W wesolym miasteczku,ktore sa przeznaczone tylko dla osob doroslych bez zadnego strachu np jadac kolejka kilkaset metrow nad ziemia z duza predkoscia? Pytam,bo kumpela mi rano powiedziala "ze chce ze mna jechac do parku rozrywki za tydzien i chce wejsc na takie cos gdzie sie siedzi w srodku kilkaset metrow nad ziemia a nastepnie sie kreci glowa w dol w kolko tak z 15 razy... no ja niewiem skad ona ten pomysl wytrzanela. Nie boje sie wysokosci,natomiast nienawidze jak cos sie kreci w kolko . Wy byscie na to weszli czy nie ?
1 2023-09-17 09:59:30 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-09-17 10:00:21)
Jak ktoś czegoś nie lubi, to niech się tym nie katuje.
Jak ktoś czegoś nie lubi, to niech się tym nie katuje.
Prawda
Ja lubię takie atrakcje ![]()
Kiedyś powiedziałabym zdecydowanie tak, teraz tak na 80%, musiałabym to widzieć ![]()
Lubię atrakcje wesołego miasteczka, był czas, że jeździliśmy co roku w wakacje na szalone zabawy.
Ostatnio byłam na Praterze, przejechałam się na tej wieży.
Wagoniki są dwuosobowe, a że nikt z rodziny nie miał ochoty na jazdę, to obok usiadła dziewczynka, na oko 19 lat. Na początku bardzo była śmiała, huśtała się, mocno wychylała, wręcz chciała mi pokazać jaka jest odważna w porównaniu ze mną, siedzącą spokojnie. W miarę nabierania wysokości jej entuzjazm słabł, a na szczycie siedziała jak słup soli i była niemal zielona xD. A ja sobie dalej spokojnie z uśmiechem na twarzy ha ha.
Ja lubię takie atrakcje
Kiedyś powiedziałabym zdecydowanie tak, teraz tak na 80%, musiałabym to widzieć
Lubię atrakcje wesołego miasteczka, był czas, że jeździliśmy co roku w wakacje na szalone zabawy.
Ostatnio byłam na Praterze, przejechałam się na tej wieży.Wagoniki są dwuosobowe, a że nikt z rodziny nie miał ochoty na jazdę, to obok usiadła dziewczynka, na oko 19 lat. Na początku bardzo była śmiała, huśtała się, mocno wychylała, wręcz chciała mi pokazać jaka jest odważna w porównaniu ze mną, siedzącą spokojnie. W miarę nabierania wysokości jej entuzjazm słabł, a na szczycie siedziała jak słup soli i była niemal zielona xD. A ja sobie dalej spokojnie z uśmiechem na twarzy ha ha.
Gdyby to sie nie krecilo w kolko to bym tam weszla napewno, bo akurat na kolejki dla doroslych co sa kilkaset metrow nad ziemia to juz wchodzilam-grunt,zeby sie w kolko nie krecilo