Witam wszystkich bardzo serdecznie...
w czerwcu zeszłego roku tj. 2020, rozeszliśmy się z moją dziewczyną, od tamtej pory mielismy jakiś sporadyczny kontakt w Październiku 2020roku nawet próbowaliśmy wrócić do siebie i byliśmy ok. tygodnia znowu razem, ale niestety mój awanturniczy i zazdrosny (toskyczny) charakter zepsuł to wszystko. Od tamtej pory kontakt jest naprawde skrócony do minimum, aczkolwiek cały czas on jest i jakoś się widujemy spotykamy (tutaj niby mnie blokuje i moj numer, po czym nagle odblokowywuje go i mamy nromalny kontakt)...
Ogólnie wszyxstkorrozumiem w tej sytuacji, tylko wytłumaczcie mi proszę dlaczego ona zawsze o sobie przypomina, lub jeśli dojdzie do takiego kontaktu to ze wzystkiego dosłownie mi sie spowaida z kim roobila co robila gdzie i kiedy ??? Tego najbardziej nie potrafie zrozumiec, po co to wszystko ??!?! Dlaczego jeśli się mi spowaiada i w jakims sensie zalezy jej na mnie to nie moze wprost powiedziec spróbujmy i zacznijmy od nowa cos budować ??
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi
PS.
Przepraszam ze tak chaotyczniue wszystko jest napisane, ale moje umijętności polonistyczne i pisanie tekstów są znikome.
Miłego dnia !