Joggery z imitacji eko skóry? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Joggery z imitacji eko skóry?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-02-27 01:19:46)

Temat: Joggery z imitacji eko skóry?

Cześć kochane. Mam do was takie małe pytanko, ostatnimi czasy zapełniam sobie szafę, na wypłatę planuję zrobić większe zakupy odzieżowe, a w gust wpadły mi spodnie z eko skóry, imitacji skóry. Chodzi mi dokładniej o joggery, jednak niestety tylko w damskiej odzieży głównie się takie znajdują (z tych ładnych modeli, jak znajduje jakieś męskie tą są mierne) wypatrzyłem sobie taki model. Jak myślicie, czy w waszych oczach w porządku się sprawdzą w męskiej garderobie? Z góry dziękuję za opinie ; ) Na marginesie dodam, że sylwetkę mam szczupłą, a rozmiarówka jest na mnie w porządku, więc będą się prezentować luźno. Link do zdjęcia spodni tutaj - nieregulaminowy link

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Joggery z imitacji eko skóry?