? :>
A jaki to ma być prezent? Jakiś decoupage, obraz, haft? Bo ja wyszywam, ale zależy na kiedy byś to chciała, bo wcześniej niż w wakacje (czyli lipiec) nie ma szans żebym się za to zabrała.
bardziej myslałam o jakiejs kompozycji z czegoś ciekawego typu bukiet ale z CZEGOŚ oryginalnego nom i potrzeba mi to na koniec maja ..
No to ja odpadam Czyżby prezent na dzień matki?
iziaaaaak -przejrzyj wylegarnie-moze cos tam znajdziesz
6 2010-11-19 13:45:24 Ostatnio edytowany przez Agatka (2010-11-19 13:57:15)
Mam koleżankę, która robi przepiękne zegary ceramiczne, każdy jest indywidualny i dedykowany konkretnej osobie - wpisz w google "emaliami malowane". Ja chciałam go kupić mamie, ale muszę jeszcze trochę odłożyć... Może na Dzień Matki... ;)
post został edytowany, powód: reklama. Moderatorka Agatka
Reklama reklamą ale patent dobry
8 2010-12-13 14:09:30 Ostatnio edytowany przez Noelle (2010-12-13 16:39:22)
W celu umieszczenia reklamy na forum, proszę o kontakt z redakcją.
Moderatorka Noelle
Asia nie pisz w ten sposób, bo Cię przecież zbanują - bo reklama jest zabroniona.
A i podawanie swojego numeru telefonu na publicznym forum nie jest najrozsądniejsze.
aha dzięki już mi usuneli
Przedmioty ręcznie robione
z jednej strony to fajnie że tak robią dla bezpieczeństwa a ale z drugiej str, to niewiadomo jak to napisać żeby tego nieusneli ,Piszcie na poczte to wyśle zdjecia może znajedziecie coś dla siebie
mam też konto na all
Witam
Jeżeli kogoś interesują np. szkatulki ręcznie wypalane i malowane, albo zakładki do książek, dzwonki itp to można u mnie:) aby nie reklamować to zainteresowanych zapraszam do mnie na maila. Podeśle zdjęcia.
Witam!
Ostatnio zainteresowałam się aniołkami z ceramiki szamotowej. Są one od początku do końca wykonane ręcznie, dzięki temu każdy Aniołek jest inny, niepowtarzalny. Idealnie nadaje się na prezent na każdą okazję Jeżeli ktoś chciałby zobaczyć te aniołki to proszę o kontakt na mail. Chętnie wyślę zdjęcia
Pozdrawiam
Zapraszam do mojej galerii rękodzieła artystycznego zajmującej się wykonywaniem odzieży damskiej, może coś sobie wybierzesz?
Ostatnio zrobiłam ramkę na zdjęcia z masy solnej do masy można dodać naturalne barwniki, kakao, kawę, czy cynamon. Ja jeszcze po jej wysuszeniu pomalowałam ją lakierem do paznokci. Super wyszło