Witam wszystkich, których fascynuje urządzanie wnętrz, przydomowego ogródka i relacje z futrzakami. Sama mam malutką kawalerkę o pow 35m2 ale za to maleńki ogródek 30m, który jest dodatkową przestrzenią relaksu. Mam kociaki a dokładnie kocura persa i kotkę egzotyka tj persa krótkowłosego dla leniwców. Czy tu można dodawać zdjęcia ? Barbasia7
Witam wszystkich, których fascynuje urządzanie wnętrz, przydomowego ogródka i relacje z futrzakami. Sama mam malutką kawalerkę o pow 35m2 ale za to maleńki ogródek 30m, który jest dodatkową przestrzenią relaksu. Mam kociaki a dokładnie kocura persa i kotkę egzotyka tj persa krótkowłosego dla leniwców. Czy tu można dodawać zdjęcia ? Barbasia7
Tak, można tutaj dodawać zdjęcia.
Szczególnie mile widziane te z kociakami.
Nie jestem taka sprawna w obsłudze komputera. Jak dodać zdjęcia ?
Jak dodać zdjęcia
https://www.netkobiety.pl/t124707.html
a w praktyce to wygląda tak
wpisujesz w poście tym gdzie ma być zdjęcie/obrazek [img]tu przykładowy link z adresem do zdjęcia[/img]
Jeśli chodzi o dom i ogród - najlepiej mieć wszystko zgodne z naturą. Ekologiczny dom, który ma przyjazny mikroklimat jest dobrą opcją dla wszystkich, którzy chcą korzystać z dobrodziejstw środowiska naturalnego. Ekologiczny dom to naturalne materiały budowlane, ekologiczna izolacja- domyznatury com ekologiczna-izolacja-domu. Eko przestrzeń daje wiele możliwości.
Wiadomo, że najlepiej, aby wszystko było eko i przyjazne dla środowiska, ale nie każdy się na tym zna, nie zawsze każdego stać, bo nieraz takie rozwiązania bywają bardziej kosztowne niż "zwykłe"
Pomimo "zwariowanej" w tym roku pogody -wszystkie kwiaty pięknie kwitną-pozdrawiam wszystkie Ogrodniczki